Zero pa iskreno, sto je lose sto idemo opet u desno? jel vidis sto se desava po europi i u kojem smijeru to sve ide?

Zbog toga sto postoje javno dostupni dokazi da su stranke poput AfD-a i Rassemblement National financirani od strane ruskih interesnih skupina, dok su one na duljoj vlasti, poput Fidesza i HDZ-a, samostalno dokazali da ekonomski, demografski i demokratski unistavaju zemlju.

Fenix

Gnjida, kao i oni koji su glasali za tu nakazu.

Genesis Ne vidim ništa loše ako je to volja građana, bez obzira kakvi oni bili, njihovi interesi i ideali. To je smisao demokracije. A to što kod nas nije na izbore izašlo 80% građana znači da apsolutno sada ne bi trebali biti odjednom plačipičke za bilo što da se dogodi u EU ili neposrednoj blizini. I neizlazak na izbore je isto glas, glas da drugi odlučuju umjesto vas.

Blitz Da prokomentiram još samo ovo, Kolakušić se može ljutiti najviše na sebe i ljude kojima se okružio, prvo s DP-om, a sad sa Sinčićem, koji je tu negdje Pernarovog dometa od vremena Živozidaša. On sam je osvojio 18.457 glasova. dok je Sinčić skupio tek 509 glasova. Ako nije bilo očito da mu ovaj samo radi antireklamu, kao i da će se DP prikloniti HDZ-u jer jednostavno nemaju drugog izbora osim ponavljanja izbora (ideje o ujedinjenoj oporbi koja se raspušta nakon izglasavanja novog izbornog zakona su Markovi konaci), sada valjda je. Svejedno očekujem od njega da se na kraju godine kandidira za predsjednika jer sigurno ne želi nestati s političke scene.

Ja bih volio da sam barem 10% čovjek poput Ivane Kekin. Žena izabrana u Parlament na primanja od 8+ tisuća eura, hladno prepustila mjesto drugome.

Fenix Ja bih volio da sam barem 10% čovjek poput Ivane Kekin

Ako ništa, možeš se deklarirati da si 10% žena. Toliko je mogućnosti danas.

Nakon ovog mislim da mu nema smisla kandidirat se ni da vodi bikijadu u radošiću. Internet i ljudi jako pamte, nazvat ih svima idiotima uzivo na tv mu nije tribalo, nije ovo stara grcka nego 21.stoljece, a on nije neka iznimna licnost s rezultatima iza sebe pa da si ovako nesto moze dopustit a ljudi da ce se zamislit o takvoj kritici tj uvredi, vec ce udrit po njemu drvljem i kamenjem. Svidjala mi se nekoc njegova retorika, ali nakon prijasnjih nekih poteza, nakon ogromnog nerada u eu (radi kojeg se sad ljuti jer ga vise nece moc prakticirat i to za paprenu lovicu) i ovakvoga ispada, prije bi krepa nego ga vise ikad uzeja u obzir za svoj glas. On je bivsi.

Boli ga briga, ima penziju 1750 eura.

Blitz

Pa nije ništa krivo rekao samo je to trebao reći odmah nakon ovih zadnjih izbora kad je opet HDZ izabran.

Fenix

Možemovci definitivno imaju najviše integriteta od svih stranaka u Hrvatskoj, ali unatoč tome ja za njih ne mogu i neću nikada glasati jer smatram njihovu ideologiju sumanutom.

Fenix Žena izabrana u Parlament na primanja od 8+ tisuća eura, hladno prepustila mjesto drugome.

Neznam prave razloge prepuštanja ali mislim da nije kapacitet da predstavlja naše interese na velikom polju.

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/kolakusic-sincic-i-ilcic-sad-moraju-naci-prave-poslove/2572597.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

Kroz godine se Ilčić u hrvatskoj javnosti istaknuo nizom kontroverznih izjava. Možda je od svih najpoznatija ona o masturbaciji iz 2011. godine kao "štetnom zlorabljenju homoseksualnosti". Tvrdio je i da nikad nije masturbirao, zbog čega je u javnosti dobio nadimak Nedrk. Iznosio je i bizarne stavove o ženama, a rekao je i da su migranti i muslimani "biološki superiorniji" od Europljana.

Tko nas je sve zastupao, jbmti život.🤣Valjda će ekipa naći nove poslove. #zabrinut

Što god piše u index.hr, i sličnim portalima uzmi sa rezervom. Oni su tu da trolaju sve i svakog. To im je posel i za to su dobro plaćeni.

Zero zbog čega je u javnosti dobio nadimak Nedrk

😂😂😂😂

Nisam neki veliki antimožemovac kolko god ideološki bili pokvareni, a ovo ide sve stranke.

Kako da izađem na europske izbore i glasam za vašeg kandidata kad ne znam ni tko je kandidat jer onaj koji vam je na listi prepušta mjesto nekom drugom?

2 mjeseci kasnije

Ako se dokaže i u debatama, mislim da je pravi izbor za predsjednika HR.

4 mjeseci kasnije

Debate njega i Kolinde su bile legendarne…

https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolakusic-nije-skupio-dovoljno-potpisa/2623218.aspx

Nakon ovoga - https://www.telegram.hr/komentari/birace-je-nazvao-idiotima-i-rekao-da-na-wikipediji-provjere-tu-grcku-rijec-to-su-ti-intelektualci-pored-kojih-pozelis-vise-idiota/

i nije baš iznenađenje što za njega glas više ne žele dati ni oni koji su ga kandidirali za prošle izbore. Šteta što nema Juričana, izgleda da je ono bio jednokratni show na račun Bandića.

Zero Šteta što nema Juričana

Eh, baš sam mislio opet pratiti izbore, ovako nema smisla.

Ja opet, naravno glasam za Zoximusa Veličanstvenog. Jedinog predstavnika racionalne misli u hrvatskoj politici.

Hejteri neka hejtuju

poyy

I meni se čini da rusofilni uzurpator ustava ponovno osvaja, ali u drugom krugu.: p

Jedino prisutnost tog kršitelja ustava i putinove marionete na predsjedničkoj poziciji mi daje nadu da nisu svi jebeni debili u ovoj zemlji.

Prati li itko ovo s Miletom i Jelavićem (ne Jelavićem od @HideooKoojima)? Meni je smiješno iz svakog mogućeg kuta

Mile kaže da neće slati vojnike za Ukrajinu i ne želi se petljati u taj rat. Po čemu je on tu rusofil lol?! Boli me kita za tudje ratove. Tko god se toliko usiljava oko ratova u svijetu, umjesto da kenja po internetu, neka uzme pušku i ode braniti svoja uvjerenja. Medjutim ti koji tako lupetaju nemaju blage veze šta je rat, a vjerojatno i za vrijeme našeg domovinskog su ga zajedno sa svojom obitelji gledali na TV-u.

Treba vam netko tko će biti za Hrvatsku, a ne za Ukrajinu, Ameriku, Rusiju ili ove Europske islamisticke prijestolnice.

maverick Medjutim ti koji tako lupetaju nemaju blage veze šta je rat, a vjerojatno i za vrijeme našeg domovinskog su ga zajedno sa svojom obitelji gledali na TV-u.

Jesi ti bio u ratu i po čemu je tvoje mišljenje točnije od nečijeg drugog?

Fenix ne, ali moj otac je i znam kakvo je to sranje i strah. I danas se vide posljedice toga rata na njemu, a i nama.

Onaj tko zna kako je nikada mu ne bi palo na pamet da šalje drugi život u smrt. Zamisli arogancije da bi netko drugi trebao ići ratovati za tudja uvjerenja, a sam nećeš uzeti pušku i otići uraditi isto?!

Tako da da, podržavam Mileta i bilo koga drugoga tko ne želi svoj narod slati u smrt.

I ja ne kažem da ti ili Zero kažete da treba slati ljude u rat, ali samo zamisli da ti je sin u vojsci i mora ići dati život za neku drzavu s kojom nema nikakve veze, dok se njihov vlastiti narod provodi po zemljama EU i spava u hotelima sa 4 i 5 zvijezdica, a žene preudavaju dok im se muževi bore na prvoj fronti.

Neka im je sa srećom u ratu, ali ja nemam s njima nikakve veze, niti želim imati.

I moj je bio, ali ono gore nema veze s ratom, iako je RH indirektno od početka u njega uključena. EU je puno više od interesa jedne nacije, samo tom klaunu na vlasti očito nije jasno pa neke odluke usporava i otežava.

Al ono, ne da mi se. Glasajte za koga hoćete u konačnici. 8 je kandidata, valjda će se naći netko za svakoga.

Svatko će se složit s tim da rat nije lijep. Ali isto tako dosad nisam ni načuo da je itko ikad spomenuo slanje naših vojnika u bilo koji rat, tako da ne znam o čemu ovdje haluciniraš.

Također, smatram da je bolikurčina za rat koji se vodi samo 700-800km udaljen baš glup stav, bez obzira što bili motivi obje strane (a realno, motiv napadača je skroz retardiran i pogrešan). Ako išta drugo, onda zbog tvog starog koji se toliko sjebao zbog nečije retadirane ideje i odluke

Zero pa ja neću glasati za nikoga. Samo ti kažem da ako kažeš nešto tipa što je rekao Milanović da ne želi slaži naše ljude tamo u rat, da nije odmah Putinofil.

Zero I moj je bio

Onda dobro znaš kakvi je to sranje. I budi sretan što ti, a nadam se i tvoja djeca ne moraju uzeti pušku u ruke i proživljavati isto.

Fenix Također, smatram da je bolikurčina za rat koji se vodi samo 700-800km udaljen baš glup stav

Znaš dobro kako sam to mislio. U stilu da se ne zelim miješati i da mi zamisao da naši ljudi ginu van svojih granica samo zato jer ih tamo država šalje nije nimalo draga.

Fenix Ako išta drugo, onda zbog tvog starog koji se toliko sjebao zbog nečije retadirane ideje i odluke

Moj otac je rekao da dodje ponovo do rata da mi ne bi dao ni pod razno da idem u isti. Čovjek se borio za domovinu koja nas je ostavila na cjedilu i zbog koje je ne samo on išao u njem raditi, već i ja i sestra. Da, sada su se neke stvari poboljsale u HR, ali lopovluk i ogavnu politiku im neću i ne mogu oprostiti.

Osobno bih se volio vratiti u HR jer kakva je da je, moja je domovina i stvarno se nadam da će za vašu djecu biti puno bolja, nego što je bila za nas. To mi daje utjehu da rat nije bio uzalud.

Ne podnosim ratove i ne podnosim da ljudi sa bilo koje strane ginu za likove koji gomilaju milijune ispod svojih guzica na sigurnome.

maverick Znaš dobro kako sam to mislio. U stilu da se ne zelim miješati i da mi zamisao da naši ljudi ginu van svojih granica samo zato jer ih tamo država šalje nije nimalo draga.

I dalje inzistiram na tome da nitko nikad nije ni spomenuo slanje naših vojnika u rat, kao što se ti ponavljaš za Milanovićem koji je to izmislio iz nekog razloga. Meni jedino moguće i logično opravdanje/razlog za to što nam predsjednik sabotira bilo kakvu pomoć Ukrajini je ta što je rusofil ili što god već jest zbog kojih već motiva. Slanje nekog u rat i pomaganje žrtvi nije jedno te isto i točka.

Mene osobno je sram takvog predsjednika, ali eto, u dvoboju izglednih kandidata u drugom krugu ako izađem na izbore glasat ću za njega jer kakav takav je protuteža ovima na vlasti

Fenix Meni jedino moguće i logično opravdanje/razlog za to što nam predsjednik sabotira bilo kakvu pomoć Ukrajini je ta što je rusofil ili što god već jest zbog kojih već motiva.

Možda nisam dovoljno upućen, ali zar Hrvatska nije slala hranu, odjeću pa čak i naoružanje Ukrajini? Smatram da je to dovoljno i da je to pravi način kako nekome pomoći.

Fenix Mene osobno je sram takvog predsjednika, ali eto, u dvoboju izglednih kandidata u drugom krugu ako izađem na izbore glasat ću za njega jer kakav takav je protuteža ovima na vlasti

Kužim te. Od dva zla, biras manje, ali tako je izgleda svugdje na planeti, nažalost.

Fenix kao što se ti ponavljaš za Milanovićem koji je to izmislio iz nekog razloga

Mogucu da je izmislio, ne znam. Vidio sam taj klip gdje priča da ne želi slaži našu vojsku tamo i izmišljeno ili ne tu ga podržavam. Ništa drugo.

Osobno bih stvarno volio da Trump može nešto učiniti po pitanju toga rata i da se to privede kraju. Ali sa Putinom će biti teško jer je zagrizao kao Pit Bull i ne pušta.

I nije za pričanje na forumu, ali kada bi sjeo sa mnom na piće i ispričao ti samo jedan dio kakvo sam djetinjstvo imao zbog usranog rata, znao bi onda zašto ga ne podnosim i zasto nekada kažem iz hejta da mi se jebe, neka se svi tamane kome je do toga jer ne shvaćam ljudsku narav da teže tako nečem primitivnom i nasilnom, a u konačnici nehumanom. I sve to samo zbog moći i granica na mapi.

Fenix

Vjerujem da je ono što su Kekini rekli istina. Čisto sumnjam da bi se Mile uopće nalazio s takvim likom svojevoljno, a pogotovo ne prije izbora. Mislim da je ovo (neuspjeli) pokušaj kompromitacije i zastrašivanja istovremeno.

Poprilično me iritiraju mnogi stavovi i ideologija Možemovaca, ali ne djeluju mi kao pokvarenjaci i stvarno ne vjerujem da bi se lizali s kriminalcima.

greyback ma vjerujem i ja, ali mi je i dalje sve smiješno. Od nečijeg povoda da to izorganizira i ako uopće jest netko organizirao, glupog motiva za organizaciju jer nije da je Kekin neka konkurencija Primorcu, preko tog tel razgovora kako ga Mile prepričava, pa do samog susreta u kafiću gdje mu nije jasno tko je to Ha-Ha-Ha. Doživljavao sam ga za inteligentnijeg lika, a pratim njega i HP od kad znam za sebe

EDIT:

maverick I nije za pričanje na forumu, ali kada bi sjeo sa mnom na piće i ispričao ti samo jedan dio kakvo sam djetinjstvo imao zbog usranog rata, znao bi onda zašto ga ne podnosim i zasto nekada kažem iz hejta da mi se jebe, neka se svi tamane kome je do toga jer ne shvaćam ljudsku narav da teže tako nečem primitivnom i nasilnom, a u konačnici nehumanom. I sve to samo zbog moći i granica na mapi.

Pa to ti vjerujem, ali ti se postavljaš kao da mi svi drugi ne znamo kako rat nije grozan. Ok, ja ga nisam doživio na prvoj crti ni ti mi je stari bio u ratu, ali sam živio u to vrijeme i imao sam obitelji koja je stradala. Sve to ni mene ni tebe ne stavlja na neku višu stepenicu s koje mogu proglašavt ljude onakvima ili ovakvima. Upravo zato mi se Milanović gadi jer ono što radi je da bilo kakvu pomoć Ukrajini pakira iza "nećemo slati naše tamo da ginu", toliko da ni ti više ne znaš o čemu pišeš jer si postavio neku paralelu kao da bi njegovi politički protivnici slali naše da ginu u nekom ratu, što nije istina. A kad smo kod Trumpa, gadi mi se i on, ali sam isto tako uvjeren da će čovjek ovo riješit

Fenix ali sam isto tako uvjeren da će čovjek ovo riješit

Ja čak nisam ni uvjeren, ali se nadam. Jednom mora stati.

Fenix Pa to ti vjerujem, ali ti se postavljaš kao da mi svi drugi ne znamo kako rat nije grozan.

Možda je tako ispalo, zato sam kasnije i napisao da ne kažem da vas dvojica govorite da treba ljude slati, ali oni koji što stvarno misle i zagovaraju (a svašta sam pričitao na netu), ne znaju šta pričaju.

Dovoljno što smo u NATO pa da netko od tih država krene u rat , morali bi naši ići (što mi se isto ne sviđa, ali ne vjerujem da će ni doći do toga), jos nam samo treba da i u ostale ratove svijeta šaljemo vojsku.

Uglavnom uvijek teška tema, koja mene usekira jer mi nije jasno da se kao civilizacija nismo pomakli ni milimetra naprijed i da ne učimo iz povijesti.

I treba da kažem da u životu nisam komentirao ništa na društvenim mrežama niti ulazio u rasprave. Ovo je jedino mjesto gdje pišem jer smatram da su ovdje manje više sve razumne osobe s kojima se može ući u rasprave i čak se i porijeckati bez da se ode u sfere gadarija kao na društvenim mrežama.

Fenix I dalje inzistiram na tome da nitko nikad nije ni spomenuo slanje naših vojnika u rat, kao što se ti ponavljaš za Milanovićem koji je to izmislio iz nekog razloga.

Nije izmislio.

Plenximus Maximus:

"I vrapcima je jasno da hrvatski vojnici nisu trebali ići u Ukrajini niti idu, nego idu u Wiesbaden. Normalno je, ako je aktivnost vezana za potporu Ukrajini, da postoje neki časnici za vezu, ali oni nisu vezani za ono gdje bi trebali biti hrvatski časnici, a logično je da su oni u Ukrajini ako se oružje dostavlja Ukrajini."

Obrati pozornost kolko je zbunjujuća boldana izjava, samo da bi se sakrilo da zapravo govori "normalno je da će hrvatski časnici ići u Ukrajinu ako misija zahtjeva da idu u Ukrajinu."

Samo zato što netko govori da ovaj drugi laže, ne znači da taj prvi govori istinu.

Narcisoidni manipulator gaslighta i uvjerava te da te manipuliraju svi osim njega.

Udžbenički primjer.

wooddiebone i očekivao sam da ćeš uletjeti s tim svojim pristupom da su svi glupi i ne znaju razmišljat svojom glavom osim tebe. Dobro sam pratio što se događa i dobro sam popratio što je čovjek iz NATO-a došao govorit u sabor, nije me izmanipulirao nitko, a pogotovo ne "Penximus Maximus"

Fenix Pitaj ga definiciju rpg-a, tu je tanak.