- Uređivano
greyback ma vjerujem i ja, ali mi je i dalje sve smiješno. Od nečijeg povoda da to izorganizira i ako uopće jest netko organizirao, glupog motiva za organizaciju jer nije da je Kekin neka konkurencija Primorcu, preko tog tel razgovora kako ga Mile prepričava, pa do samog susreta u kafiću gdje mu nije jasno tko je to . Doživljavao sam ga za inteligentnijeg lika, a pratim njega i HP od kad znam za sebe
EDIT:
maverick I nije za pričanje na forumu, ali kada bi sjeo sa mnom na piće i ispričao ti samo jedan dio kakvo sam djetinjstvo imao zbog usranog rata, znao bi onda zašto ga ne podnosim i zasto nekada kažem iz hejta da mi se jebe, neka se svi tamane kome je do toga jer ne shvaćam ljudsku narav da teže tako nečem primitivnom i nasilnom, a u konačnici nehumanom. I sve to samo zbog moći i granica na mapi.
Pa to ti vjerujem, ali ti se postavljaš kao da mi svi drugi ne znamo kako rat nije grozan. Ok, ja ga nisam doživio na prvoj crti ni ti mi je stari bio u ratu, ali sam živio u to vrijeme i imao sam obitelji koja je stradala. Sve to ni mene ni tebe ne stavlja na neku višu stepenicu s koje mogu proglašavt ljude onakvima ili ovakvima. Upravo zato mi se Milanović gadi jer ono što radi je da bilo kakvu pomoć Ukrajini pakira iza "nećemo slati naše tamo da ginu", toliko da ni ti više ne znaš o čemu pišeš jer si postavio neku paralelu kao da bi njegovi politički protivnici slali naše da ginu u nekom ratu, što nije istina. A kad smo kod Trumpa, gadi mi se i on, ali sam isto tako uvjeren da će čovjek ovo riješit