Je li tko naletio na doticnu sestru Mirjam i zasto mi je iznad njene glave crveni natpis?
Edit: shvatio iducu sekundu.
Je li tko naletio na doticnu sestru Mirjam i zasto mi je iznad njene glave crveni natpis?
Edit: shvatio iducu sekundu.
Stiže gigaseks video znači kako sam zadovoljan sa ovim killom
imam jači skill. koji baš jače udara, ali odlučio sam se za Lion's claw samo zato što je to potez od Gutsa/Artoriasa.
voltriz Pa, nisam nešto istraživao svijet, pičio sam dosad uglavnom put dvorca, kako me i vodi bonf...ovaj, sites of grace. Tu sam dosta toga počistio i kontam da sam tu nakupio dosta, moramvidjeti je li baš+7 ili +6. Sad sam tamo kod neke ženske koja stoji nad palim vitezom i veli da se želi boriti protiv nekog lika, kontam da će biti summon, haha
@wooddiebone samo za tebe :-*
@Soul pa ja tek sad skuzio da dungeone i špilje prikazuje na mapi kad ih otključaš. pucat ću si u nogu sad
oh boy.
što je najjače ovo se moze napraviti sve skupa u manje od 25 minuta
fensisuperstar sjaši s igre, evo mene
fensisuperstar Ma vidio sam vec, no meni to nista ne znaci. Sve sto je tako op ja odbijam koristit
Soul i mean imam +20 greatsword, A scaling skoro 60 str. radim 2k dmg sa WA. Znači ako ga dignem 25 i dignem jedno 70 Str radit ću manijakalni dmg
Razjebo Rykard-a i God-Devouring Serpent-a pre koji sat i onda me je Commander Niall nekako silovo i silovo i silovo....ali na kraju je pao.
From i dalje zna kako da iz mene izbaci sve moguce nivoe emocija.
a ovo me fino nasmejalo.
AbelKOsMos jesi razjebo radahna?
fensisuperstar
Jesam jos davno, bilo je i s njim ponavljanja ali mislim da sam manje pizdeo s obzirom kolko zna biti haoticna borba.
Niall je bilo lose igranje s moje strane dok se nisam smirio i poceo normalno izbegavati udarce.
AbelKOsMos
ma pitam samo radi toga ako si otišao poslije radahna opet u woodse trebao bi otići pogledati malo ^^
fensisuperstar
Jesam, jesam....ja i vucko smo imali zajednickog posla tamo duboko.
AbelKOsMos odlicno. tamo je jedini summon vrijedan leveliranja
fensisuperstar
Ja sam mu dao par levela ali ga jos nisam koristio u borbi, znaci vredi ga zvati.
AbelKOsMos pa ono sad mi je na level 7 (fali mi 8ica) 9 i 10 imam. na level 5 ubija sam boseve za mene cca. a one koje ne moze, well radi dmg skoro kao ja a ima jedno 3 put više hpa valjda. Nije legendary summon bez razloga
also ono o čemu sam pričao nerfali su Reduvia dagger i smanjili blood loss sa 55 na 30. Kakav stealth nerf. skapirao kad sam isao ubit zmaja i vidim da mu ne radim bleed efekt kao što bi trebao.
bezveze.