master_x Ekipa koja ima Xbox. Na sniženju su trenutno Blue Dragon i Lost Odyssey.Zajedno za cjenu 4 pive u birtiji ! 😛
AbelKOsMos Treniram malo danas u sobi, gledam na policu sa igrama i naciljam Final Fantasy 8, setim se kolko je jebacki onaj uvodni filmic bio i kolko sam ga puta pogledao i svaki put sam bio napaljen ko konj. Onda se setim Chrono Cross-a...jebem ti sve.
kabegami https://www.gematsu.com/2022/01/relayer-characters-trailer Stiže i demo, ne zna se kada ali definitivno ću ga isprobati da ne bi opet doživio KHIII fijasko pa da onda pet godina moram plakat za novcima. https://twinfinite.net/2022/01/relayer-demo-gameplay/
maverick Zavrsavam polako DQ11 i odjednom shvatim kako je ovo vjerojatno zadnji old school turn based jrpg. Hvata me tuga. SMTV je ipak hardcore i zbog nefokusa na likove i pricu mislim da ne spada pod tradicionalne turn based jrpg.
densetsu maverick Nije još kraj klasičnom jrpg-u na poteze jer uskoro izlazi (4.3.) Triangle Stategy. Možda bude još koji u tom stilu.
yakuza_stinger Torgue da da, smetnuh to s uma, podsjeća na momente sa 3D/2D stilom kao Octopath Traveler
maverick densetsu Triangle Stategy Imam ga na radaru, ali to je ipak tactical rpg. densetsu Možda bude još koji u tom stilu Daj boze da rimejka square ff6 i chrono trigger u tom stilu.
kabegami Sljedeće godine dolazi i Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes. maverick rimejka square ff6 Past ću u nesvijest ako se ovo dogodi... Ozbiljan sam!
maverick kabegami Past ću u nesvijest ako se ovo dogodi... I ja 😃 Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes. Kak ja nisam cuo za ovo?! Izgleda jebeno!
foggy maverick Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes. Kak ja nisam cuo za ovo?! Izgleda jebeno I mene cisto zanima kak nisi zapamtio jer sam ti 20 puta spomenuo igru kroz razne topice, pisao vijesti i jos ti stavio ovo kao primjer zasto pratim voditelje određenih projekata i teamova koji su kickstarterom krenuli svojim stazama 😃 Suikoden si igrao, ijedan?
kabegami Od kreatora Suikodena, trebao je doći ove godine no imali su nekakve probleme pa su pomaknuli na 2023. Ove godine dobivamo Eiyuden side scroller koji bi trebao poslužiti kao uvod u priču... Prava je šteta što je Sakagucijev Fantasian "zarobljen" na IOS-u, izgleda mi kao prava poslastica.
maverick kabegami Prava je šteta što je Sakagucijev Fantasian "zarobljen" na IOS-u, izgleda mi kao prava poslastica. Vjeruj mi da sam dovoljno lud da razmisljam uzeti ili mobitel ili tablet radi te igre ak bude valjala.
maverick foggy Suikoden si igrao, ijedan? Nisam, nazalost. a opet nakon Lacrimose su otišli step down s kvalitetom Nije lako svakim novim nastavkom nadmasiti prosli niti samtram da je to nuzno. Bitno je da na kraju dobijemo kvalitetnu igru, a sudeci po svemu vidjenom i procitanom Ys IX je sve samo ne losa igra...treba nekada malo ocekivanja spustiti na zemlju.
kabegami Baš me zanima što misle napraviti obzirom da su dosadašnji Ys naslovi uistinu vrh ponude u žanru...
foggy kabegami Jesu, a opet nakon Lacrimose su otišli step down s kvalitetom. Dobra odluka, nadam se da će updejtat malo sve skupa i zadržat taj odličan akcijski segment u kojem apsolutno briljiraju.
kabegami foggy Iako smatram da je IX svakako slabija od VIII (ili je VIII jednostavno TOLIKO dobra) mislim da su akcijski element doveli do vrhunca i da više nema dalje, barem u ovom obliku kakav je dosad bio. Što god da spremaju nadam se da ćemo još uvijek moći divljati i sasjeći sve što nam se nađe na putu. 😃
foggy kabegami Da, slazem se, nisam bio jasan, akcijski segment je bolji, makar je igra nekak i laganija dosta. Bude sigurno bilo ok, treba ovakvih igara. Na lopate. Na slepere 😃 Bolje ne, nek si uzmu cajta.