Lokalni multi&co op s Oxi, ujedno i besplatna kiropratika. Može li bolje?: p
Što nije OW ostao bez loših igrača jer su većinom navalili na Fortnite? Netko širi dezinformacije.
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Greska kad igras subotom navecer, to je sve. Izbjegavat vikende u sirokom luku.
Zero dobri igrači su otišli u Apex
Jučer dođe olujno nevrijeme s grmljavinom. Ok, sve bitno pogasim. Prođe to nevrijeme i lijepo si upalim računalo. Ko za vraga kreće nova oluja s grmljavinom i bum, drugi grom lupi negdje blizu kuće. Router puče kao petarda uz fini miris goruće plastike, par sekundi kasnije komp (koji je bio povezan mrežnim kabelom) se sledio. Palim ga, stalno se restarta. Nakon toga više ni to. Vjerojatno je riknula i ploča i napajanje i tko zna što, vidjet ću što će reći na servisu.
Sreća u nesreći je valjda što je starije računalo. Prije dosta godina sam imao skoro isti scenarij, ali onda je riknuo modem. Očito je telefonski kabel slaba točka tijekom grmljavine.
Još mi jučer bio i rođendan. Savršeno.;D
Ajoj, baš lijep poklon u rođendan. Barem budeš malo updejtao konfu
Ja sam jučer bio na putu kada je bilo nevrijeme, a sve ostavio uključeno na struju. Srećom, gromovi su lupali na drugim mjestima.
Je, baš pogodi kad ne treba. Ali opet, ima li pravi trenutak za nesreću, heh? Imam još laptop, ali na njemu ne gejmam. Ovo možda popravim ako se još da popraviti, ali kontam si složiti novi komp, idealno s GTX 2060+neki Ryzen 3000 kad stigne u prodaju sljedeći mjesec. Makar za ono što si ja želim složiti morat ću pljunuti neki 8-10 000 kn. Skup sport.
Meni je jedino riknula mreža na PS3 tijekom grmljavine, čak ni ruter nije. Sretan rođo.
@Zero
Škicni si Njuškalo, tamo se može povoljnije naći neka konfa s garancijom na komponente barem 2 godine. Neki prodaju i dosta ispod cijene (ovi kojima je lova hitna). I da, s malim zakašnjenjem sve najbolje za rockas :)
Jučer izvadim stari Xbox (da, onaj prvi prije prvog, jebeni Microsoft i njihovo numeriranje btw.), Rekoh ajde da malo provjerim kako se drži konzola nakon čitavog ovog vremena, možda da opet odigram Ninju Gaidena ili tako nešto. Iznenađenja li, konzola ne učitava niti jednu piraticu. Svi diskovi neoštećeni, konzola u praktički nekorištena (ako sam odigrao i 20 igara na njoj, dobro je), ali eto, optički pogon odbija poslušnost.
Ne znam jesu li diskovi jednostavno riknuli s vremenom i ima li pomoći konzoli ako bih to rastavljao i čistio, ali ovo baš učini čovjeka rezigniranim. Ista stvar je bila kad sam prije nekoliko mjeseci izvadio PS2 (ne učitava niti original igre). Čini se da konzole ne vole biti u ladici i da zub vremena ipak sve nagrize.: (
Rasprodati sve i prebaciti se na cloud. Najbolje rješenje. ?
Meni je @Icek™ poklonio svoj stari Xbox sa istim simptomima odnosno nije čitao baš ništa i očistio sam laser detaljno alkoholom te sad čita sve. Dakle, rastaviti skroz i očistiti onim štapićem za uši. Pretpostavljam da pokreće onaj firmware za pirate?
Da, mislim da je soft modan. Evox dashboard i još sam ja kasnije preko mrežnog prebacio XBMC. Nisam tome pridavao neku pozornost, ali sad kad razmislim mogao bih prebacivati i igre preko računala na taj način. Samo što sam postao lijen i za to.: ( Vidjet ću barem za čišćenje imam li sve što mi treba.
Ja sam si naručio onaj crossover nastavak za kabel jer 8GB u Boxu je za igru do dvije max, ali ionako igram samo Forzu koja je stalno na hardu. Prebaciti možeš i sa DVD-a pomoću programa koji imaš vjerojatno na konzoli.
Nije ni 8 sati, već je 28°. Bar tako kažu, zapravo pari najmanje 30°. Bit će pakleno. ?
Bo'me je danas oko 6 već bilo osjetno toplo.
Update drame s kompom - ipak (sve) zasad radi, osim jednog mrežnog porta koji je izgleda jedini stradao.
Vraćam se iz Nizozemske u vukojebinu gdje te policija hapsi za jednu rolu, gdje nema živih modela u izlogu, gdje te konobarica čudno gleda kada hoćeš platiti kavu mobitelom i gdje Amstel i Heineken nemaju okus.
Tuga beskrajna.
Htio sam pitat kaj ekipa fakat ima žive modele u izlozima i onda sam skužio da je Nizozemska u pitanju i o čemu zapravo pričaš.
... i gdje Amstel i Heineken nemaju okus.
Tuga beskrajna.
Ispravak netočnog navoda. Imaju okus, ali bolje ne ulaziti u raspravu po čemu imaju okus. :)
Jednu od mojih mačaka ugrizlo nešto i natekla joj glava k'o balon. Odnesem ju veterinaru, treba antibiotik dobiti. Ja idiot zaboravio da antibiotik boli mačke ko vraga sveta voda i ne držim ju čvrsto. A ta mačka je baby demon od mačke, šamara jebene vučjake k'o male kujice. Kad joj je sprašila inekciju, a bol krenula, demon se probudio. Dok sam se sjetio da je moram čvrsto držati već mi je od ruku napravila špagete i sažvakala palac. Zubom probila nokat do mesa, prst izbušen k'o jebena djevica. Sve zvijezde vidio, krvi posvuda, veterinarka problijedila i ostala u šoku kakvog sam demona donio. Pobjegla u box i tamo se zvijer potukla sama sa sobom, tresao se box, a dlake letile kao da je bomba pala u kokošinjac. Sutra kod doktorice na cjepljenje, jer odnjeh faking demona pregledat, yaay.
- Uređivano
Jesus to stvarno zvuči ko demon. Creepypasta materijal. Još uvijek se znam neugodno prisjetiti kad sam svog mačka htio pogladiti dok je još bio napet od borbe s drugim mačkom uljezom pa mi je skočio na ruku i izrezbario ju. Dva tjedna me bilo sram bilo gdje ići s toliko ogrebotina
Također sam morao drugi dan kod doktorice i dala mi neke antibiotike, zab sam koje.