Serija Luther je završila? Vidim da ima samo dvije epizode u sezoni 4, pa me zanima ima li kakav kraj ili?

Serija Luther je završila? Vidim da ima samo dvije epizode u sezoni 4, pa me zanima ima li kakav kraj ili?
4. sezonu nisam pogledao još, ali službeno serija nije otkazana. Čak je Elba teasao novu sezonu, što me uopće ne bi čudilo.

Odgledala se druga sezona Rectify, polagano, baš kakva je i serija. Baš prekrasan serijal, moćan i dubok, jedva čekam nastaviti.

Prati se This Is Us, isto ide na emocije, iako dosta često jako vuče na limunadu i patetiku. Ali sam koncept kako je cijela priča vremenski razbijena i kako se sve pomalo saznaje i otkriva jako je zanimljiv. Ako gledate s curom (ili dečkom) prijeti opasnost trošenja zaliha papirnatih maramica.

Gleda se i Homeland, no još se radnja nije zakuhala. Možda serija padne u kvaliteti, ali Carrie ima kod mene kredita dokle god se bude snimalo.

I krenula je 6. sezona Impractical Jokersa, to se nikako ne propušta. Možda im fore nisu više urnebesne kao u početku, ali imaju i dalje izvrsnih bljeskova, pa će se i dalje pratiti.

4. sezonu nisam pogledao još, ali službeno serija nije otkazana. Čak je Elba teasao novu sezonu, što me uopće ne bi čudilo.
Zasad preskačem.

A Justified, itko gledao?

Zasad preskačem.

A Justified, itko gledao?
Gledaj. Prva sezona ide onom metodom case-of-the-week, ali to su i sami pokušavali shvatiti što će sa serijom. Od maestralne druge sezone pa sve poslije je vrhunska serija. Očekuj puno crnog humora jer su Walton Goggins i Timothy Olyphant u tome majstori.

Taj Justified iz nekog razloga nisam mogao pogledat duže od 2 epizode.

Inače zakačio se skroz na Archera, riješio prve 4 sezone i stvarno se radi o samom vrhu animiranih serija/komedija. Dovršava se i Westworld, još 3 epizode.

Nisam vidio dal je itko stavio, ali teaser na mjestu dovoljno da me nahajpa dok ne izade nova sezona
https://youtu.be/9Egf5U8xLo8

Nakon što sam pogledao The Blacklist treću sezonu, koja mi je rulala.
Išao pogledat šta su napravili sa 24: Legacy; jad i čemer i bijeda i crnilo i zašto kriste tooo.
24 mi je jedna od najdražih serija, a Jack Bauer je bio sve.

Čak i ona uvjetno deveta sezona je bila odlična.
Ovaj douchebag od glavnog lika mi je baš smola prolivena kefirom kojeg mrzim iz dna duše.
Nijedan lik mi nije nešto dobar da bi me bar malo razveselio.

Jedino u CTU-u radi rođakinja Edgara Stilesa. </3

Idem krenut sa gledanjem Game of Thronesa!

Taj Justified iz nekog razloga nisam mogao pogledat duže od 2 epizode.
Šteta, savjetujem ti da daš još jednu priliku. Prva sezona je temelj. Nakon toga su se i sami pisci oslobodili i kreće 5 sezona prepuno karizmatičnih likova i dijaloga koje je gušt slušati.

Pogledo ponovno Sherlocka , vrhunska serija. Trenutno gledam The Wire, Designated Survivor,, Blacklist i poceo House of Cards.

Pripremio Justified, gledat će se! Hvala.

The People v. O.J. Simpson: American Crime Story

OMG, kako dobra serija!
Na stranu to što nisam znao apsolutno ništa o tom slučaju jer se odvijao u trenutku mog života kada nisam obraćao pozornost na to, ali serija je briljantno snimljena, izrežarirana i odglumljena.

Casting se umnogome sastoji od "otpadnika" iz starih serija (Ross iz prijatelja, Elisa iz Jack & Jill, Theo iz Cosbyevih, Cuba Gooding Jr...), ali na stranu to što dugo nisi bili pod svijetlima reflektora, posao su odradili maestralno! Svih deset epizoda je izuzetno napeto, bez i jedne scene viška da ubije flow. Sve na svom mjestu. Zbilja odlično. Dugo nisam gledao ovako zanimljivu sudsku priču.

Pripremio Justified, gledat će se! Hvala.
Uživaj i javi kako ti se sviđa. :)

The People v. O.J. Simpson: American Crime Story

OMG, kako dobra serija!
Na stranu to što nisam znao apsolutno ništa o tom slučaju jer se odvijao u trenutku mog života kada nisam obraćao pozornost na to, ali serija je briljantno snimljena, izrežarirana i odglumljena.

Casting se umnogome sastoji od "otpadnika" iz starih serija (Ross iz prijatelja, Elisa iz Jack & Jill, Theo iz Cosbyevih, Cuba Gooding Jr...), ali na stranu to što dugo nisi bili pod svijetlima reflektora, posao su odradili maestralno! Svih deset epizoda je izuzetno napeto, bez i jedne scene viška da ubije flow. Sve na svom mjestu. Zbilja odlično. Dugo nisam gledao ovako zanimljivu sudsku priču.
Neko vrijeme mi je već na listi za čekanje, bio bi red da kad prođe Taboo na ovo se polagano baciti.

Može :)

Tko je gledao Sherlocka.. ove "početne epizode" koje su značene s brojem "00", njih bi trebalo gledati prije početka te sezone ili poslije ili uopće ne gledati?

Može :)

Tko je gledao Sherlocka.. ove "početne epizode" koje su značene s brojem "00", njih bi trebalo gledati prije početka te sezone ili poslije ili uopće ne gledati?
U prvoj je sezoni riječ o Unaired pilot epizodi koju ako ćeš gledati, gledaj poslije prve sezone iako se IMO ne isplati pogledati.
U trećoj sezoni je riječ o samo kratkoj epizodi od par minuta koja teasa novu sezonu. U četvrtoj sezoni je jedna čitava epizoda koja je došla taman usred tog čekanja između 3. i 4. sezone pa preporučam da pogledaš jer je riječ o sasvim solidnoj epizodi.

Nisu pretjerano dobre, ali da, tribalo bi pogledat the Abominable Bride jer povezuje 3. i 4. sezonu. Ima i ona ka "epizoda" prije 3. sezone, to je nešto kratko ali ne sićam se o čemu se točno radi.

EDIT: Fico me pristiga.

ThaUrban Black Sails. WTF?! Uložili su sve u ovu sezonu i za sad je brutalno. Pratiš?

fixa Jel se gleda Expanse?

Black Sails je odličan, moram priznat da me čudi da je ocjena na imdb samo 8.2.

Black Sails je odličan, moram priznat da me čudi da je ocjena na imdb samo 8.2.
Jedna od podcjenjenijih serija. 8.2 je ocjena koja je realistična za solidnu prvu sezonu. Sve kasnije je za stepenicu više. Čisti mi je gušt gledati Black Sails, prezabavan je.

Naravno, naravno !!
Ova zadnja 3. epizoda je bila brutalna.