fensisuperstar @foggy pitat ću te kasnije par savjeta za montiranje videa 😃 btw nisam vidio teleskop prije mozes mapu gledati ovako iz daljine. predobro Soul gledaj dmg sa samo 24 faith i 24 int 🙂
Soul fensisuperstar Ma vidio sam vec, no meni to nista ne znaci. Sve sto je tako op ja odbijam koristit 😃
fensisuperstar Soul i mean imam +20 greatsword, A scaling skoro 60 str. radim 2k dmg sa WA. Znači ako ga dignem 25 i dignem jedno 70 Str radit ću manijakalni dmg
AbelKOsMos Razjebo Rykard-a i God-Devouring Serpent-a pre koji sat i onda me je Commander Niall nekako silovo i silovo i silovo....ali na kraju je pao. From i dalje zna kako da iz mene izbaci sve moguce nivoe emocija. a ovo me fino nasmejalo.
AbelKOsMos fensisuperstar Jesam jos davno, bilo je i s njim ponavljanja ali mislim da sam manje pizdeo s obzirom kolko zna biti haoticna borba. Niall je bilo lose igranje s moje strane dok se nisam smirio i poceo normalno izbegavati udarce.
fensisuperstar AbelKOsMos ma pitam samo radi toga ako si otišao poslije radahna opet u woodse 🙂 trebao bi otići pogledati malo ^^
AbelKOsMos fensisuperstar Ja sam mu dao par levela ali ga jos nisam koristio u borbi, znaci vredi ga zvati.
fensisuperstar AbelKOsMos pa ono sad mi je na level 7 (fali mi 8ica) 9 i 10 imam. na level 5 ubija sam boseve za mene cca. a one koje ne moze, well 🙂 radi dmg skoro kao ja a ima jedno 3 put više hpa valjda. Nije legendary summon bez razloga also ono o čemu sam pričao 🙂 nerfali su Reduvia dagger i smanjili blood loss sa 55 na 30. Kakav stealth nerf. skapirao kad sam isao ubit zmaja i vidim da mu ne radim bleed efekt kao što bi trebao. 🙂 bezveze.
Soul Bog te nedo pa taj Mimic Tear je preeeeeeeop! Bas sam ga iz fore upgradeo i probao protiv random zmaja, sam ga je ubio 🤣 to treba nerfat asap!
master_x Koje oružje koristite za brze napade tipa.na pacove,ptice,psine i sl. Ne mogu nać nikako neko brzopotezno oružje.Isprobavam rapier i one krvave "nožiće'
AbelKOsMos Znaci nemre da se ne desi ovako nesto u From igri, sva sreca pala je odmah u sledecem okrsaju A i ovaj decko je puko danas. Dignuo sam mimic tear na +10 cu vidim kaki je mali 🙂
Flipper Kud poslije Rade? 🙂 Mrknuo sam ga i imam osjećaj da me igra gura prema nekom kraju, a to ne zelim nikako. Pa nisam ocistio 15% mape. Šta ovo i gdje ovo za woodse? Koji summon? Može pod dodatni spojler. Možda sam ga i pokupio, a da ne znam. 😁 Ni jednu regiju nisam ocistio, tako da mislim da ću to. Vratio se u Limgrave. Malo sam OP sad za to područje. Barem mi se čini.
AbelKOsMos Flipper U sumu gde si vucka ( BLAIDD) prvi put sreo, nacices nesto vezano za "njegov" quest a i jos nesto sto je tesko promasiti. Nije kraj ne brigaj.
Soul Flipper Koji summon? Samo sam stajao i gledao... A to nije low level dungeon boss. Koji k!? Ovo treba nerf asap 😆