Zero pa ja neÄu glasati za nikoga. Samo ti kažem da ako kažeÅ” neÅ”to tipa Å”to je rekao MilanoviÄ da ne želi slaži naÅ”e ljude tamo u rat, da nije odmah Putinofil.
Onda dobro znaŔ kakvi je to sranje. I budi sretan Ŕto ti, a nadam se i tvoja djeca ne moraju uzeti puŔku u ruke i proživljavati isto.
Fenix TakoÄer, smatram da je bolikurÄina za rat koji se vodi samo 700-800km udaljen baÅ” glup stav
ZnaŔ dobro kako sam to mislio. U stilu da se ne zelim mijeŔati i da mi zamisao da naŔi ljudi ginu van svojih granica samo zato jer ih tamo država Ŕalje nije nimalo draga.
Fenix Ako iÅ”ta drugo, onda zbog tvog starog koji se toliko sjebao zbog neÄije retadirane ideje i odluke
Moj otac je rekao da dodje ponovo do rata da mi ne bi dao ni pod razno da idem u isti. Äovjek se borio za domovinu koja nas je ostavila na cjedilu i zbog koje je ne samo on iÅ”ao u njem raditi, veÄ i ja i sestra. Da, sada su se neke stvari poboljsale u HR, ali lopovluk i ogavnu politiku im neÄu i ne mogu oprostiti.
Osobno bih se volio vratiti u HR jer kakva je da je, moja je domovina i stvarno se nadam da Äe za vaÅ”u djecu biti puno bolja, nego Å”to je bila za nas. To mi daje utjehu da rat nije bio uzalud.
Ne podnosim ratove i ne podnosim da ljudi sa bilo koje strane ginu za likove koji gomilaju milijune ispod svojih guzica na sigurnome.