Sad imamo i JRPG grupu u klubu. Da budemo u skladu s modernizacijom
JRPG igre
Ma dobro, 15 baksa na storu. Sad kad me plaća udari budem udario par rpgića (Cold steel također).
YS-a oba po smiješnoj cijeni na PS STORE-u u odnosu na kvalitetu naslova. Big in Japan, kupujte sve što niste :)
Ja uzimam Origin i možda Onimushu. Trebam još igara imat u Library-u koje neću preć uskoro.
Ma dobro, 15 baksa na storu. Sad kad me plaća udari budem udario par rpgića (Cold steel također).
YS-a oba po smiješnoj cijeni na PS STORE-u u odnosu na kvalitetu naslova. Big in Japan, kupujte sve što niste :)
Ja uzimam Origin i možda Onimushu. Trebam još igara imat u Library-u koje neću preć uskoro.
Puno hvala za info, uzima se ys 8 i tales of vesperia, bas mi je rodendan uskoro. Pitanje samo kad ce doc na red, trenutno igram yakuzu 0 i mislim da ce to potrajat.
Dobar izbor. Vesperia je za prste polizat.
Ako ideš na platinu, Yakuza 0 ispod 130h teško. Ja jučer upalio Yakuzu 6, danas nastavljam. Opet mi se igra sve, a pogotovo ovaj YS.
Ima li na listi koji hidden gem RPG na razini Cosmic Star Heroine da je na rasprodaji? Mislio sam upecat YS origins pošto ide za siću.
Ima li na listi koji hidden gem RPG na razini Cosmic Star Heroine da je na rasprodaji? Mislio sam upecat YS origins pošto ide za siću.
To bi i ja volio znat, nevezano za rasprodaju.
Nisam upecao ništa takvo lately. Heroina je baš bila oke, eventualno taj YS Origin koji sljedeće planiram, ako stignem, krajem mjeseca dolazi valjda Cold Steel 2 konačno.
Evo gledan ima li koji dragulj za kupiti pa vidim da je nedavno izaša taktički RPG Fell Seal Arbiters Mark po ovom što vidim jako slično FF Tacticu i baš me vuče na kupnju.
Preporučijem My Time At Portia nije jrpg ali ima elemenata, to je recimo harvest moon đir pa ko voli jako če se zabaviti
@Yakuza_stinger probaj Dragon Sinker: Descendants of Legend, djeluje mi sasvim ok. I obavezno probaj Chocobo Dungeon, mene je raspametio.
Bacit ću oči, nadam se da još traje akcija BIJ jer smetnuh s uma ova 2 dana to sve.
Bacit ću oči, nadam se da još traje akcija BIJ jer smetnuh s uma ova 2 dana to sve.
Još uvijek traje.
Ja sam uzeo YS Origin, Exist Archive, Dragon Sinker, Digimon World Next Order, Asdivine Hearts, Nurse Love Addiction, Labyrinth of Refrain, Final Fantasy Type 0 HD, Antiquia Lost i The Witch and the Hundred Knight 2. Ovi boldani su kao retro stil plus igrivi i na Viti (osim YSa). Puna cijena £281, došlo me £90. Hrpa zanimljivih JRPGova, većina i na poteze. Takožer, baci pogled na ove boldane, djeluju mi dosta zanimljivo. Plus obavezno uzmi Čokoboa, pogotovo ako si fan FF mjuze.
Ti si valjda jedini veći luđak od mene.
Assdivine sam gledao al na kraju mi nekak izgleda polu-dobro. Isto kao i taj Dragon Sinker. Da nemam što igrat bacio bi se na nešto od toga možda. Ti svakak javi kakve su :)
Neki Chocobo Dungeon za PS4? Igrao sam na PS1 onaj, bio mi je loš da mi je još malo muka od njega.
Chocobo je mali dragulj. Borbe su solidne, priča je okeeeej, likovi su simpa. Ali mjuza iz svih starih FF nastavaka te general retro old school feeling su nenadjebivi, dovoljno dobri da se igra i za zanemari sitnice.
Još uvijek traje.
Ja sam uzeo YS Origin, Exist Archive, Dragon Sinker, Digimon World Next Order, Asdivine Hearts, Nurse Love Addiction, Labyrinth of Refrain, Final Fantasy Type 0 HD, Antiquia Lost i The Witch and the Hundred Knight 2. Ovi boldani su kao retro stil plus igrivi i na Viti (osim YSa). Puna cijena £281, došlo me £90. Hrpa zanimljivih JRPGova, većina i na poteze. Takožer, baci pogled na ove boldane, djeluju mi dosta zanimljivo. Plus obavezno uzmi Čokoboa, pogotovo ako si fan FF mjuze.
Sa YS Originom nisi pogriješio :) , igra ima apsolutno sve što bi jedan retro jrpg trebao imati . Jedan savjet ako planiraš ganjat platinu da u prvom prelasku ideš na easy jer imas exp multiplier koji je na većim težinama ograničen+neprijatelji daju manje exp-a i onda je dići lika na max level teški grindfest (ono tipa da svaki dan igraš po 5 sati i samo mlatiš horde neprijatelja treba ti 5-6 dana i to na lokacijama koje daju max exp-a...). Ili prva dva odigraj na normal a treći na easy.
Čitao sam i da je malo bugovita igra, da zna crashat tamo kasnije kod tih boss fightova na vežim težinama odnosno kad ih moraš sve za redom pobjedit. Si imao takvih problema i ti?
Što je najbolje, YS Origin sam dugo izbjegavao kupiti jer mi je izgledao previše retro Sad me uhvatio neki retro gušt pa ću lagano početi retro igre ganjat. U biti, to je počelo sve zahvaljujući @ThaUrban kad sam odigrao FullBlast koji me je oduševio te SquareBoy gdje sam Vitu skoro zakucao u pod. Može neka preporuka dobrih vertikalnih šutera, a da nisu nemogući bullet hell? Također, možda sam spreman i za neki jednostavni i lagani shoot em up i beat em up...s naglaskom na jednostavno i lagano Može i za PS3 i za Vitu i za PS4.
Btw, za sve koji su voljeli Harvest Moon, na Storu je Stardew Valley free, za PS4 i Vitu pa skinite. Apsolutna preporuka, jer igra je čudo.
Moram otić off jer ak krenem kupovat sve ovo opet će mi oči iscurit. Nije zbog para, ali bolest zvana igranje po cijene dane me malo povuče ponekad. YS sam uzeo, bit će dosta za sada.
Btw, za sve koji su voljeli Harvest Moon, na Storu je Stardew Valley free, za PS4 i Vitu pa skinite. Apsolutna preporuka, jer igra je čudo.
Hej hej, cijena je 115kn sad, jel to bila neka greška pa je jedno kratko vrijeme bila free?
Eto, upiknuh si YS Origin, Asdivine Hearts, Revenant Saga (transformacije likova u borbi bacaju na Legend of Dragoon) i unatoč tome što nije free i nije na akciji - Stardew Valley. Dobro si me sjetio Icek jer sam si uvijek htio nabavit igru a nikako nisam.