Picek

Ovako imas c4 ili samsung s90c ali on ti je proslogodisnji model pa neznan di ga jos ima. U gamingu modu ti ne smanjuje brightness.

Ili ako ces najbolje to je g4

Do neke velicine neznan koje ali mislin 65 dolazi sa stalkom za zid ili normalnim. Guglaj

Miro

Nažalost Miro kod nas smiješne trgovine većina nude zidni kod 55" i 65" a ne i stolni stalak!

solidmerlin

Onda kod tebe nije kao Picekov koji planira ono kad si odgovorio moj je takav za 1760€, odmah sam mislio da imaš C4, a sad G4 neka još bolje 😁, jer Picek je spominjao C4 a ne G4!

JoelDrake ne, ja sam se pogresno izrazio. To su kod mene cijene u BiH.

A ja imam C4 za 1760e. Nisam htio G4 za 2500e a mala razlika sa C4, po meni. U HR su drugacije cijene i nize.

Dakle LG

HR              BiH

65C4 - 1500e. ______ 65C4 - 1760e

65G4 - 1860e. ______ 65G4 - 2500e

Jel treba biti jeftinije u EU?

JoelDrake

Jebiga to stvarno neznan znan da sa 75 ne dobivas nista

Evo mala uzela sebi taman joj spojio

Miro

Za 77" ide zidni nosač uvijek, za 55" i 65" ima opcija biranja bar u Njemačkoj ali ne kod nas izgleda jer većina nude zidni uz 55" i 65"!

Pala je odluka, ide LG 65C4, samo lagani upgrade u odnosu na 65C1. Gledao sam starije modele, C2 ili C3, no cijene su iste kao i kod C4. Nisam imao namjeru raditi upgrade s C1, ali jebiga, ni kriv ni dužan budem.

• Tzereen

•  
                •  
                •  
                •  
                •  
                •  

Na jedvite jade sam se iskontrolirao da ne speglam Visu na 36 rata i uzmem 75" Braviu 9… Ali izdržao sam.

Da si uzeo, pola novca bi otišlo na proizvod (koliko zapravo i vrijedi), drugu polovicu bi bacio čisto zbog brenda, zato što je Sony.

Tzereen Srami se, otimaš kruh iz ustiju potrebitim Sonyjevcima. Kao da nije dovoljno što su oca Kena Kutaragija onako osramotili na Game Awardsima, sad još i ovo. Propast će nam Sony, sebična osobo.

• montoya

•  
                    •  
                    •  

Picek imam C8 "55 iz '18 i kuc kuc još radi ko urica. Ima jedan mrtvi piksel u gornjem desnom kutu koji se niti ne primjeti al se ne traži pod jako osvijetljenim ekranom. Također, tu je i mali burn in gdje su podnaslovi - opet nevidljivo ak se ne traži…

Ne znam kolko bi mogel dobiti za njega…

• Tzereen

•  
                    •  
                    •  
                    •  
                    •  
                    •  

Raziel slažem se da su preskupi.

Ali i dalje su najbolji. Npr. ovaj konkretni LED model im je navodno stvarno bomba. Prvi koji se u nekim aspektima može mjeriti s OLED-ima. Nema recenzije koju sam našao, a da ga ne hvali na sva zvona. Najbolji LCD ikad testiran.

Jedino, kaj je stvarno skupo.

Picek Pala je odluka, ide LG 65C4, samo lagani upgrade u odnosu na 65C1.

Javi dojmove molim te o razlici i ono - dojam u odnosu na C1.

Tzereen

Najbolji lcd, istina.

Samo je fazon što za tu cijenu možeš kupiti najbolji oled, i još da ti ostane novca za Badelov Pelinkovac.

• Picek

•  
                        •  
                      • Uređivano

Raziel čak i ovaj zimski s klinčićem i cimetom.

• Tzereen

•  
                        •  
                        •  
                        •  
                        •  
                        •  

Raziel možeš 65" OLED, da. Ne i 77".

I ne, ne mislim na G4. Nego na onaj drugi koji je skup ko kurac. Neopravdano, slažem se.

• Picek

•  
                        •  
                      • Uređivano

Kupio LG 65C4, danas idem po njega.