Računalne komponente i problemi
Jel može prijedlog koje napajanje da kupim, što jeftinije, a da je sasvim ok u kombinaciji sa i5 11600KF i RTX 3060ti
Nightyx preporuka za napajanje i jeftino ne ide zajedno. Ali treba ti 650 do 750 da budes siguran
Nightyx uzmi si ovo:
Ja ga imam sa i5 13600kf i rtx 3070. Top!
- Uređivano
Napajanje SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W 80+ Gold P/N: SPC140 0 kom - Mikronis.hr
malo je poskupjelo u odnosu kad sam ga kupio…radi odlično i7 10700 na max power limitu sve jezgre na 4.6 ghza i RTX 3060 Ti kloknuta 100 mhz jezgra 1000 mhz memorija, 16 gb rama, šest SSD-a, usb zvučna kartica,
73 eura za keš
Takav komp u gamingu nikad ne povuče preko 300-350W. Tak da sa 550 W imaš lufta i za žedniju karticu .
ak nisi kupio i ovo ti je dobar izbor,
To remove the StartupCheck error, first download Autoruns:
https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/autoruns
Unzip autoruns64.exe, then right click and run as administrator.
In the Quick Filter box up top Enter: startupcheck
You should see a Task Scheduler entry: \Microsoft\Windows\Application Experience\StartupCheckLibrary
Right click on this entry and Delete.
To remove the Maintenance error
Enter installwinsat in the Quick Filter box
You should see a task named \Microsoft\Windows\Maintenance\InstallWinSAT
Right click on this entry and Delete
Restart the computer.
Nadam se da pomaže.
Ja bi tu dodao još samo procesor
Sterlok A jbg kropao sam krivo , i5 13600k je proc
Nightyx a razlika u matičnoj je nekih 150 eura, ne znam koliko mi se to isplati nego recimo uložiti u nešto drugo.
Inače me najviše jebe ovdje model grafičke i matična pa ne znam ako tko ima možda bolju preporuku matične ili grafiče. zadnje dvije grafiče su mi bile isto od Gogabyte i bio sam jako zadovoljan snjima ali po sličnim cijenama mogu nači i TUF ili Strix.
za ovu zadnju znam da je dobra, ako ti ne smeta format
Zadnjih se dana fino jebem zabavljam s nadom i molitvom da matična nije riknula. U noći će se raditi zadnji pokušaj čišćenja CMOS-a prije nego što krenu suze.
Fico koji socket i proc? Ako hoces imam ja matičnh višak sa procom i ramom
I5 4670 je gore