• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

buz jel možeš ijednom ozbiljno pričat o ovoj temi?

Moja 207ica nije imala ni jedan jedini kvar u evo 17 godina. Redovite zamjene ulja, filtara, žaruljica, diskova i sve što ide s godinama.

Znači, ovo pljuvanje Peugeota je na razini foruma hr od prije 15-20 godina kad su ljudi mislili da postoji jedino Das auto i da je sve drugo zakurac. Uključujući i japance i koreance.

crowizard Znam da se mogu reparirat pa izadu jeftiniie

Repariraš ih i prodaš auto hehe

Tzereen Mogu, ali ne želim jer komentar ti je besmislen.

Jesu li manje šanse da se pokvari novi auto? Naravno.

Kvare li se i novi auti? Naravno.

Stara je kupila Seat Ibizu novu, 500km i 5 dana kasnije, check engine lampica. Krepao je turbopunjač.

Tako da zbilja ne vidim razlog zašto ne bi prokomentirao da mi se nov auto nije pokvario. Nije da ga imam 2 dana, nego 2 godine. U perspektivi HR prosjeka starosti to je nov auto, ali ne bi bilo ni šokantno da se pokvarilo nešto nakon 2 godine.

buz ja ne doživljavam pohvalno da mi se auto za koji imam 6 godina garanciju, ne pokvari ni jednom u tih 6 godina, a kamoli u prve dvije. To mi je očekivano.

Da li se to dešava? Apsolutno. Dešava se i nakon 6 mjeseci. Ofkors.

Ali kažem, imati auto 10-15 godina bez kvara, e to je pohvalno.

Edit:

Ništa, moram sad u auto pa na put. Dal' i sam sad već očekujem da se moj počne kvariti? Nažalost, da. Sad već fakat ima godina i neminovno je da počnu stvari rikavati. Zato mi je žao da nisam uspio uzeti nešto novije.

Od ponedjeljka se borim s temperaturom 39, imam dojam kao da me sve kosti bole i pluća ću valjda iskašljati do kraja tjedna, supruga jednako tako bolesna, mali nam je od prošlog petka kurio, 0 spavanja cca 4 dana (od danas je hvala svemiru malo bolje). Sjajan početak godine 🙃

Prika

Nije, testirao sam se.

A i uostalom korona ne postoji 😆

Brijac Ha-Ha-Ha…a.zasto si se testirao ako ne postoji?

Giphy - The Office Lol GIF

9 dana kasnije

Pada snijeg, a ja imam električnu ručnu.

buz

Objasni nama koji pojma nemamo o autima što to znači?

Brijac Ne možeš zadriftati pod ručnom malo po snijegu kad je ručna na gumb.

To naravno ne radiš iz zabave, nego da naučiš kontrolirati auto u slučaju da ti nekad u budućnosti prokliže, da imaš već mišićnu memoriju da možeš reagirati.

buz To naravno ne radiš iz zabave, nego da naučiš kontrolirati auto u slučaju da ti nekad u budućnosti prokliže, da imaš već mišićnu memoriju da možeš reagirati.

😆

Posudim ti ja benđolu. Evo, sad po malo većoj bljuzgi kad naletim u trećoj na selskoj cesti samo tako proklizuje i uključuje ESP. Sva sreća pa se ovdje snijeg ne zadržava dugo.

prayer Testirao sam prije nošenja PC-ja na servis putem Windowsovog testa i memtest 86+, oba testa su pokazala da je sve ok. Još sam tijekom provjere s fensijem promijenio RAM slotove.

14 dana kasnije

Onome tko je izmislio pop-up reklame s onim malim X-om kojega čak i kada uspiješ nekako pogoditi kada ga nađeš povećalom te svejedno te odvede na drugu stranicu…

Dao Bog da krepa u najgorim mukama.

Tražim dragome miris sad za valentinovo jer je potrošio jedan od meni najboljih na svijetu, i gledam cijene isuse kriste.

Dakle cijena 2020:

S tim da je ovo 172 KUNE a ne eura.

Cijena 2024:

Uvijek imaš i Old Spice.🤣 Stigao mi nalaz danas. Željezo mi je rubno skupa s hemoglobinom koji je i ispid (ostalo je ok), pa darivanje krvi ide na pauzu a ja na dodatak željeza sljedeća 2 mj. Makar mi malo čudno jer mlatim po mesu puno, ali valjda uz ostalu aktivnost ipak nije dovoljno samo po sebi.