Samsung ubio i ove godine a ovo nije ni najbolji top model.
Ako cijene i ove godine budu manje nego LG-a i Sony kao prošle mogao bi se uzet jedan 77".
OLED je došao do visoke razine ispoliranosti i smatram da burn in neću dobiti koliko ja igram.
Samsung ubio i ove godine a ovo nije ni najbolji top model.
Ako cijene i ove godine budu manje nego LG-a i Sony kao prošle mogao bi se uzet jedan 77".
OLED je došao do visoke razine ispoliranosti i smatram da burn in neću dobiti koliko ja igram.
Ubio znači nešto sasvim drugo. Najbolji na tržištu.
Ovo je pristojan, vrlo dobar TV. Možda čak i odličan da nema par velikih mana preko kojih ja ne mogu proći. Dolby Vision i ABL. Plus softver koji mi ne paše.
ABL imaju svi ali znam po bratovom LG-u da se more ugasit u service meniu, bar se moglo na C i G serijama.
Čekamo i LG da vidimo ove godine.
Sony je top po slici uvijek ali preskup, imaju viši input lag od ostalih a gaming opcije im kaskaju za konkurencijom, poput croshair, frame rate counter…
Inače krivi "ubio" izraz ali složimo se da je vrlo dobar TV.
Samsung je Samsung, meni nekako najbolji no priznam da imaju šupačku politiku prema kupcima.
Da TPC i GSR na off sam ja stavio preko service menua, dok već na seriji C3 i G3 su to riješili preko firmware update pa nem potrebe za service menu!
Odgovorno tvrdim da je kupovina televizora jedna od najstresnijih situacija u kojoj se može pronaći odrasli muškarac.
77-inčni LG G2 se prodaje za 2k Eura, što je bilo nepojmljivo prije nekoliko godina. I onda čitaš da je G3 ogroman upgrade, a za koji tjedan dolazi i G4.
What to do… what to do…
pravednik Samsung je Samsung, meni nekako najbolji no priznam da imaju šupačku politiku prema kupcima.
Ma Samsung nije više Samsung. Zadnja 3 TV-a su mi imala problem, i zbog šupačke politike te firme jedva sam uspio vratiti 1 od ta 3, dok mi evo monitor "pucketa" i bacio sam ga sa strane jer me živcira. I dok nemaju 5 godina garancije (koja ne priznaje takve probleme kakve sam imao), nema šanse da ih opet kupujem.
Nisam fan ni LG-a, ali eto u 5 godina garancije sam barem malo mirniji.
55" G2 1000€ u Sancti (naravno ovih 50% je lažni popust, ali svejedno najjeftinije)
Jutros malo čačko po novom TVu, (TCL 65C809) i mogu samo reći da sam prešao sa Hisense 43" starog neke tri godine na ovaj TCL i ovo je svemir!
OK, manji TV je bio u puno manjem prostoru.
TV ima Google TV kao šta se zna i sve je fluidno, aplikacije koje poželiš, (VIDAA je tu osakaćen) te mi je to velika prednost. Sve je pregledno i nije natrpano
Slika je odlična jer tu su HDR10, Dolby Vision itd. Par slika iako znamo da sa mobitelom "nije to to"
Tu je naravno i Game Master za igranje…
To je u planu.
Malo kalibriro sliku po nekom savjetu na jubitou.
U prostoriji svjetlost pun gas i slika je super. Zadovoljan odabirom.
U renoviranju kuce san pa sad gledan kad prominem dnevni boravak biti ce mista za tv necu biti ogranicen sa velicinom.
Do sad je bilo sigurica uziman oled bla bla lg c g ovo ono i biti ce 65 ekran.
Ali od onda se puno toga priminulo od zanjeg gledanja prije godinu dvi recimo cijene vecih tva su dosta pale i danas da uziman uzeo bi samsunga od 85 prije nego oled od 65 za slicnu paru
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-85-samsung-qled-85q80c.html
Mislin da cu krajem godine ici na drugi tv i mislin da ce 216cm biti jako zanimljivo gledati nakon 140cm
Što veći to bolji!
pravednik Što veći to bolji!
Potpuno se slažem
Gledamo da je tv sto bolji a konzole to vise nemogu pratiti.
Kad smo isli sa crt na lcd pa 720 pa full hd pa 4k aj tu je bilo skokova i svega ne kazen da danas nema razlike ali nije toliko ogromnda da je dan i noc.
Ja znan da ce bolji tv biti c4 od 65 nego ovaj smasung q80c sto se tice slike ali taj dojam velikog ekrana kojeg ces gledati svaki dan e to nijedna kvaliteta slike nece nadoknaditi.
A jos uzmen c4 da iman brutalu i onda nase konzolice nam dadu 60fpsa i full hd a 4k nek stoji za pidzu materinu.
Aj do zime se jos svasta promine ali cijene velikih tva su stvarno dosle u granice da se moze kupiti
U samom smislu slike C4 i Q80C je razlika u prikazu HDR contenta.
Ostalo su nijanse i nećeš znati ako nemaš jednog pored drugog.
Veličina upravo daje najveću razliku a svi su 4K tak da rezolucija ne pati. Nekad su bila druga vremena pa je 720p bio, 1080p i 4k kojeg su imali rijetki.
Najveći problem je kak si naveo, nemamo konzole koje bi iskoristile taj nativni 4K, nekad ni u 30 frejma a PC takav košta 3000 eura, ko još jedan veliki, bolji TV.
A slusaj ako imas odlican tv i uzmes los viditi ces razliku ali tu u ovom slucaju mislin da su razlike male a i jedino vidiljive ako imas obe televizije jednu kraj druge.
I stavrno je nezamislivo da za 2000e moze imati 216cm tv.
A prije 5 godina san platio 1600 svoj 140cm tv.
Trenutni je po seriji star vise od 3 godine tako da ove serije 8 od samsunga nemogu biti gore da ga jebes
85 je novih 65. Idemo sve do kraja zida koliko prostor dozvoljava.
Nisam sad pratio, a niti ću kupiti, ali me zanima…kolika je sad razlika u kvaliteti između LG C1 i C4 recimo?