pogledal iron fista neki dan , meni je u rangu s luke cageom. Prica nije nest posebno, ali  kriticari pretjeruju s tak niskim ocjenama.
Vidim da "kriticarima" najvise smeta kaj je glavni lik bijel.....
Dok vidim da oni isprdci od flasha i arrowa imaju ocjenu 94 i 97 na rotten tomateos sere mi se, znas da s tim "kriticarima" nest nije u redu.

Nakon 1 dobre (4.) i jedne meh (5.) sezone, Homeland je napokon poprimio sve ono zbog čega sam ga obožavao prve tri sezone.
Ova zadnja je bila O.M.G. dobra!
Odma od početnog kadra di gledamo Carrie kao da ima ispovijed ispred kamere, preko Quinna koji je prošao sito i rešeto, do svih preokreta, starih prijateljstava te fantastičnih dijaloga!!

Jedva čekam dalje, nemojte mi sad usrat kraj sezone, nego nastavite u ovom tonu!!!

nemojte mi sad usrat kraj sezone, nego nastavite u ovom tonu!!!

Ja sam stao na prvoj epizodi 3. sezone. Iz nekog razloga nemam motivaciju. Iako znam da je 4. sezona stvarno solidna.

4. je skroz drugačija, ali je i dalje ok. Dok je peta bila skroz loša, iako sam vidio da su je drugi hvalili...
Skroz nezanimljivi novi likovi plus Saul koji je bio skroz atipičan, naivan i glup...

Ali ova...UFF!

4. je skroz drugačija, ali je i dalje ok. Dok je peta bila skroz loša, iako sam vidio da su je drugi hvalili...
Skroz nezanimljivi novi likovi plus Saul koji je bio skroz atipičan, naivan i glup...

Ali ova...UFF!
Naći ću kad tad vremena za pogledati. Ne volim ostavljati serije nedovršene, a druga sezona mi je ostala u pamćenju kao napeto iskustvo s fenomenalnom završnicom.

Jesi pogledao Black Sails Fićo?
Osjećam da je ovo bila priprema.

Meni je treća sezona Homelanda bila najgora.

Baš mi je bilo dosta razvlačenja priče s Brodyjem. Trebali su ga koknuti na kraju druge, a ne mu posvetit cijelu treću.

A četvrta i peta su mi isto bile odlične. Prva najbolja.

Serija me kupila odmah na početku prve sezone:

Slažem se Max,

Trebali su ga koknut u drugoj, ovo je stvarno bilo too much kaj je jadan sve proživio... Koma yebote.
Ali unatoč tome, te zadnje 3-4 epizode u toj sezoni su mi bile genijalne. Majid Javadi je bio fantastičan sa onim monologom u kojem mu je odao počast.

Četvrta je bila veliki odmak i totalni wow kad je lik koji je bio najavljivan kao glavni u toj sezoni odma ubijen. Ali na kraju krajeva, baš dobra sezona, sa nekoliko stand out momenata. Čudo da nije bilo puno internet negodovanja oko njenog "obljubljivanja" klinca.

Peta mi nije nikako sjela :(
Da se Saul onako zaljubi ko kreten i da niš ne kuži mi je totalno, totalno out of character. Onaj njemac mi je bio k.a.t.a.s.t.r.o.f.a., a njegova prošnja je valjda naj "awkward" ikad.
Bilo je tu, naravno, opet klasično dobrih dijaloga, preokreta i odlične glume, ali te dvije stvari su mi totalno ubile imerziju.

Ova šesta pak... Ovo sad je super. Obožavam kad mi se pokriju sve sitnice koje mi ostanu nedorečene. Iz tog sam razloga obožavao Breaking Bad. Sve je imalo zašto i zato. Svi uglovi su bili pokriveni. Čak kad se ponekad i činilo da nisu, na kraju epizode ili nakon 2-3 je sve sjelo na svoje mjesto sa onim "ahaaaaa" feelingom.

Jesi pogledao Black Sails Fićo?
Osjećam da je ovo bila priprema.
Nisam stigao i sumnjam da ću sutra stići. :(
Ali do kraja srijede će se pogledati. :)

Homeland jedna od rijetkih serija koja se ne propušta
Vrhunska gluma Claire Danes kupila me na prvu  :

ThaUrban Sunce im milo ovaj Black Sails ima jednu od najboljih završnica koje sam gledao do sada. Sve je na svom mjestu, tako pažljivo isplanirano. Ništa mi se ne čini da su žurili, baš ima svoj tempo i savršen je.
A ova zadnja epizoda...
Onaj trenutak kada Flint priča o pozadini Skeleton Islanda je savršenstvo. Čisti gusarski trenutak, nešto genijalno. Jedva čekam vidjeti što slijedi dalje, pogotovo kad sam upoznat kako je Treasure Island postavljen. Baš me zanima što su spremili za kraj. Ovo s Max i Anne mi je... Čudno. A za meeting na Skeleton Islandu jedva čekam da se Jack pridruži. Bit će finale za pamćenje.

5 dana kasnije

Itko gledao The Night Manager: http://www.imdb.com/title/tt1399664/ ?

Itko gledao The Night Manager: http://www.imdb.com/title/tt1399664/ ?
Odlična. Preporuka.

FicoLegend gledao si zadnju epizodu? Gdje?

Devetu? Nisam. Zadnje sto sam odgledao je osma epizoda. Ako mislis na Black Sails.

Devetu? Nisam. Zadnje sto sam odgledao je osma epizoda. Ako mislis na Black Sails.
Da. Mislio sam da si pogledao 10. a još nije izašla. Čeka se željno, iako s tugom jer je gotovo...

Da. Mislio sam da si pogledao 10. a još nije izašla. Čeka se željno, iako s tugom jer je gotovo...
Jos nisam, iduci tjedan dolazi. Navodno je ovotjedna (deveta) bila ponovno epizoda i pol. Jedva cekam pogledati.

Slazem se, iscekivanje je ogromno, ali mi je zao sto zavrsava. Rijedak primjerak serije koja je iz sezone u sezonu postajala sve boljom.

Trenutak kad bi napravio 10 različitih računa na IMDB-u i sa svima dao ocjenu 38/10 za EP09

Polagano zavrsavam sa X-Files. Jos mi ostale 2 epizode iz devete sezone i deseta. Sada pocinjem gledat Voyager.
https://www.youtube.com/watch?v=Z_OylbFmMJU

Trenutak kad bi napravio 10 različitih računa na IMDB-u i sa svima dao ocjenu 38/10 za EP09
Kakvu su oni majstoriju izveli s ovom epizodom. Ni sam ne znam kako je ova serija prošla ispod radara ljudima. Ova 4. sezona je briljantna.
Jack Rackham na moru je genijalna scena