foggy jučer sam jeo, iz pizzerije 100m od mene, za 35kn. Ne sjećam se kad sam tako jeftinu jeo.
Danas sam živ tako da valjda i valja. 😅

JoelDrake ovo je bilo za očekivati, treba iskoristiti kravu muzaru kad se stekne takva popularnost.

Je, znalo se i po zavrsetku, a brojke su dodatni poticaj. Bit ce dosta tesko napravit nest kao u prvoj, ali eto, vidjet cemo.

U fazi kad PlayStation 5 gledam prijekornim pogledom, imam vremena za gledanje serija (između ostalog), šta je . . . WOW!!

. . . pa ću tako spomenit seriju koju dosad nije niko spomenia: "THE NORTH WATER". Odlična je. Barem prve dvije epizode koje sam pogleda jutros od 3 do 5. lol

Osjećao sam se loše nakon njih. Kompliment btw!! BBC produkcija, prljavi likovi, gadovi, prljavi gadovi (Colin Farrell, Jack O’Connell . . .), kitolov, harpunjenje, rum, tekstura literarnog komada . . .

IZAZIVAM VAS.

k Jel Korejska?

Pogledao sam ja The North Water, mislim da sam i pisao o njoj gore. Dobra avanturistička triler-drama. Uspijeva uvući u priču od prve epizode i to konzistentno održava gotovo do kraja. Rasplet mi nije bio po volji i tu serija konačno opada, bez spoilanja ali pojednostavljeno je sve i suženo u nekoliko nezadovoljavajućih scena. Ipak, sveukupno je vrijedna gledanja. 🙂

krpa Pogledao sam ja The North Water, mislim da sam i pisao o njoj gore.

sorry!! inače uberem sve tvoje postove. uglavnom . . . da. pogledat ću s guštom ostatak. 🚬👌

k Uživaj.

🙂
        🙂
        1 / 2
        Kad je malo rezimiram kao cjelinu, nije toliko loše čak ni prema kraju, no stvarno mislim da se moglo, i trebalo, bolje. Al prije zadnje epizode sve su više-manje odlične.

Nego, spomenuo si i Refna gore. Jesi gledao njegovu mini-seriju Too Old to Die Young? Zapravo, je li itko ovdje gledao? Upravo se spremam početi i malo sam smanjio očekivanja kad sam pročitao da je dosta pretenciozna. Ali nije mi to uvijek nedostatak pa se nadam dobrim stvarima. 🙂

krpa Too Old to Die Young?

to već dulje vrime planiram pogledat. priča se da je serija pretenciozno i presporo refnovo artističko ejakuliranje, ali je i istovremeno stylish manijakalna cop serija. sve oko te serije me intrigira nemilice, a sama činjenica da s refnom imam love-hate odnos me seriji privlači još i više.

e, i kojimi se sviđa, pa ono . . . 😅

k
            Jako volim Refnove stvari od Drivea pa starije, jer ove novije filmove nisam gledao. Ali tu kažu da je negdje lagano krenuo s tom pretencioznošću i da je to kulminiralo s ovom mini serijom. Brutalnost me ne zabrinjava, na to sam navikao kroz azijske trilere, ali jako sam bio iznerviran s Lynchevim Returnom Twin Peaksa a ovo je bilo uspoređivano s tim u par navrata. Iskreno se nadam da se Refn nije toliko preseravao. 😂

krpa ali jako sam bio iznerviran s Lynchevim Returnom Twin Peaksa

neeee!!! twin peaks: the return je doslovno jedna od mojih najdražih stvari u 27 godina života!! lmao

znači skinit ću "totdy" i idem večerat i pokušat zaboravit ovaj dio u kojem sam te citira. 😅

k To si negdje i napisao ako se ne varam pa te malo bockam.

😂
                😂
                1 / 2
                Ali da, vrlo brzo sam odustao od serije.

Možda obojica večeras bacimo početne dojmove za Too Young. Vuče i vuče na gledanje. Sad još malo na laptop pa se navečer kreće. 🙂

Treća sezona TP je jednostavno nešto transcendentalno i u moru sličnih stvari i dalje unikatno. Ja ne znam kako si to uspio ostaviti po strani.

Iskreno, ja sam se malo borio i sa starim TP-om. Lynch mi previše žrtvuje koherentnu radnju za surealne scene i to je još uvećano u zadnjoj sezoni. Odustao sam negdje nakon 4. ili 5. epizode, nisam imao živaca dalje.

Odgledah prvo film Južni Vetar (onaj prvi) pa sad seriju prije novog filma, i sjeda ko budali šamar, bre. Što više, lagano me podsjeća na talijanske serije kao Suburra i Gomorra. Kad će Hrvati snimit nešto takvo? Nikad valjda