Koje su šanse da CMOS baterija lagano odlazi?
Računalne komponente i problemi
Fenix ali nema veze s tim je li hladno ili toplo
mislim to ti je mogućnost kod napajanja.
yakuza_stinger Koje su šanse da CMOS baterija lagano odlazi?
resetirao bi mu se bios svaki put tho. na prvo bi mjesto stavio napajanje a onda matičnu i tek onda procesor. Baterija se lako promijeni.
RAM možda. Meni se isto to događalo kad upalim XMP, BIOS update je riješio problem.
Jel može prijedlog koje napajanje da kupim, što jeftinije, a da je sasvim ok u kombinaciji sa i5 11600KF i RTX 3060ti
Nightyx preporuka za napajanje i jeftino ne ide zajedno. Ali treba ti 650 do 750 da budes siguran
Nightyx uzmi si ovo:
Ja ga imam sa i5 13600kf i rtx 3070. Top!
- Uređivano
Napajanje SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W 80+ Gold P/N: SPC140 0 kom - Mikronis.hr
malo je poskupjelo u odnosu kad sam ga kupio…radi odlično i7 10700 na max power limitu sve jezgre na 4.6 ghza i RTX 3060 Ti kloknuta 100 mhz jezgra 1000 mhz memorija, 16 gb rama, šest SSD-a, usb zvučna kartica,
73 eura za keš
Takav komp u gamingu nikad ne povuče preko 300-350W. Tak da sa 550 W imaš lufta i za žedniju karticu .
ak nisi kupio i ovo ti je dobar izbor,
To remove the StartupCheck error, first download Autoruns:
https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/autoruns
Unzip autoruns64.exe, then right click and run as administrator.
In the Quick Filter box up top Enter: startupcheck
You should see a Task Scheduler entry: \Microsoft\Windows\Application Experience\StartupCheckLibrary
Right click on this entry and Delete.
To remove the Maintenance error
Enter installwinsat in the Quick Filter box
You should see a task named \Microsoft\Windows\Maintenance\InstallWinSAT
Right click on this entry and Delete
Restart the computer.
Nadam se da pomaže.
Ja bi tu dodao još samo procesor
Sterlok A jbg kropao sam krivo , i5 13600k je proc
Nightyx a razlika u matičnoj je nekih 150 eura, ne znam koliko mi se to isplati nego recimo uložiti u nešto drugo.
Inače me najviše jebe ovdje model grafičke i matična pa ne znam ako tko ima možda bolju preporuku matične ili grafiče. zadnje dvije grafiče su mi bile isto od Gogabyte i bio sam jako zadovoljan snjima ali po sličnim cijenama mogu nači i TUF ili Strix.
za ovu zadnju znam da je dobra, ako ti ne smeta format