5 dana kasnije

Ovo izgleda jako jako jako zanimljivo

Free je na game passu

Miro Pratio sam, pa stao. Ako zaigraš javi kakva je. I mene baš zanima, a vidim po grupama da se ljudi isto hajpaju na igru. Taman bih mogao do FF-a roknut to ako ima i na plejci 😃

foggy

Mislin da izlazi za sve platforme 8.12 ali nevirujen da cu odma zaigrati iman previse toga sto san poceo a nisan zavrsio.

Miro Mislin da izlazi za sve platforme 8.12 ali nevirujen da cu odma zaigrati iman previse toga sto san poceo a nisan zavrsio.

Ja imam najveće podočnjake ikad, i najmanje slobodnog vremena ikad, pa te skroz razumijem.

Torgue Ima. PS 4, Xbox One, PC i Switch.

Jeeeej, JRPGej sreća 😃

Čeka se Crisis Core, Symphonia, Suikoden Remasteri.

Mozete vec igrati putem emulatora za Nintendo Switch iako izlazi sutra

6 dana kasnije

Znači ovo je puna snaga Kuro enginea.

Jedva čekam, na prvu izgleda sjajno. Bome sam se zaželio novih Adolovih avantura.

Ima netko da je igrao TWEWY na switchu? Pokušavam igrat,ali kontrole su nespretne u oba moda. Za touch kontrole su mi prsti malo preglomazni i ne mogu precizno stiskat, joycon kontrole su grozne i često mi ne uhvati napade. Pretpostavljam da bi trebalo imat stylus za switch da bude bolje?

sanzo Uf, nisam. DS je bio savrsen bas zbog pena, probaj isto tako ovdje. Ne vidim nacin da precizno crtas napade rukama. I ne znam kak su izveli 2 ekrana, sad je sve na jednom?

foggy samo jedan ekran, partner se pojavi na njemu kad koristis napade. Skinuo sam joycone i drzim switch kao tablet pa nekako ide. Nije idealno, ali bolje nego s e ostalo kako sam probao. Vidit cu da li ce tako ic i kasnije kad budu tezi protivnici.

f_i_c_o

Nisam ni znao koliko sam nahajpan dok nisam vidio prve slike.

Krajolik vuče na Danu, a sve što vuče na Danu je zakon. Ipak, najviše od svega me zanima novi combat sustav. Jedva čekam da dobijemo neke konkretnije informacije. 😃

Sorcerer

Meh, to je KH. Ljude će zanimati, još kad Nomura doleti i kaže da je lore izuzetno bitan za radnju…

5 dana kasnije

Sorcerer

Vidio sam!! Toplo se nadam da je jedna od igara nastavak Tokyo Xanadu. Jest da je prvi pomalo generičan i anime ali jako mi je draga igra.

Ma može čak i Zwei, odličan serijal…

Nadam se da neće opast kvaliteta pisanja sa time. Do sad su jedva uspjevali po jedan trails godišnje napravit, ovo je više nego duplo. Nije lako napistat tako dugu priču u kratko vrijeme, pogotovo ako misliš dodavat hrpu sitnih detalja kao do sad i provjerit da se sve napisano uklapa u zadnjih X nastavaka. A i imam osjećaj da će doć do zasićenja.

EDIT:

Tek sam sad skužio da se ne vidi dobro

Sakaguchi radi na novoj igri. Zanimljivo.

AbelKOsMos

Editirao sam post. Na mobu mi se vidjelo kako je trebalo a tek dolaskom na komp sam skužio da s uopće ne vidi dobro. Ha-Ha-Ha

Koei Tecmo u suradnji sa TYPE-MOON i Aniplex radi akcijski RPG Fate/Samurai Remnant koji bi trebao izaći 2023. za PS4, PS5, NS i PC

Nenajavljeni naslovi ce vjerojatno biti multi-platformski naslovi pošto Sega zahtijeva da budući Atlusovi naslovi budu multi-platformski

“In 2023, starting with the release of the Persona 3 Portable and Persona 4 Golden remasters, we’re also planning several unannounced titles. Please look forward to them!”

Atlus Teases Several Unannounced New Titles for 2023

Sorcerer iskreno moze ih biti sramota. Taj de-master ce biti takav fuseraj da ce se izvoditi losije nego GameCube verzija koja je isla u 60 fps. Iz trailera za remaster da se vidjeti da se izvodi u 30 fps i ne planiram podrzati ovakav inferiorni port.

Sorcerer Bandai Namco i Monolith Soft navodno rade na Baten Kaitos: Eternal Wings and The Lost Ocean Remake,

Sorcerer ali će biti Nintendo Switch ekskluziva

Sorcerer ovo je odlicna vijest. Monolith je ubjedljivo meni najbolji dev unazad 5-6 godina, a baten kaitos zasluzuje ponovno izdanje.

Torgue ali će biti Nintendo Switch ekskluziva

Tu nista ne čudi kad je Monolith Soft. nintendov studio.

17 dana kasnije

foggy

Live A Live je igretina, samo takva. Meni najveće iznenađenje prošle godine i vrlo lako jedan od najboljih remakeova koje sam imao prilike igrati.

Toliko svježine i kreativnosti na jednom mjestu, a stara je gotovo pa 30 godina.