- Uređivano
oxi Kalmaj se, samo ti govorim kao mjesečni korisnik medicinskih pomagala u (svim zemljama) od svoje 14te godine da nisam nikad niti poznajem neku drugu žensku osobu koja je rekla: ej moram po tampone idemo u ljekarnu.
Al bitno da znaš da na benzinskoj ima i da se tamo može kupiti. Dakle đežurne ljekarne bi mogli vikemdom zatvorit. Nek ljudi čekaju ponedjeljak. U pravu si
oxi Nemam prodajnu djelatnost ali imam opg sa 23 zaposlenika, nisam niti jednom tjerala nikoga da radi vikendom. Moj izbor je da ja radim vikendom, ali zato niti jedan moj zaposlenik nije prisiljen, a ako je baš sila onda je plaćeno dvostruko za bilo koga tko želi
Pa da nemaš prodajnu djelatnost pa ne mozeš svoje mišljenje teretiti drugima kao objektivno.
oxi I zato moramo zbog tri pive prisilit cijelu naciju da radi vikendima. I zbog tampona. Pardon, medicinskih pomagala.
Ne nego zato jer možeš. Ponuda-potražnja
oxi Mi smo u rangu Las Vegasa slažem se. I treba sve radit zbog profita. Profit je sve
Pa uvijek treba težit boljem od sebe. Necemo valjda vadit zakone iz Somalije. Da u poduzetništvu je profit sve. Ako tebi nije onda možeš radit u caritasu free. Ili svoj dio plaće pokloni zaposlenima.
oxi Naravno. To posebno naglasi svojim zaposlenicima i još naglasi da budu sretni da imaju posao. Jadan radnik je najbolji radnik.
To svaki djelatnik sa normalnim iq-u zna. Svi su zamjenjivi i bilo tko moze dobit otkaz bilo kad. Zar razlog treba bit bitan? Eto netrebam te više i dajem ti otkaz. Idi radi kod oxi, oni ti nece bezveze dat otkaz. Možda joj zbog xy razloga ukinu opg pa ce te placat iz osobnog dohotka.
oxi Neznam s kim ti imaš problema i s kim se svađaš, sa crkvom, sa hdz-om sa državnim jaslica, ili sa nedjeljnim hršćanskim hrvatinama, ali možda bi bilo bolje da otvoriš zalagaonicu u Las Vegasu.
Komentiram debilnu odluku vlade s kojom se ti slazeš jer ti eto subjetivno to više ok. Da si osoba kojoj jedna nedjelja donosi dobar dio kolaca nebi tako razmišljala.
Kaj je najgore u svemu ovome nisi navela jedan jedini normalni razlog zašto je za tebe rad vikendom nepotreban u prodajnim/uslužnim djelatnostima.