foggy
A iman ja svega tu mada nisan nesto puno ds i 3ds igri uzimao

Miro Ima jebenih JRPGa, ovo sam ti sa slike sve s gustom odradio.

Ekipa koja ima Xbox.
    Na sniženju su trenutno Blue Dragon i Lost Odyssey.Zajedno za cjenu 4 pive u birtiji ! 😛

21 dana kasnije

Treniram malo danas u sobi, gledam na policu sa igrama i naciljam Final Fantasy 8, setim se kolko je jebacki onaj uvodni filmic bio i kolko sam ga puta pogledao i svaki put sam bio napaljen ko konj.
    Onda se setim Chrono Cross-a...jebem ti sve.

Zavrsavam polako DQ11 i odjednom shvatim kako je ovo vjerojatno zadnji old school turn based jrpg. Hvata me tuga.

SMTV je ipak hardcore i zbog nefokusa na likove i pricu mislim da ne spada pod tradicionalne turn based jrpg.

Torgue da da, smetnuh to s uma, podsjeća na momente sa 3D/2D stilom kao Octopath Traveler

maverick

Nije još kraj klasičnom jrpg-u na poteze jer uskoro izlazi (4.3.) Triangle Stategy. Možda bude još koji u tom stilu.

densetsu Triangle Stategy

Imam ga na radaru, ali to je ipak tactical rpg.

densetsu Možda bude još koji u tom stilu

Daj boze da rimejka square ff6 i chrono trigger u tom stilu.

Sljedeće godine dolazi i Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes.

maverick rimejka square ff6

Past ću u nesvijest ako se ovo dogodi... Ozbiljan sam!

kabegami Past ću u nesvijest ako se ovo dogodi...

I ja 😃

Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes.

Kak ja nisam cuo za ovo?! Izgleda jebeno!

Od kreatora Suikodena, trebao je doći ove godine no imali su nekakve probleme pa su pomaknuli na 2023.
              Ove godine dobivamo Eiyuden side scroller koji bi trebao poslužiti kao uvod u priču...

Prava je šteta što je Sakagucijev Fantasian "zarobljen" na IOS-u, izgleda mi kao prava poslastica.

kabegami Prava je šteta što je Sakagucijev Fantasian "zarobljen" na IOS-u, izgleda mi kao prava poslastica.

Vjeruj mi da sam dovoljno lud da razmisljam uzeti ili mobitel ili tablet radi te igre ak bude valjala.

maverick Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes.

Kak ja nisam cuo za ovo?! Izgleda jebeno

I mene cisto zanima kak nisi zapamtio jer sam ti 20 puta spomenuo igru kroz razne topice, pisao vijesti i jos ti stavio ovo kao primjer zasto pratim voditelje određenih projekata i teamova koji su kickstarterom krenuli svojim stazama 😃

Suikoden si igrao, ijedan?

Baš me zanima što misle napraviti obzirom da su dosadašnji Ys naslovi uistinu vrh ponude u žanru...