Fenix ali sam isto tako uvjeren da će čovjek ovo riješit

Ja čak nisam ni uvjeren, ali se nadam. Jednom mora stati.

Fenix Pa to ti vjerujem, ali ti se postavljaš kao da mi svi drugi ne znamo kako rat nije grozan.

Možda je tako ispalo, zato sam kasnije i napisao da ne kažem da vas dvojica govorite da treba ljude slati, ali oni koji što stvarno misle i zagovaraju (a svašta sam pričitao na netu), ne znaju šta pričaju.

Dovoljno što smo u NATO pa da netko od tih država krene u rat , morali bi naši ići (što mi se isto ne sviđa, ali ne vjerujem da će ni doći do toga), jos nam samo treba da i u ostale ratove svijeta šaljemo vojsku.

Uglavnom uvijek teška tema, koja mene usekira jer mi nije jasno da se kao civilizacija nismo pomakli ni milimetra naprijed i da ne učimo iz povijesti.

I treba da kažem da u životu nisam komentirao ništa na društvenim mrežama niti ulazio u rasprave. Ovo je jedino mjesto gdje pišem jer smatram da su ovdje manje više sve razumne osobe s kojima se može ući u rasprave i čak se i porijeckati bez da se ode u sfere gadarija kao na društvenim mrežama.

Fenix I dalje inzistiram na tome da nitko nikad nije ni spomenuo slanje naših vojnika u rat, kao što se ti ponavljaš za Milanovićem koji je to izmislio iz nekog razloga.

Nije izmislio.

Plenximus Maximus:

"I vrapcima je jasno da hrvatski vojnici nisu trebali ići u Ukrajini niti idu, nego idu u Wiesbaden. Normalno je, ako je aktivnost vezana za potporu Ukrajini, da postoje neki časnici za vezu, ali oni nisu vezani za ono gdje bi trebali biti hrvatski časnici, a logično je da su oni u Ukrajini ako se oružje dostavlja Ukrajini."

Obrati pozornost kolko je zbunjujuća boldana izjava, samo da bi se sakrilo da zapravo govori "normalno je da će hrvatski časnici ići u Ukrajinu ako misija zahtjeva da idu u Ukrajinu."

Samo zato što netko govori da ovaj drugi laže, ne znači da taj prvi govori istinu.

Narcisoidni manipulator gaslighta i uvjerava te da te manipuliraju svi osim njega.

Udžbenički primjer.

wooddiebone i očekivao sam da ćeš uletjeti s tim svojim pristupom da su svi glupi i ne znaju razmišljat svojom glavom osim tebe. Dobro sam pratio što se događa i dobro sam popratio što je čovjek iz NATO-a došao govorit u sabor, nije me izmanipulirao nitko, a pogotovo ne "Penximus Maximus"

Fenix Pitaj ga definiciju rpg-a, tu je tanak.

Fenix i očekivao sam da ćeš uletjeti s tim svojim pristupom da su svi glupi i ne znaju razmišljat svojom glavom osim tebe.

To si ti samo tako protumačiš.

Inzistirao si da nitko nije rekao da hrvatski vojnici idu u Ukrajinu i da je to Zoki izmislio, ja sam ti to demantirao sa direktnim citatom predsjednika vlade.

Citirao bih i nastavak u kojem puno direktnije govori da će hrvatski časnici ići u Ukrajinu ako bude potrebno, ali to se moglo čut samo na radiju na prvim vijestima taj dan i nikad više.

Ne moraš mi vjerovat, al nemreš inzistirat, bit u krivu i onda meni spočitavat da nastupam pametnije od ostalih.

Plenkijevi maniri, način govora i općenito ponašanje odgovara narcisodnom manipulatoru. To je sve kaj sam htio reći. Ne da si ti glup jer mu mu vjeruješ jer niti ne mislim da mu vjeruješ.

wooddiebone slobodno me citiraj, napisao sam da nitko nikad nije rekao da naši vojnici idu u rat. Ni ne idu niti ta misija ili bilo koja druga ikoga šalje u rat

A što se tiče narcisoidnih manipulatora, obojica su takvi i ne znam koji je veće smeće. Ali u ovom slučaju Milanović je veće, čak vjerujem da nije ni toliki rusofil koliko to radi iz dišpeta ovom drugom. Njima je to igrica

Zoran Milanović: Plenković je stanokradica!

😀

7 dana kasnije

Upravo na HRT1 emisija sa svim predsjedničkim kandidatima.

Očekivano Primorac i Zoki pod najvećom paljbom.🤣 Raspudićka mi je dobra, Kartelo "mama bit ću predsjednik" dobrodošao uljez.

Zero Kartelo "mama bit ću predsjednik" dobrodošao uljez.

Nažalost ne gledam, ali vidim na Indexu da ih rešeta, čini mi se da imamo novo ime u politici tipa Sinčić/onaj iz Fokusa

Fenix Eh, nisam siguran hoće biti baš tako. Dok dođu parlamentarni ovaj će vjerojatno nestati sa scene, osim ako ne iskoristi trenutak na lokalnim sljedeće godine. Tu je jer ima kapital, ne i zaleđe s ljudima koji stvarno vjeruju u njega, shodno tome i ankete mu ne daju skoro nikakve izglede.

Vrijeme je za smjenu…Vjerujem da bi Primorac mogao postat novi el presidente

Taman do kraja blagoslovimo HDZov teror…

Nakon donošenje debate mog glas ima Dr.Dragan Primorac čovjek iz naroda i siguran sam da je bez imalo sumnje i odliznosti on pravi čovjek za Hrvatskog Predsjednika …..

Mislim da niko nebih trebao imati sumnju za njega s foruma jer od ovih kandidata je bez imalo sumnje i fokolicije pravi čovjek za pravu funkciju HR President .

Bog ga blagoslovio i želim mu puno sreće u kampanji .

wooddiebone

Navedi mi jednog kandidata koji je bolji poduzetnik od Gospodina Primoraca , a da sklonimo Gospodina Tolića sa strane ….

champion1

Neplaća mene nitko ni zašto samo sam objektivan jer od ponuđenih kandidata Gospodin Dragan Primorac je uvjerljivo najbolji kandidata dovoljno je samo usporediti relativne stvari .

Npr za razliku od drugih kandidata koji nemaju šta ponuditi kao Kekin koja je pričala 2 sata o Gazi i kako treba "uloviti" hrvatskog prijatelja Netanjahu-a ……..

Pametnom dosta 🛀