@foggy pitat ću te kasnije par savjeta za montiranje videa 😃

btw nisam vidio teleskop prije mozes mapu gledati ovako iz daljine. predobro

Soul gledaj dmg sa samo 24 faith i 24 int 🙂

Soul i mean imam +20 greatsword, A scaling skoro 60 str. radim 2k dmg sa WA. Znači ako ga dignem 25 i dignem jedno 70 Str radit ću manijakalni dmg

Razjebo Rykard-a i God-Devouring Serpent-a pre koji sat i onda me je Commander Niall nekako silovo i silovo i silovo....ali na kraju je pao.
    From i dalje zna kako da iz mene izbaci sve moguce nivoe emocija.

a ovo me fino nasmejalo.

fensisuperstar
      Jesam jos davno, bilo je i s njim ponavljanja ali mislim da sam manje pizdeo s obzirom kolko zna biti haoticna borba.

Niall je bilo lose igranje s moje strane dok se nisam smirio i poceo normalno izbegavati udarce.

AbelKOsMos pa ono sad mi je na level 7 (fali mi 8ica) 9 i 10 imam. na level 5 ubija sam boseve za mene cca. a one koje ne moze, well 🙂 radi dmg skoro kao ja a ima jedno 3 put više hpa valjda. Nije legendary summon bez razloga

also ono o čemu sam pričao 🙂 nerfali su Reduvia dagger i smanjili blood loss sa 55 na 30. Kakav stealth nerf. skapirao kad sam isao ubit zmaja i vidim da mu ne radim bleed efekt kao što bi trebao. 🙂 bezveze.

Bog te nedo pa taj Mimic Tear je preeeeeeeop! Bas sam ga iz fore upgradeo i probao protiv random zmaja, sam ga je ubio 🤣 to treba nerfat asap!

Koje oružje koristite za brze napade tipa.na pacove,ptice,psine i sl.
        Ne mogu nać nikako neko brzopotezno oružje.Isprobavam rapier i one krvave "nožiće'

Znaci nemre da se ne desi ovako nesto u From igri, sva sreca pala je odmah u sledecem okrsaju

A i ovaj decko je puko danas.

Dignuo sam mimic tear na +10 cu vidim kaki je mali 🙂

Kud poslije Rade? 🙂 Mrknuo sam ga i imam osjećaj da me igra gura prema nekom kraju, a to ne zelim nikako. Pa nisam ocistio 15% mape. Šta ovo i gdje ovo za woodse? Koji summon? Može pod dodatni spojler. Možda sam ga i pokupio, a da ne znam. 😁 Ni jednu regiju nisam ocistio, tako da mislim da ću to. Vratio se u Limgrave. Malo sam OP sad za to područje. Barem mi se čini.

Flipper
          U sumu gde si vucka ( BLAIDD) prvi put sreo, nacices nesto vezano za "njegov" quest a i jos nesto sto je tesko promasiti.

Nije kraj ne brigaj.

Flipper Koji summon?

Samo sam stajao i gledao... A to nije low level dungeon boss. Koji k!? Ovo treba nerf asap 😆

AbelKOsMos ako si caster ili imas sword of night and flame frajer će ti 3 shotat bosseve
          a ako si STR ENDURANCE BIG DICK HP sa GIGA BIG DICK 2HANDEROM frajer ti stojal zaljepljen za bossa i outrejdat će bossa 🙂
          nije legendary summon bezveze.

mislim elden ring nije teska igra da se razumijemo. Ovisi jako što igrate.
          za pvp, madness build je jednostavno najjača stvar
          za pve ako igraš melee malo ćeš se najebati sa nekim bossevima ali kad postaviš sve acc kako treba i kad digneš gear doslovno postaješ mašina koja ne umire.
          a ako uzmeš sword of night and flame mozes zavrsit elden ring unutar par sati kao level 30 i nešto 🙂 unutar 30 minuta od startanja igre imaš mač na +5 i doslovno pregaziš radahna, otključaš mimic tear i riješiš svakog bossa unutar 10-15 sekundi. Hardcore bajo moj. Da se razumijemo volim melee više od svega, po meni je jedini način za igranje souls igara. Casteri su fun kad je flashy shit, kad imaš hrpu frendova i onda laser spam nekoga u pvpu. Ali brate nema slađe od parrija u pvpu i onda prebaciš na najmasniji colosal i kad kreće fronstab ili backstab znaš da se tvoj enemy upravo usrao u gaće i razmazao si je kakicu po faci od srama. Real man play melee.