Soul Nek ti fensi linka guide koji je pratio da ga nađe.

voltriz STR DEX klasični scaling? Jebi me ako imam 2 mača takva i prvi sam dobio od knightova klasični onaj Lordnešto nešto straight sword. Mislim da lagano mozes to dizati

ili to ili ubiješ tutorial bossa i dobije njegov unique weapon 🙂 haha

@buz đaba ti provokacije. nisam ti ja woodie da padam na te fore 😃

Pa jbg vucem i ja taj od onih knightova ali sad izgledam ko sirotinja sa tom metlom, i one ovce se ne pokusavaju kotrljati kad zamahnem, smijesno im

voltriz ili odi na katane ili odi na greatsword koji je između straight sworda i colossal. Flamberge ti je odlicna opcija zbog pasivnog bleeda.
    samo morat ćeš bježati dosta zbog lokacije 😃

Ok, po procitanom nekako mi se cini da mogu ici sa golim Gandalfom okolo, vuci osusena jaja po podu i staviti sve na DMG kako bi bio legit glass canon i riskirao tko ce koga prvi one shotat 😁

chono Možeš naravno. Ja sam jednog bossa riješio skroz gol stavio greatsword u jednu i ovaj što ima soul u drugu i u isto vrijeme puknuo bossa iz sprinta i 1 shotao ga. ali odi bez heavy armora protiv recimo B.B. Kindred i 1shotat će te. Ja mogu recimo popit 2-3 hita @Soul 😃 sad ide kill.

ovaj charge valjda ne radi kurca ali @Soul zamisli kak mozes maltretirati ljude u pvpu da 3 lika uzme i samo krene chargati 😃DDDDDDDDDDDD

Bome ja sam danas 2 bossa roknio, oba dala oko 100k... A jucer jedan 120k (imam talisman za extra rune). Levela koliko hoces 😃 Ali i dalje se neosjecam nimalo overleveled, ovo nije ni blizu kao stare souls igre gdje je oko 70 bilo i previse za kraj,

Fico je promijenio naslov Elden Ring borbe i buildovi [SPOILER].

renda U istocnom podrucju, gdje je crveno nebo, u jednom od dungeona je nagrada.

fensisuperstar E znas kako je glupo zavucen u zidu! Da nisam bjezo od onih pticurina i zivina, nebi ga nikad skuzio. Sasvim slucajno sam stao blizu i vidio platformu za skocit, kad ono cijeli dungeon.

Soul JEBEM TI ISUSOVU KRV. sjecam se da ga nisam zavrsio pokupio sam bow i umro. JEBEM TI ZIVOT

spasio si zmaju život. idem po amulet 😃

A jbte, upravo sam nasao talisman koji daje veci dmg dok sam poisonan ili rotan. Pa gdje si bio jucer dok sam se trgo po tim podrucjima!? 🤣

Soul same. Mada mislim da je bitno samo da netko ima poison na sebi u blizini mislim da to vrijedi čak ako ti poisonas nekoga, što je keva ako igraš neki high arcane dot build sa rotten+scarler rot dragon breathom.

Dafuq, splitali ste ER temu?: ( Ja i dalje vučem vagabundo armor i početni štit, nešto slično longswordu i par medaljona. Dignut mač na čini mi se +7, sad se već lakše diše.

Je li tko naletio na doticnu sestru Mirjam i zasto mi je iznad njene glave crveni natpis?

Edit: shvatio iducu sekundu. 🤣🤣🤣

Stiže gigaseks video 🙂 znači kako sam zadovoljan sa ovim killom 🙂

imam jači skill. koji baš jače udara, ali odlučio sam se za Lion's claw samo zato što je to potez od Gutsa/Artoriasa.

voltriz Pa, nisam nešto istraživao svijet, pičio sam dosad uglavnom put dvorca, kako me i vodi bonf...ovaj, sites of grace. Tu sam dosta toga počistio i kontam da sam tu nakupio dosta, moramvidjeti je li baš+7 ili +6. Sad sam tamo kod neke ženske koja stoji nad palim vitezom i veli da se želi boriti protiv nekog lika, kontam da će biti summon, haha

@wooddiebone samo za tebe :-*

@Soul pa ja tek sad skuzio da dungeone i špilje prikazuje na mapi kad ih otključaš. pucat ću si u nogu sad 😃

@foggy pitat ću te kasnije par savjeta za montiranje videa 😃

btw nisam vidio teleskop prije mozes mapu gledati ovako iz daljine. predobro

Soul gledaj dmg sa samo 24 faith i 24 int 🙂

Soul i mean imam +20 greatsword, A scaling skoro 60 str. radim 2k dmg sa WA. Znači ako ga dignem 25 i dignem jedno 70 Str radit ću manijakalni dmg

Razjebo Rykard-a i God-Devouring Serpent-a pre koji sat i onda me je Commander Niall nekako silovo i silovo i silovo....ali na kraju je pao.
                From i dalje zna kako da iz mene izbaci sve moguce nivoe emocija.

a ovo me fino nasmejalo.

fensisuperstar
                  Jesam jos davno, bilo je i s njim ponavljanja ali mislim da sam manje pizdeo s obzirom kolko zna biti haoticna borba.

Niall je bilo lose igranje s moje strane dok se nisam smirio i poceo normalno izbegavati udarce.