Ni meni My Name nije za više od 8/10. Dobra serija, konzistentno zabavna, ali sveukupno nema učinak kao i najbolji korejski trileri. Tu negdje su mi i D.P. i Squid Game, iako mi je potonja vjerojatno najdraža od skupine nedavno izašlih.
Sada se čekaju Hellbound i Dr. Brain. 🙂
E da, odgledao u međuvremenu nešto serija. Irski Kin je nešto a la Gangs of London ali bez one adrenalinske akcije. Nažalost, nije to jedini aspekt u kojem nazaduje serija. Prva sezona se završava na vrlo, vrlo nelogičan, nimalo dojmljiv način. Pisanje je koju razinu ispod standarda na kojeg sam navikao kod serija. Šteta.
Također, Narcos: Mexico treća sezona. Tipično lako gledljivo, imerzivno za ovaj serijal. Pomalo već ustajale fore s voiceoverom koji daje očite natuknice, ali ajde, to se lako prihvati. Serija nema baš puno trenutaka gdje se rasplamsa i oduševi vas, već lagano cruisa kroz radnju, ostavljajući pozitivan dojam, no ne onako pamtljiv kao što je to znao učiniti kolumbijski Narcos, ili čak Mexico s prijašnjim sezonama. Uglavnom solidna sezona.