Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Pada snijeg, a ja imam električnu ručnu.
Posudim ti ja benđolu. Evo, sad po malo većoj bljuzgi kad naletim u trećoj na selskoj cesti samo tako proklizuje i uključuje ESP. Sva sreća pa se ovdje snijeg ne zadržava dugo.
- Uređivano
Onome tko je izmislio pop-up reklame s onim malim X-om kojega čak i kada uspiješ nekako pogoditi kada ga nađeš povećalom te svejedno te odvede na drugu stranicu…
Dao Bog da krepa u najgorim mukama.
Uvijek imaš i Old Spice. Stigao mi nalaz danas. Željezo mi je rubno skupa s hemoglobinom koji je i ispid (ostalo je ok), pa darivanje krvi ide na pauzu a ja na dodatak željeza sljedeća 2 mj. Makar mi malo čudno jer mlatim po mesu puno, ali valjda uz ostalu aktivnost ipak nije dovoljno samo po sebi.
- Uređivano
StarFox_N Onome tko je izmislio pop-up reklame s onim malim X-om kojega čak i kada uspiješ nekako pogoditi kada ga nađeš povećalom te svejedno te odvede na drugu stranicu…
Dao Bog da krepa u najgorim mukama.
@yakuza_stinger vrati se promijeniti naslov teme
Koliko ja vidim da je 172 eura, sad je jeftinije
Malo su mi čudne navedene cijene jer koliko gledam po dućanima neke parfeme koje sam gledao prije i sad, nije takva drastična razlika u cijeni. Najdraži mirisi su mi Boss The Scent koji sad koristim te nekoliko mirisa od Issey Miyakea i cijene im se nisu toliko promijenile.