Pala je odluka, ide LG 65C4, samo lagani upgrade u odnosu na 65C1. Gledao sam starije modele, C2 ili C3, no cijene su iste kao i kod C4. Nisam imao namjeru raditi upgrade s C1, ali jebiga, ni kriv ni dužan budem.

• Tzereen

•  
      •  
      •  
      •  
      •  
      •  

Na jedvite jade sam se iskontrolirao da ne speglam Visu na 36 rata i uzmem 75" Braviu 9… Ali izdržao sam.

Da si uzeo, pola novca bi otišlo na proizvod (koliko zapravo i vrijedi), drugu polovicu bi bacio čisto zbog brenda, zato što je Sony.

Tzereen Srami se, otimaš kruh iz ustiju potrebitim Sonyjevcima. Kao da nije dovoljno što su oca Kena Kutaragija onako osramotili na Game Awardsima, sad još i ovo. Propast će nam Sony, sebična osobo.

• montoya

•  
          •  
          •  

Picek imam C8 "55 iz '18 i kuc kuc još radi ko urica. Ima jedan mrtvi piksel u gornjem desnom kutu koji se niti ne primjeti al se ne traži pod jako osvijetljenim ekranom. Također, tu je i mali burn in gdje su podnaslovi - opet nevidljivo ak se ne traži…

Ne znam kolko bi mogel dobiti za njega…

• Tzereen

•  
          •  
          •  
          •  
          •  
          •  

Raziel slažem se da su preskupi.

Ali i dalje su najbolji. Npr. ovaj konkretni LED model im je navodno stvarno bomba. Prvi koji se u nekim aspektima može mjeriti s OLED-ima. Nema recenzije koju sam našao, a da ga ne hvali na sva zvona. Najbolji LCD ikad testiran.

Jedino, kaj je stvarno skupo.

Picek Pala je odluka, ide LG 65C4, samo lagani upgrade u odnosu na 65C1.

Javi dojmove molim te o razlici i ono - dojam u odnosu na C1.

Tzereen

Najbolji lcd, istina.

Samo je fazon što za tu cijenu možeš kupiti najbolji oled, i još da ti ostane novca za Badelov Pelinkovac.

• Picek

•  
              •  
            • Uređivano

Raziel čak i ovaj zimski s klinčićem i cimetom.

• Tzereen

•  
              •  
              •  
              •  
              •  
              •  

Raziel možeš 65" OLED, da. Ne i 77".

I ne, ne mislim na G4. Nego na onaj drugi koji je skup ko kurac. Neopravdano, slažem se.

• Picek

•  
              •  
            • Uređivano

Kupio LG 65C4, danas idem po njega.

• Uređivano

Picek Kupio LG 65C4, danas idem po njega

U Sancti?

• Picek

•  
                  •  

Tuhy ovaj put ne jer je bio dostupan samo u Zadru koliko sam vidio.

• Picek

•  
                  •  
                • Uređivano

resident_evil tako kažu recenzije i iskustva.

resident_evil

Među

Najbolji nije jer u game modu smanjiva svjetlinu pa imas tamniju sliku i gori hdr.

A jeftinja B serija to ne radi niti skuplja G serija

• Picek

•  
                    •  
                  • Uređivano

Miro ne znam odakle to da smanjuje svjetlinu u game modeu?

Jučer sam upogonio C4 i igrao navečer plejku na njemu. Toliko je bila jaka svjetlina u game modeu da sam u optimizatoru slike istu trebao smanjiti (ima opcija tamna soba i nekoliko levela smanjivanja svjetline). Možda je to bio problem na starijim modelima no na C4 u game modeu mi je slika čak i presvijetla (što je vjerojatno dobro po danu, nisam još stigao isprobati).

Miro Najbolji nije jer u game modu smanjiva svjetlinu pa imas tamniju sliku i gori hdr.

Nije istina. Ja sam morao zatamniti HDR koliko je jak i u game modu. Mod zatamnjenja lv1 ukljucio. Ne mogu gledat to, kao da varim.

• Picek

•  
                      •  

solidmerlin čak sam smanjio na level 2 jer mi je i na levelu 1 bilo presvjetlo.