Slažem se Max,
Trebali su ga koknut u drugoj, ovo je stvarno bilo too much kaj je jadan sve proživio... Koma yebote.
Ali unatoč tome, te zadnje 3-4 epizode u toj sezoni su mi bile genijalne. Majid Javadi je bio fantastičan sa onim monologom u kojem mu je odao počast.
Četvrta je bila veliki odmak i totalni wow kad je lik koji je bio najavljivan kao glavni u toj sezoni odma ubijen. Ali na kraju krajeva, baš dobra sezona, sa nekoliko stand out momenata. Čudo da nije bilo puno internet negodovanja oko njenog "obljubljivanja" klinca.
Peta mi nije nikako sjela :(
Da se Saul onako zaljubi ko kreten i da niš ne kuži mi je totalno, totalno out of character. Onaj njemac mi je bio k.a.t.a.s.t.r.o.f.a., a njegova prošnja je valjda naj "awkward" ikad.
Bilo je tu, naravno, opet klasično dobrih dijaloga, preokreta i odlične glume, ali te dvije stvari su mi totalno ubile imerziju.
Ova šesta pak... Ovo sad je super. Obožavam kad mi se pokriju sve sitnice koje mi ostanu nedorečene. Iz tog sam razloga obožavao Breaking Bad. Sve je imalo zašto i zato. Svi uglovi su bili pokriveni. Čak kad se ponekad i činilo da nisu, na kraju epizode ili nakon 2-3 je sve sjelo na svoje mjesto sa onim "ahaaaaa" feelingom.