danko-b kakav je sweet home ak je ko gledao?
Kako @Tzereen kaže, loš CGI jako, ali po običaju meni super likove razrade i prikažu, pa na kraju rekao bih onak, solidan za pogledati ako voliš takvu tematiku (neki virus i supernatural shit). Slabiji od svega što smo naveli danas.
Fico Nakon dugo vremena su me ponovno primili korejski filmovi i serije i ne mogu vjerovati koliko mi je bez problema pravdati piratstvo kada vidim koliko se toga zaključava iza regionalizacije... Pa ova zemlja ima ovu sezonu, pa ova zemlja ima neku drugu sezonu. Onda ne možeš ni posuditi s Amazona jer ne podržavaju tvoju regiju. Pa ovo, pa ono... Jako me smeta ta nedostupnost.
Apsolutno, na 3 servisa onak moraš da sve pohvataš od nekih serija. Mislim stvarno da se to izvodi i dalje, kao da smo PAL/NTSC opet pa ne smije gledat nešto što drugi smiju. Užas.
Crash Landing on You je odličan, ali nemoj pomišljat dijelit mišljenje dok ne dođeš do pola, jer kao u svim njihovim sapunicama, tek prime nakon 4-6 epizda, i jaaaaako su spore. Nije mi meni u rangu ocjena koje ima, ali na kraju mi je bio jako dobar (opet, likovi, razrada likova...). Sve sapunice su takve, scene su duge i emotivne, pičkaste i svakakve 😃 Ja sam odlučio da to volim, jer toliko mi dobro razrade odnos glavnih likova da mi uopće ne smeta što u 2.ep znaš kak će sve završit, jednostavno uživam u tim sitnicama među njima.