Fico Zadnjih se dana fino jebem zabavljam s nadom i molitvom da matična nije riknula. U noći će se raditi zadnji pokušaj čišćenja CMOS-a prije nego što krenu suze.
Evo mali goredatum oko situacije. Čini mi se da sam uspio popraviti i dobra je stvar što matična nije riknula. Kao prvo, za svaki sam slučaj promijenio CMOS bateriju i nakon što sam počistio CMOS, postavio sam ponovno BIOS, napravio sigurnosnu kopiju s BIOS B na BIOS A i upao u komp. Radio je dan-dva i onda je krenuo BSOD s MEMORY_MANAGEMENT greškom. Opet čišćenje CMOS-a jer mi nije htio uopće bootati i kad sam opet osposobio, krenuo sam prčkati po Windows Event Vieweru. U trenutku kad bi se poremetile stvari na mrežnoj kartici (pokušala bi 4 puta uspostaviti vezu i onda se ugasi), Windows je konstantno pokušavao zavrtiti TiWorker zadužen za ažuriranje Windowsa. Moja pretpostavka je da je u moru i masu ažuriranja, od Windowsa pa do periferije, koja sam – sačuvaj Bože – odgađao puna tri dana prije nego što su sranja krenula, nastao kaos s raznim driverima i počeli su se međusobno kršiti, a konstantni pokušaji da ažurira Windowse doveli su do memory leaka. Kombinacija bi završila sranjem.
RAM je ispravan, SSD i HDD ispravni. Sad ide par dana load testinga i, ako sve radi, dići ću friške Prozore, za svaki slučaj.