A jbte, upravo sam nasao talisman koji daje veci dmg dok sam poisonan ili rotan. Pa gdje si bio jucer dok sam se trgo po tim podrucjima!? 🤣

Soul same. Mada mislim da je bitno samo da netko ima poison na sebi u blizini mislim da to vrijedi čak ako ti poisonas nekoga, što je keva ako igraš neki high arcane dot build sa rotten+scarler rot dragon breathom.

Dafuq, splitali ste ER temu?: ( Ja i dalje vučem vagabundo armor i početni štit, nešto slično longswordu i par medaljona. Dignut mač na čini mi se +7, sad se već lakše diše.

Je li tko naletio na doticnu sestru Mirjam i zasto mi je iznad njene glave crveni natpis?

Edit: shvatio iducu sekundu. 🤣🤣🤣

Stiže gigaseks video 🙂 znači kako sam zadovoljan sa ovim killom 🙂

imam jači skill. koji baš jače udara, ali odlučio sam se za Lion's claw samo zato što je to potez od Gutsa/Artoriasa.

voltriz Pa, nisam nešto istraživao svijet, pičio sam dosad uglavnom put dvorca, kako me i vodi bonf...ovaj, sites of grace. Tu sam dosta toga počistio i kontam da sam tu nakupio dosta, moramvidjeti je li baš+7 ili +6. Sad sam tamo kod neke ženske koja stoji nad palim vitezom i veli da se želi boriti protiv nekog lika, kontam da će biti summon, haha

@wooddiebone samo za tebe :-*

@Soul pa ja tek sad skuzio da dungeone i špilje prikazuje na mapi kad ih otključaš. pucat ću si u nogu sad 😃

@foggy pitat ću te kasnije par savjeta za montiranje videa 😃

btw nisam vidio teleskop prije mozes mapu gledati ovako iz daljine. predobro

Soul gledaj dmg sa samo 24 faith i 24 int 🙂

Soul i mean imam +20 greatsword, A scaling skoro 60 str. radim 2k dmg sa WA. Znači ako ga dignem 25 i dignem jedno 70 Str radit ću manijakalni dmg

Razjebo Rykard-a i God-Devouring Serpent-a pre koji sat i onda me je Commander Niall nekako silovo i silovo i silovo....ali na kraju je pao.
        From i dalje zna kako da iz mene izbaci sve moguce nivoe emocija.

a ovo me fino nasmejalo.

fensisuperstar
          Jesam jos davno, bilo je i s njim ponavljanja ali mislim da sam manje pizdeo s obzirom kolko zna biti haoticna borba.

Niall je bilo lose igranje s moje strane dok se nisam smirio i poceo normalno izbegavati udarce.