• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

prayer Testirao sam prije nošenja PC-ja na servis putem Windowsovog testa i memtest 86+, oba testa su pokazala da je sve ok. Još sam tijekom provjere s fensijem promijenio RAM slotove.

14 dana kasnije

Onome tko je izmislio pop-up reklame s onim malim X-om kojega čak i kada uspiješ nekako pogoditi kada ga nađeš povećalom te svejedno te odvede na drugu stranicu…

Dao Bog da krepa u najgorim mukama.

Tražim dragome miris sad za valentinovo jer je potrošio jedan od meni najboljih na svijetu, i gledam cijene isuse kriste.

Dakle cijena 2020:

S tim da je ovo 172 KUNE a ne eura.

Cijena 2024:

Uvijek imaš i Old Spice.🤣 Stigao mi nalaz danas. Željezo mi je rubno skupa s hemoglobinom koji je i ispid (ostalo je ok), pa darivanje krvi ide na pauzu a ja na dodatak željeza sljedeća 2 mj. Makar mi malo čudno jer mlatim po mesu puno, ali valjda uz ostalu aktivnost ipak nije dovoljno samo po sebi.

StarFox_N Onome tko je izmislio pop-up reklame s onim malim X-om kojega čak i kada uspiješ nekako pogoditi kada ga nađeš povećalom te svejedno te odvede na drugu stranicu…

Dao Bog da krepa u najgorim mukama.

@yakuza_stinger vrati se promijeniti naslov teme

yakuza_stinger je promijenio naslov Bitching oliti kukanje sve u 16 dok StarFox_N ne uspjeva pogodit X na reklamama.

Zero a ja na dodatak željeza sljedeća 2 mj.

imaš kod cigića kolko oš!

oxi Dakle cijena 2020:

S tim da je ovo 172 KUNE a ne eura.

Cijena 2024:

Koliko ja vidim da je 172 eura, sad je jeftinije

Malo su mi čudne navedene cijene jer koliko gledam po dućanima neke parfeme koje sam gledao prije i sad, nije takva drastična razlika u cijeni. Najdraži mirisi su mi Boss The Scent koji sad koristim te nekoliko mirisa od Issey Miyakea i cijene im se nisu toliko promijenile.

Picek

Možda tebi, ali ja gledam sad, i prije 4-5 godina, razlika je jedno 40%. Neznam zašto, ali cijene svake godine porastu, a kvaliteta pada.

oxi kaj se tiče parfema, ja ih naručujem na lijepa.hr. Ako se otvori mogućnost uzmem tester koji je duplo (čak zna biti i više) jeftiniji, a imam osjećaj da su testeri intenzivniji i kvalitetniji od proizvoda koji se prodaje.

Jucer i danas sam morao uzeti taxi do doma jer 109 na črnomercu postoji jos samo u legendama. Znaci 20-30min cekanja a kad sam dosao na stanicu vec je bilo kojih 20 ljudi sigurno a kasnije cca duplo. Jutros cekam famoznu 109 i dvije su bile toliko pune da fizicki nisam mogao uci u bus pa sam se zainatio i odlucio da cu cekati do podne ako treba ali uci cu u jebeni bus.

Tldr; frustracije prometom u zg.

kauboj Kaj nije @Fico prije koju minutu napisao da je Zagreb sa prometnom infrastrukturom u idealnom stanju? Mora da zivite u razlicitim gradovima.

Picek vrlo lako moguće pošto testeri obično stoje bez čepa i ambalaže ili se saftaju pod svijetlima i grijanim prostorima pa oksidiraju brže.

Imam jedno 4 testera ali nisu bili u pola cijene, gdje kupuješ te testere?

oxi na lijepa.hr. No nema ih uvijek već baš treba potrefiti. Zadnje čega se sjećam da sam uzeo bio je tester Issey Miyake Nuit D'Issey 125ml parfem za 250kn, u dućanu je bio oko 800kn onda. To je bilo prije cca godinu i pol dana.

8 dana kasnije

Smrdljivo govno koje je stavilo Gambler 8 challenge u RDR2 treba lopatom po glavi. Cista sreca challenge, mozes ga rijesiti nakon 15 minuta (prije ces na lotu dobiti), a moze ti trebati 10 sati (99,9%). Glupe pizde.