Centurion Evo, da ne kopaš i pitaš se gdje je, što je.
https://forum.ffa.hr/d/23101-elden-ring-borbe-i-buildovi-spoiler
Centurion Evo, da ne kopaš i pitaš se gdje je, što je.
https://forum.ffa.hr/d/23101-elden-ring-borbe-i-buildovi-spoiler
oh btw, ja saznao što su one footprintsi što stalno trče u krug. jebem ti krv
Misliš one kuće sa zvonikom? To saznah sinoć i ako na to misliš do jaja je stvar
Trčkaralo u krug sam i ja baš jučer riješio. Samo, trebalo je par pokušaja da ga zveknem.
densetsu problem je što sam ja na 80% igre i tek sam sad skontao
49 sati, LVL 89. Uveliko vise ne licim na samuraja
Side questovi su mi jos uvek super, svet je neverovatno lep a sto dublje budete kopali bice jos lepsi.
From bas zna da odradi arhitekturu vecih gradova i dvorceva kako treba.
Da upadnu nekom od ovih rpg studija i odrade im par gradova pa nek ovi onda rade ostalo.
Moj obican udarac i ne oduzima bas nesto puno vecim neprijateljima ali ih zato L2 fino smiruje.
Sad sam izgasio, nisam ni jeo kako treba danas a bome ni radio ista drugo sem ovoga.
fensisuperstar oh btw, ja saznao što su one footprintsi što stalno trče u krug. jebem ti krv
Ja i dalje nem pojma ali neke od njih sam obelezio na mapi da znam gde da se vrnem.
AbelKOsMos Sad sam izgasio, nisam ni jeo kako treba danas a bome ni radio ista drugo sem ovoga.
Samo ću dodati da sam zaboravio kak tanjur izgleda, a faca mi izgleda gore od fensijevog novog zelenog lika. Ova igra nije normalna.
62 strengtha, 733 attack power, lupim obicnog malog stakor... 30% hp mu ostane. Sjever je bas zabavan
Deadwalker Dobijem sindrom iritabilnog crijeva kad vidim čitav skill set na ekranu.
Ali da, nakon ovoga će biti teško zaigrati bilo koju open world igru. Imali su dobitnu formulu prije, sad su je samo prenijeli u širinu zadržavši sve što im igre čini posebnima. Vjerujem da nije preuranjeno da već sad imamo ponajvećeg kandidata za GOTY 2022.
Danas sam malo side questao, vraćao se na stare lokacije i koristio one mač ključeve. Pao jedan zmaj i ono mrtvo drvo u jednom dungeonu u rupi s onim jebenim kolima sa šiljcima, lol.
Imam filing da će se ovo igrati još tjednima i sad na 20h uopće mi nije ni blizu zasićenja. Kakav spektakl.
Zero Imam filing da će se ovo igrati još tjednima i sad na 20h uopće mi nije ni blizu zasićenja. Kakav spektakl.
Imao sam trenutak zasićenja, ali to je trajalo 1 dan jer sam udarao 12h dnevno minimalno, i to skoro 6 dana za redom, i još napravio 30 videa za kanal
Kad sam se malo skulirao, sve se vratilo na svoje mjesto, i brojim blizu 80tak sati igre, nisam niti na pola, a evo jedva čekam opet da dan prođe da se vratim igranju. Side content je sad drugačiji u drugoj regiji, i apsolutno se ne mogu odvojit od ove crvene regije koliko je challenging i unique. Tu je sve na mjestu, pic pic.
U nekoj sam face grupi gdje vidim da ljudi već imaju platine (i to samo zato jer je guide došao nedavno), pa se sad hvale sa satnicom i platinom i navode 80tak sati kao "Super igra, najbolja, prešao sam main story i čak dosta side contenta".... Znači ovo je takva laž da to nisu istine. Nema teoretske šanse da u 80h počistiš igru, em uopće nije lagana, em nema nikakvog smisla jer optional dungeoni traju po 5h (oni malo veći), en side contenta ima po valjda 30h u svakoj regiji... Znači ljudi masovno varaju s dupliciranjem duša, oružjem... Žao mi je što to nisu zabranili, jako mi je žao jer u Demons Soulsima jesu ako se ne varam. I ljudi apsolutno izbjegavaju u ovim slučajima exploration i "Do it yourself" princip. Čisto da se razumijemo, ja ovo planiram igrat 300h ako treba. I to legit way, uz exploration kako je i zamišljeno. Nećemo se lagati, pogledam i ja elden wiki kad trebam info oko questa ili nešto gdje ne znam od kud da krenem - ali ako brstite sve, sve ćete i naći većinom sami. A tu leži najveća čar igre.
chono Dečki su sve odgovorili
Jedini problem koji vidim je da možeš toliko malo igrat, jer ak te igra uvuče onda si nadrapao. Dungeoni i cijeli svijet ima hrpu Site of Grace pointa (bonfire, checkpoint, teleport point) pa lako fast travelas kud hoćeš. Isto tako često dungeon ima Marika kip koji je resurrect checkpoint (QOL improvmenet kojeg prije nije bilo) - i oni su najčešće pred boss fajtom, pa ne moraš trčat kroz pol dungeona natrag. Igra je na tvojoj strani Osim kad te poželi zaklat, ali eto, zato smo svi tu (jer volimo kad nas igra kolje)
chono je moguce imati sesije od sat i pol do dva za ovu igru?
Ovo apsolutno nije moguce.
fensisuperstar Sve je stvar u kontroli.Treba znati kad je dosta.
Al stvarno,1-2 h po sesiji igranja,je ništa u ovoj igri.