foggy i sta je s tim gradom? Svaki put kad dodem sve prljavije i skifo. Nepokosen, smece posvuda, zgrade aj bok, bas zapusteno. 50m od trga bana Jelacica u strogom centru kao da si u nekom oronulom divljem predgradu

Tomislav Tomašević voli TLoU universum pa je to napravil od svojeg grada, nadajući se da će dofurat ekipu na snimanje sljedećeg serijala ali otom potom. Bile su nedavno i divlje svinje baš poput pomahnitalih klikera.

chono Ne znam, ja sam iz Kutine i nisam ove godine uopće tamo. Bio sam na par dana i dost, em skupo, em pretrpano, em svi nadrkani, em smeća po svuda na parkiralištu… Propada, ali bitno da cijene rastu i dalje.

Ja sam najčešće išao na wok kad bih došao u ZG. Sad vidim da je i to otišlo skoro duplo gore. Ma zube o klin i to je to, ili otići u Konzum po gotovi zagrebački s trulim K+ sirom.

Danas kad dođem kući bacam pola kile ćevape iz Kauflanda od 20 kn u air fryer. Plus pomfrit. Navečer kokice iz mikrovalne umjesto čipsa. Će da valja. #zdravzivot #notreally #yolo #teskavremena

Miro

Bar je nescaffe pojeftinio 😄,

U Zagrebu se fakat nemre nac burger ispod 45-50 kn. Sve je skuplje a onda jos i dobiva i manje porcije.

Skuzio sam kaj po kaficima rade, tipa uzmem kavu s mljekom, a dobim toliko malo mlijeka da mi s mljekom i onom pjenicom dođe do pol salice, poceo sam vracat sad takve kave.

Da ne pricam kak na placu platim lubenicu po 18 eura.

Izgleda da ću dočekat 15 h živ, ne sjećam se do 11 h ničeg na poslu

Prika ne razumijem. Pa nije imao šorc valjda. Jbt kao da na sud dolazi. A i koliko sam vidjela prošli tjedan na zdravstvenom/mirovinskom skoro sve ženske su imale šorceve, a bome i ja, pa mi nitko nije rekao ništa.

Zašto maltretiraju ljude po ovim vrućinama

oxi ma dosao u kratkim gacama a gnjave ga da se vrati u dugim…pa on kupio haljinu jer zene ne vracaju kad dodju u haljinama a opet mu ladi jaja vise nego da je u dugim…ma kralj,uglavnom…ruga im se!😁😁

Ali opcenito kad idem negdje gdje su ti drzavni uhljebi moram tabletu za smirenje popit jer nemaju obraza nimalo i jos su bezobrazni!

Kad cujem da skraceno rade dan prije praznika ja bi slom zivaca dobio.

Prika ma razumijem što je napravio 🥲

Ako već želimo jednakost, zašto muški nemogu nosit šorceve onda a žene smiju

oxi ma mene da vrate ja ne bi haljinu kupio nego bombu

Prika dogodila mi se slična stvar na sudu u Zagrebu prije 11 godina kad sam otvarao firmu. Došao sam u trifrtaljkama i nisu me pustili. Otišao sam u H&M, kupio duge hlače, vratio se na sud i pred zaštitaorm presvukao. Nakon toga me trebao pustatiti. Tako da kužim lika da je došau haljini.

Iako mi je u toj situaciji žao zaštitara, oni su najmanje krivi jer rade po nečijoj direktivi koga mogu i ne mogu pustiti tako da ni njima nisu ugodne takve situacije.

Ja vas isto ne bi pustio u bilo koju ustanovu. Naučite se redu. Svakog kretena koji dođe na posao u kratkim hlačama toliko izjebem u mozak da to više nikad ne ponove.

U kratkim hlačama idite na plažu ili trčanje.

weky govorim o trifrtalj hlačama, znači nogavice su do ispod koljena, nisu kratke hlače. U kratkim hlačama ne bi ni ja došao na takvo mjesto. No treba imati isključivo duge hlače očito.

Kad je preko 30C i ja moram doći u capri (3/4) hlačama i sandalama na posao. Jbga, zdravlje i komfor na prvom mjestu.

Idem na posao u capri hlačama no nosim tenisice. Ali kad su baš vrućine skroz duge hlače ne nosim. Ono, dođem na posao, žene sve u japankama i ljetnim haljinama, a mi muški se moramo kuhati jer nije primjereno doći u kraćeim hlačama.

Duge gace for life

Ma jedino sud uzimam u obzir,pogotovo ako sam kriv,moze i odijelo… ostalo neka se jebu.