Fenix i očekivao sam da ćeš uletjeti s tim svojim pristupom da su svi glupi i ne znaju razmišljat svojom glavom osim tebe.

To si ti samo tako protumačiš.

Inzistirao si da nitko nije rekao da hrvatski vojnici idu u Ukrajinu i da je to Zoki izmislio, ja sam ti to demantirao sa direktnim citatom predsjednika vlade.

Citirao bih i nastavak u kojem puno direktnije govori da će hrvatski časnici ići u Ukrajinu ako bude potrebno, ali to se moglo čut samo na radiju na prvim vijestima taj dan i nikad više.

Ne moraš mi vjerovat, al nemreš inzistirat, bit u krivu i onda meni spočitavat da nastupam pametnije od ostalih.

Plenkijevi maniri, način govora i općenito ponašanje odgovara narcisodnom manipulatoru. To je sve kaj sam htio reći. Ne da si ti glup jer mu mu vjeruješ jer niti ne mislim da mu vjeruješ.

wooddiebone slobodno me citiraj, napisao sam da nitko nikad nije rekao da naši vojnici idu u rat. Ni ne idu niti ta misija ili bilo koja druga ikoga šalje u rat

A što se tiče narcisoidnih manipulatora, obojica su takvi i ne znam koji je veće smeće. Ali u ovom slučaju Milanović je veće, čak vjerujem da nije ni toliki rusofil koliko to radi iz dišpeta ovom drugom. Njima je to igrica

Zoran Milanović: Plenković je stanokradica!

😀

7 dana kasnije

Upravo na HRT1 emisija sa svim predsjedničkim kandidatima.

Očekivano Primorac i Zoki pod najvećom paljbom.🤣 Raspudićka mi je dobra, Kartelo "mama bit ću predsjednik" dobrodošao uljez.

Zero Kartelo "mama bit ću predsjednik" dobrodošao uljez.

Nažalost ne gledam, ali vidim na Indexu da ih rešeta, čini mi se da imamo novo ime u politici tipa Sinčić/onaj iz Fokusa

Fenix Eh, nisam siguran hoće biti baš tako. Dok dođu parlamentarni ovaj će vjerojatno nestati sa scene, osim ako ne iskoristi trenutak na lokalnim sljedeće godine. Tu je jer ima kapital, ne i zaleđe s ljudima koji stvarno vjeruju u njega, shodno tome i ankete mu ne daju skoro nikakve izglede.

Vrijeme je za smjenu…Vjerujem da bi Primorac mogao postat novi el presidente

Taman do kraja blagoslovimo HDZov teror…

Nakon donošenje debate mog glas ima Dr.Dragan Primorac čovjek iz naroda i siguran sam da je bez imalo sumnje i odliznosti on pravi čovjek za Hrvatskog Predsjednika …..

Mislim da niko nebih trebao imati sumnju za njega s foruma jer od ovih kandidata je bez imalo sumnje i fokolicije pravi čovjek za pravu funkciju HR President .

Bog ga blagoslovio i želim mu puno sreće u kampanji .

wooddiebone

Navedi mi jednog kandidata koji je bolji poduzetnik od Gospodina Primoraca , a da sklonimo Gospodina Tolića sa strane ….

champion1

Neplaća mene nitko ni zašto samo sam objektivan jer od ponuđenih kandidata Gospodin Dragan Primorac je uvjerljivo najbolji kandidata dovoljno je samo usporediti relativne stvari .

Npr za razliku od drugih kandidata koji nemaju šta ponuditi kao Kekin koja je pričala 2 sata o Gazi i kako treba "uloviti" hrvatskog prijatelja Netanjahu-a ……..

Pametnom dosta 🛀

HideooKoojima Pametnom dosta

Šteta što tvoji postovi i ove 2 riječi ne idu skupa.

Imate reprizu sučeljavanja upravo na HRT4 (nemam pojma jesu to ul na yt).

HideooKoojima moj glas

Tvoj glas iz Hercegovine je dovoljan razlog što pravi Hrvatski narod neće imati poštenog predsjednika, a ni vladu bez korupcije.

Dokle god vi iz drugih država imate pravo glasa narod Hrvatske (na koje će vaše odluke najviše utjecati), će ispaštati.