Picek zato što je tvoj start-stop akumulator pa mora imati više amper sati da može trpit konstanta paljenja.
Ja sam regularni 67 AH akumulator i dalje plaćao cca 500kn
Picek zato što je tvoj start-stop akumulator pa mora imati više amper sati da može trpit konstanta paljenja.
Ja sam regularni 67 AH akumulator i dalje plaćao cca 500kn
yakuza_stinger znam da je skuplji jer je start-stop akumulator.
Inače, taj start-stop mi je jedna od bezveznijih funkcija na autu i to je prva stvar koju isključim kad uđem u auto.
Picek pa kad veliš da su prije bili 400-500kn. Ne vjerujem da su ovi start-stop ikad bili tako jeftini. Možda najbliže 1000kn.
Al da, slažem se. Redovito isključujem to jer me nervira takva opcija. Em je zbog tog skup akumulator, em je skup i anlanser jer mora bit isto tako jači, em nema valjda nikakve uštede
Tenisice su mi se raspale dolje na potplatu, to sam shvatio kad su mi čarape dok sam hodao do posla odjednom postale mokre i hladne.
Picek Imaš dvije opcije. Ili mijenjaš svakih 4-5 godina preventivno bez obzira na stanje ili kupiš mjerač mah sati i izmjeriš sam koliko je degradirao i po potrebi mijenjaš.
Treća je naravno da te auto izda kad je najmanje potrebno
Ja i žena radimo malo km i svakih 5 godina mijenjamo u isto vrijeme. Od tada nema problema.
Jučer mi se sasvim slučajno i sasvim sigurno ne mojom krivicom sje…mobitel. Bio na servisu, kažu otišao ekran definitivno, pitanje hoće li i matična raditi. Naručio sam zamjenski Xiaomi 12 Note jer mi se čini super za te novce (u biti nikad ne bih dao više od 200-300 vlastitih eura za mob), ali postoji dobra šansa da ga neću uopće dobiti do poslije Božića. S obzirom da sam na odmoru, malo je više bed inače bih ovo postao u temu "Što vam je uljepšalo dan".
Update - ipak riješen popravak moba za 30e. Samo što na mobu ekran na bijeloj podlozi pokazuje znakove da je bio u vodi. Ali opet, uspjeh je što uopće radi.
Molim kolegu da urigira s imenom teme
Dobio gripu izgleda. Prošle godine isto imao dva tjedna godišnjeg i onaj drugi tjedan poslije nove godine imao gripu, sad prvi tjedan godišnjeg. Eh
Brijac suosjećam. Ja sam već par dana na antibiotiku, skoro sam pluća iskašljao ovih dana.
Ja sam prošle godine bio ko visibaba. Ove godine moji bolesni par dana, meni skoro ništa, osim što su mi na naplatu došli problemi s kukovima i donjim dijelom leđa pa zadnjih par tjedan skoro ne radim donji dio tijela. Malo mi prerano za artritis, ali ne bih isključio tendinitis.
Brijac Meni je ovo najgora godina ikad što se zdravlja tice. Ja i žena smo pokupili apsolutno sve šta je kćer donijela iz vrtića. Zadnjih 3 mjeseca konstantno prehlađeni, korona i onaj novi kašalj koji traje 2mj.
Btw. nakon što mi se dogodila ona nezgoda s mobom, dijelovi unutar ekrana na kojima se još naziralo da je bilo problema s vlagom sad su se kompletno isušili i ekran je kao što je i bio. Zanimljivo koliko se zapravo može učiniti kad se krene popravljati, dok se me u drugom servisu uvjeravali da mob nema nekog smisla sušiti jer jer je vjerojatno došlo do kratkog spoja i sve je puno vode. Da, trebalo je i promjeniti kondenzator na matičnoj, ali najlakše je nešto baciti u smeće odmah jer je netko otpisao mogućnost popravka uređaja bez da ga uopće pogleda.
Drago mi je da su na razini EU uveli regulative da prisile proizvođače na veću mogućnost popravaka i servisiranja uređaja i posebno što ih tjeraju da vrate baterije koje će biti puno lakše promijeniti na mobitelima. Kao što se uostalom i "dogodio" USB C na Iphoneu.
Božićni ugođaj na instrument ploči u autu. Još je samo falilo da krenu jingle bellsi za potpuni doživljaj.
Lampica je vjerojatno u kvaru.