Nemojte se ljutiti, al kaj nije nekako i očekivano da novi auto u prvih par godina nema problema? Rekao bi da je za pohvalu kada 10+ godina star auto nema problema.
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
buz jel možeš ijednom ozbiljno pričat o ovoj temi?
Moja 207ica nije imala ni jedan jedini kvar u evo 17 godina. Redovite zamjene ulja, filtara, žaruljica, diskova i sve što ide s godinama.
Znači, ovo pljuvanje Peugeota je na razini foruma hr od prije 15-20 godina kad su ljudi mislili da postoji jedino Das auto i da je sve drugo zakurac. Uključujući i japance i koreance.
Tzereen Mogu, ali ne želim jer komentar ti je besmislen.
Jesu li manje šanse da se pokvari novi auto? Naravno.
Kvare li se i novi auti? Naravno.
Stara je kupila Seat Ibizu novu, 500km i 5 dana kasnije, check engine lampica. Krepao je turbopunjač.
Tako da zbilja ne vidim razlog zašto ne bi prokomentirao da mi se nov auto nije pokvario. Nije da ga imam 2 dana, nego 2 godine. U perspektivi HR prosjeka starosti to je nov auto, ali ne bi bilo ni šokantno da se pokvarilo nešto nakon 2 godine.
- Uređivano
buz ja ne doživljavam pohvalno da mi se auto za koji imam 6 godina garanciju, ne pokvari ni jednom u tih 6 godina, a kamoli u prve dvije. To mi je očekivano.
Da li se to dešava? Apsolutno. Dešava se i nakon 6 mjeseci. Ofkors.
Ali kažem, imati auto 10-15 godina bez kvara, e to je pohvalno.
Edit:
Ništa, moram sad u auto pa na put. Dal' i sam sad već očekujem da se moj počne kvariti? Nažalost, da. Sad već fakat ima godina i neminovno je da počnu stvari rikavati. Zato mi je žao da nisam uspio uzeti nešto novije.
Od ponedjeljka se borim s temperaturom 39, imam dojam kao da me sve kosti bole i pluća ću valjda iskašljati do kraja tjedna, supruga jednako tako bolesna, mali nam je od prošlog petka kurio, 0 spavanja cca 4 dana (od danas je hvala svemiru malo bolje). Sjajan početak godine
Pada snijeg, a ja imam električnu ručnu.
Posudim ti ja benđolu. Evo, sad po malo većoj bljuzgi kad naletim u trećoj na selskoj cesti samo tako proklizuje i uključuje ESP. Sva sreća pa se ovdje snijeg ne zadržava dugo.
- Uređivano
Onome tko je izmislio pop-up reklame s onim malim X-om kojega čak i kada uspiješ nekako pogoditi kada ga nađeš povećalom te svejedno te odvede na drugu stranicu…
Dao Bog da krepa u najgorim mukama.