oxi Da sam osoba koja bilo kakav profit stavlja ispred ljudi, duboko bi preispitala sebe i zapitala se tko me je povrijedio u životu da tako razmišljam.
To komentiram sebe i svoj način razmišljanja i života, da se nebi uvrijedio slučajno da impliciram da ti radiš suprotno ili čak i da radiš suprotno nije me pretjerano briga.
Većina poduzetnika će ti se složiti da je profit vitalan za dugoročni opstanak i uspjeh poduzeća. Profit omogućuje poduzetnicima da isplaćuju plaće zaposlenicima, investiraju u razvoj proizvoda ili usluga, poboljšavaju operativne procese, šire poslovanje i ostvaruju povrat na uloženi kapital. U konačnici, profit je često mjerilo uspješnosti poduzeća i pokazatelj da poduzetnik dobro upravlja svojim resursima i pruža vrijednost tržištu. Ako su tebi ljudi na prvom mjestu ili nešto drugo ne znači da si loš/dobar poduzetnik nego da možda na takav način poslovanja ne možeš dostići vrhunac u profitu. I to je ok. Ali večina poduzetnika tako ne razmišlja. Ja ti garantiram da je top 100 ili 1000 korporacija na razini svijeta ili države primaran cilj profit
oxi Da li je svećenik uopće kršćanin katolik ako radi nedjeljom???
U kršćanstvu, nedjelja je tradicionalno posvećena odmoru i duhovnoj praksi. Za mnoge vjernike, sudjelovanje u nedjeljnoj misi ima poseban značaj i duhovnu važnost. Svećenikova dužnost je voditi vjernike u molitvi, slavlju i vjerskoj praksi, a to uključuje održavanje mise nedjeljom. Stoga, iz religijske perspektive, njihov rad nedjeljom može biti smatran ispunjavanjem dužnosti i poziva
oxi Neznam što ti napisat, ono stay mad, što ću ti ja
Ja ti pišem činjenice a ti zadaješ niske udarce i tko je na kraju mad? Oxi budimo realni, valjda 70% tvojih postova je u negativnom tonu.