AbelKOsMos ako si caster ili imas sword of night and flame frajer će ti 3 shotat bosseve
a ako si STR ENDURANCE BIG DICK HP sa GIGA BIG DICK 2HANDEROM frajer ti stojal zaljepljen za bossa i outrejdat će bossa 🙂
nije legendary summon bezveze.
mislim elden ring nije teska igra da se razumijemo. Ovisi jako što igrate.
za pvp, madness build je jednostavno najjača stvar
za pve ako igraš melee malo ćeš se najebati sa nekim bossevima ali kad postaviš sve acc kako treba i kad digneš gear doslovno postaješ mašina koja ne umire.
a ako uzmeš sword of night and flame mozes zavrsit elden ring unutar par sati kao level 30 i nešto 🙂 unutar 30 minuta od startanja igre imaš mač na +5 i doslovno pregaziš radahna, otključaš mimic tear i riješiš svakog bossa unutar 10-15 sekundi. Hardcore bajo moj. Da se razumijemo volim melee više od svega, po meni je jedini način za igranje souls igara. Casteri su fun kad je flashy shit, kad imaš hrpu frendova i onda laser spam nekoga u pvpu. Ali brate nema slađe od parrija u pvpu i onda prebaciš na najmasniji colosal i kad kreće fronstab ili backstab znaš da se tvoj enemy upravo usrao u gaće i razmazao si je kakicu po faci od srama. Real man play melee.