• Picek

•  
    •  
  • Uređivano

Raziel čak i ovaj zimski s klinčićem i cimetom.

• Tzereen

•  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  

Raziel možeš 65" OLED, da. Ne i 77".

I ne, ne mislim na G4. Nego na onaj drugi koji je skup ko kurac. Neopravdano, slažem se.

• Picek

•  
    •  
  • Uređivano

Kupio LG 65C4, danas idem po njega.

• Uređivano

Picek Kupio LG 65C4, danas idem po njega

U Sancti?

• Picek

•  
        •  

Tuhy ovaj put ne jer je bio dostupan samo u Zadru koliko sam vidio.

• Picek

•  
        •  
      • Uređivano

resident_evil tako kažu recenzije i iskustva.

resident_evil

Među

Najbolji nije jer u game modu smanjiva svjetlinu pa imas tamniju sliku i gori hdr.

A jeftinja B serija to ne radi niti skuplja G serija

• Picek

•  
          •  
        • Uređivano

Miro ne znam odakle to da smanjuje svjetlinu u game modeu?

Jučer sam upogonio C4 i igrao navečer plejku na njemu. Toliko je bila jaka svjetlina u game modeu da sam u optimizatoru slike istu trebao smanjiti (ima opcija tamna soba i nekoliko levela smanjivanja svjetline). Možda je to bio problem na starijim modelima no na C4 u game modeu mi je slika čak i presvijetla (što je vjerojatno dobro po danu, nisam još stigao isprobati).

Miro Najbolji nije jer u game modu smanjiva svjetlinu pa imas tamniju sliku i gori hdr.

Nije istina. Ja sam morao zatamniti HDR koliko je jak i u game modu. Mod zatamnjenja lv1 ukljucio. Ne mogu gledat to, kao da varim.

• Picek

•  
            •  

solidmerlin čak sam smanjio na level 2 jer mi je i na levelu 1 bilo presvjetlo.

solidmerlin

Nakon odgledanih stotine recenzija i videa da kad odes u game mod smanji svijetlinu kome ne smeta super ko nevoli jako svijetlo super.

I dalje za gaming

C4

Miro ok, ti vjerujes tuđim misljenima i istrazivanjima ali ja moram vjerovati svojim ocima. A onaj koji ovo cita a hoce da kupi TV ce nayebati od nedoumice 🤠🖐

Taj samsung ima drugih mana zbog kojih ga nisam kupio. A moze biti da ima jaci HDR sto je kul ako hoces da ti iritira oci i mozak.

• Picek

•  
              •  
            • Uređivano

Miro onda ili su riješili updateom ili im nešto nije valjalo s TV-om. Inače najviše vjerujem sebi, a ne recenzijama (iako su mi one vodič kad nešto kupujem). I iz prve ruke i osobnog iskustva kažem da je svjetlina u game modeu vrlo jaka i nije prigušena kako gore piše. Jučer testirao Rocket League i Metaphor na PS5 Pro i morao sam smanjiti svjetlinu. Na C1 je svijetlo bilo prigušeno. Tak da je po meni ovo navedeno u recenziji neistina.

Ja imam LG C4 4 mjeseca i na početku je smanjivao svjetlost u game modu i da nakon zadnjeg update to je izgleda isključeno.

Sad samo kad stisneš pauzu u igri ili filmu nakon par min smanji svjetlost kao neki standby sistem, ali čim pokreneš igru vraća se sve u normalu.

Svaka C serija, čak i prošlogodišnji G3 malo smanje svjetlinu u Game Mode, G4 je to ispravio, to ne znači da nema dovoljno svjetline u Game Mode već da se malo smanji ipak u odnosu na ostale HDR postavke, ono najbitnije je da vama izgleda super, netko će pojačati OLED LIGHT na 100 a netko će staviti 50, nije svako oko isto!

• Tzereen

•  
              •  
              •  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

C4 nije najbolji nikako. Među najboljima je. Moglo bi se reći da je best buy gaming OLED ili možda čak optimalan.

S tim da su tri najveća razloga zašto se toliko hvali za gaming u odnosu na konkurenciju:

• 4 HDMI 2.1 porta
            • 144Hz
            • Možda najniži input lag (Iako svi oledi imaju nizak sami po sebi)

Ako nekom ni jedna od te tri stvari nije bitna ( a meni recimo nikako nije), onda ta prednost pada u vodu.

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

Cuj ovog, ne valja svjetlost 😃 na C3 sam smanjio sve te stvari ispod 50% valjda, i dalje izbija oci. Ne znam sto tocno ljudi traze, neku mega hdr plavu svjetlost da osljepite za 2 godine od nje? Neke igre imaju los hdr i kalibraciju istog pa nekad poneka igra izgleda tamnije u nekim scenama (nova yakuza npr), ali vecinom tu nema govora o nekim takvim navodima, barem ne iz mog iskustva.