jel netko s foruma imao tu famoznu koronu?
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
ne znam za Fenixa, ali Heat i ja smo bili kod iste kurve,popusili coronu i nije nam zao.
Jutros fino sletio s ceste i razbio auto. Srećom ženi i meni nije ništa (osim psihičkog šoka), samo šteta na autu i ogradi od voćnjaka. Bio led na cesti, samo me zarotiralo. Došao sat i pol vremena kasnije da se dogovorim s vlasnikom ograde za sanaciju štete, na istom mjestu se razbio još jedan poslije mene, samo drugom gospodinu razbio ogradu.
Hvala državi na redovitom soljenju ceste.
Kupio sam neke mrtve Müsli i nemaju uopce okusa, a ko fol 16% voca unutra jebo ih caca lazljivi. Koda ko krava slamu zvacem kru te naranio.
- Uređivano
Pas mi se ispovraćao po mobitelu i po autu, već se sparkirali u dvorište. Doslovno 5 sekundi kasnije bi bio vani.
Ma ovo drugo nije tako strašno kao prvo. Imamo date night pa je dogovor McD pa kino i onda su mi svakako bolji izbor Arena ili Mall. Ja sam kupio za Branimir. Parkirat ću na Paromlin pa u pothodnik u McD, ali sad moram pješačiti bez veze i plaćat parking jer je relativno rano film.
- Uređivano
Nakon godinu dana od kako je izašao The Last of Us 2, meni je krepao install disc. Odnio bratu, dobije svaki put error na 3.5GB installa. Probao na svojoj konzoli, ista stvar (moja nema 50h igranja igara sa fizičkih diskova, samo digitalke igram), probao na drugom PRO, opet ista stvar. I šta sad? Igru ne mogu zamijeniti jer je prošlo već pun kurac, a ista mi ne radi Install disc doslovno nakon instalacije spremio u steelbook i od tada godinu dana sjedio na polici. Jebem ti Sony i njihovu kvalitetu i sve u kurac.
Ispričat ću ti ja o čemu se radi.
Probaj ako nekim slučajem radi instaliranje dok je konzola u vertikalnom položaju (ako nije bila). Druga (očita) opcija je jednostavno instalirati igru kod nekoga na prijenosni HDD, ili samo posuditi.
Bude to ionako kasnije još palo s cijenom. Viđao sam TLOU1 remaster i po 50 kn po oglssnicima.