• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Prika

Nije, testirao sam se.

A i uostalom korona ne postoji 😆

Brijac Ha-Ha-Ha…a.zasto si se testirao ako ne postoji?

Giphy - The Office Lol GIF

9 dana kasnije

Pada snijeg, a ja imam električnu ručnu.

buz

Objasni nama koji pojma nemamo o autima što to znači?

Brijac Ne možeš zadriftati pod ručnom malo po snijegu kad je ručna na gumb.

To naravno ne radiš iz zabave, nego da naučiš kontrolirati auto u slučaju da ti nekad u budućnosti prokliže, da imaš već mišićnu memoriju da možeš reagirati.

buz To naravno ne radiš iz zabave, nego da naučiš kontrolirati auto u slučaju da ti nekad u budućnosti prokliže, da imaš već mišićnu memoriju da možeš reagirati.

😆

Posudim ti ja benđolu. Evo, sad po malo većoj bljuzgi kad naletim u trećoj na selskoj cesti samo tako proklizuje i uključuje ESP. Sva sreća pa se ovdje snijeg ne zadržava dugo.

prayer Testirao sam prije nošenja PC-ja na servis putem Windowsovog testa i memtest 86+, oba testa su pokazala da je sve ok. Još sam tijekom provjere s fensijem promijenio RAM slotove.

14 dana kasnije

Onome tko je izmislio pop-up reklame s onim malim X-om kojega čak i kada uspiješ nekako pogoditi kada ga nađeš povećalom te svejedno te odvede na drugu stranicu…

Dao Bog da krepa u najgorim mukama.

Tražim dragome miris sad za valentinovo jer je potrošio jedan od meni najboljih na svijetu, i gledam cijene isuse kriste.

Dakle cijena 2020:

S tim da je ovo 172 KUNE a ne eura.

Cijena 2024:

Uvijek imaš i Old Spice.🤣 Stigao mi nalaz danas. Željezo mi je rubno skupa s hemoglobinom koji je i ispid (ostalo je ok), pa darivanje krvi ide na pauzu a ja na dodatak željeza sljedeća 2 mj. Makar mi malo čudno jer mlatim po mesu puno, ali valjda uz ostalu aktivnost ipak nije dovoljno samo po sebi.

StarFox_N Onome tko je izmislio pop-up reklame s onim malim X-om kojega čak i kada uspiješ nekako pogoditi kada ga nađeš povećalom te svejedno te odvede na drugu stranicu…

Dao Bog da krepa u najgorim mukama.

@yakuza_stinger vrati se promijeniti naslov teme

yakuza_stinger je promijenio naslov Bitching oliti kukanje sve u 16 dok StarFox_N ne uspjeva pogodit X na reklamama.

Zero a ja na dodatak željeza sljedeća 2 mj.

imaš kod cigića kolko oš!

oxi Dakle cijena 2020:

S tim da je ovo 172 KUNE a ne eura.

Cijena 2024:

Koliko ja vidim da je 172 eura, sad je jeftinije

Malo su mi čudne navedene cijene jer koliko gledam po dućanima neke parfeme koje sam gledao prije i sad, nije takva drastična razlika u cijeni. Najdraži mirisi su mi Boss The Scent koji sad koristim te nekoliko mirisa od Issey Miyakea i cijene im se nisu toliko promijenile.