Blebetaonica 2
Tomislav Tomašević voli TLoU universum pa je to napravil od svojeg grada, nadajući se da će dofurat ekipu na snimanje sljedećeg serijala ali otom potom. Bile su nedavno i divlje svinje baš poput pomahnitalih klikera.
Ja sam najčešće išao na wok kad bih došao u ZG. Sad vidim da je i to otišlo skoro duplo gore. Ma zube o klin i to je to, ili otići u Konzum po gotovi zagrebački s trulim K+ sirom.
Danas kad dođem kući bacam pola kile ćevape iz Kauflanda od 20 kn u air fryer. Plus pomfrit. Navečer kokice iz mikrovalne umjesto čipsa. Će da valja. #zdravzivot #notreally #yolo #teskavremena
Bar je nescaffe pojeftinio ,
U Zagrebu se fakat nemre nac burger ispod 45-50 kn. Sve je skuplje a onda jos i dobiva i manje porcije.
Skuzio sam kaj po kaficima rade, tipa uzmem kavu s mljekom, a dobim toliko malo mlijeka da mi s mljekom i onom pjenicom dođe do pol salice, poceo sam vracat sad takve kave.
Da ne pricam kak na placu platim lubenicu po 18 eura.
- Uređivano
oxi ma dosao u kratkim gacama a gnjave ga da se vrati u dugim…pa on kupio haljinu jer zene ne vracaju kad dodju u haljinama a opet mu ladi jaja vise nego da je u dugim…ma kralj,uglavnom…ruga im se!
Ali opcenito kad idem negdje gdje su ti drzavni uhljebi moram tabletu za smirenje popit jer nemaju obraza nimalo i jos su bezobrazni!
Kad cujem da skraceno rade dan prije praznika ja bi slom zivaca dobio.
Prika dogodila mi se slična stvar na sudu u Zagrebu prije 11 godina kad sam otvarao firmu. Došao sam u trifrtaljkama i nisu me pustili. Otišao sam u H&M, kupio duge hlače, vratio se na sud i pred zaštitaorm presvukao. Nakon toga me trebao pustatiti. Tako da kužim lika da je došau haljini.
Iako mi je u toj situaciji žao zaštitara, oni su najmanje krivi jer rade po nečijoj direktivi koga mogu i ne mogu pustiti tako da ni njima nisu ugodne takve situacije.
Ja vas isto ne bi pustio u bilo koju ustanovu. Naučite se redu. Svakog kretena koji dođe na posao u kratkim hlačama toliko izjebem u mozak da to više nikad ne ponove.
U kratkim hlačama idite na plažu ili trčanje.
Kad je preko 30C i ja moram doći u capri (3/4) hlačama i sandalama na posao. Jbga, zdravlje i komfor na prvom mjestu.
Idem na posao u capri hlačama no nosim tenisice. Ali kad su baš vrućine skroz duge hlače ne nosim. Ono, dođem na posao, žene sve u japankama i ljetnim haljinama, a mi muški se moramo kuhati jer nije primjereno doći u kraćeim hlačama.
Ma jedino sud uzimam u obzir,pogotovo ako sam kriv,moze i odijelo… ostalo neka se jebu.