Zoran Milanović: Plenković je stanokradica!
Izbori 2024 🇭🇷
Upravo na HRT1 emisija sa svim predsjedničkim kandidatima.
Očekivano Primorac i Zoki pod najvećom paljbom. Raspudićka mi je dobra, Kartelo "mama bit ću predsjednik" dobrodošao uljez.
Vrijeme je za smjenu…Vjerujem da bi Primorac mogao postat novi el presidente
Taman do kraja blagoslovimo HDZov teror…
Nakon donošenje debate mog glas ima Dr.Dragan Primorac čovjek iz naroda i siguran sam da je bez imalo sumnje i odliznosti on pravi čovjek za Hrvatskog Predsjednika …..
Mislim da niko nebih trebao imati sumnju za njega s foruma jer od ovih kandidata je bez imalo sumnje i fokolicije pravi čovjek za pravu funkciju HR President .
Bog ga blagoslovio i želim mu puno sreće u kampanji .
Zamisli bit ovakav bot…
Navedi mi jednog kandidata koji je bolji poduzetnik od Gospodina Primoraca , a da sklonimo Gospodina Tolića sa strane ….
Koliko te HDZ plaća za takve komentare
- Uređivano
Neplaća mene nitko ni zašto samo sam objektivan jer od ponuđenih kandidata Gospodin Dragan Primorac je uvjerljivo najbolji kandidata dovoljno je samo usporediti relativne stvari .
Npr za razliku od drugih kandidata koji nemaju šta ponuditi kao Kekin koja je pričala 2 sata o Gazi i kako treba "uloviti" hrvatskog prijatelja Netanjahu-a ……..
Pametnom dosta
HideooKoojima Dali bi dao glas Primorcu da je SDP-ov kandidat?
HideooKoojima Pametnom dosta
Šteta što tvoji postovi i ove 2 riječi ne idu skupa.
Imate reprizu sučeljavanja upravo na HRT4 (nemam pojma jesu to ul na yt).
HideooKoojima moj glas
Tvoj glas iz Hercegovine je dovoljan razlog što pravi Hrvatski narod neće imati poštenog predsjednika, a ni vladu bez korupcije.
Dokle god vi iz drugih država imate pravo glasa narod Hrvatske (na koje će vaše odluke najviše utjecati), će ispaštati.
Naravno da bih dao , nije bitna stranka već kandidat …
- Uređivano
Pročitaj USTAV Neznam zašto si nacionalno nastrojen ??
Hahah Primorac idealan kandidat? Jedan od najlošijih ministara do sada, koji je nabio nekoliko milijardi duga koji se još otplacuje…lik koji je naručio za ministarstvo radove u vrijednosti preko 5 milijuna kuna bez pisanog traga zbog kojeg je država naknadno popušila 3 milijuna troškova za što nije odgovarao…lik koji je tražio da mu se omogući kupnja kuce u splitu koju je odmah drugi dan preprodao za duplu cijenu…lik koji je prvi poceo iskoristavanje da se pacijenti sa javnog zdravstvenog sustava guraju u njegov privatni…
Da ima imalo morala ne bi se više ikada pojavio u javnosti a kamoli kandidirao za bilo što.
A što se debate tice Raspudicka ih je sastrugala sve po redu…
Sve u svemu jad jadova…kao i zadnjih 30 godina.