Deadwalker Average critic i user ocjena je čvrsta 8-ica.
Apsolutno nebitno i lako izmanipulirano. Metakritik je cancer modernog doba ko i reddit.
AbelKOsMos naj zivlji svet, kustomizaciju, interaktivnos i mnoge druge stvari
Reći da Night City u trenutnom stanju nije najbolje i najdetaljnije napravljena distopija u igrama je potpuna nebuloza. Govorimo o igri gdje i najmanji gig ima minimalno 3 načina rješavanja za svakog mogućeg V-a. Hodaš ulicom i prođeš pokraj policije koja hologramski rekreira ubojstvo, onako kežjueli ispod reklame za orgazmičnu lažnu hranu. Količina ručno rađenih detalja i gigova je apsurdna, nakon 60 sati jedva 30 posto mape je istraženo. Lik kojeg vidiš jednom na dvije minute u jednom gigu ima svoj mocap, svoj glas, svoj dijalog koji uvažava i tvoje odabire i lifepath. Predaš nekome paket na njihovim vratima i vidiš im stan na jedva 30 sekundi, ali taj cijeli stan je izmodeliran i složen, skupa s mrgudom od vlasnika koji te mrko gleda jer si plaćenik. Al to se ne računa ko "živo", jelda? Interaktivno sam hakirao sve živo oko sebe da ne puknem ni jedan metak, ali šta će mi to ako krenem gazit ljude po pločniku sa svojom merđom, a ne vata me helikopter ko u Vice Cityu, naravno, to je bitno i interaktivno, jer se radi o open world igri. V-a sam složio na svoj način i rješavao sve na svoj način, ali sve je to đabe jer auto ne mogu obojat u rozo. Preem.
Jasno da su obećavali svašta jer moraju prodati proizvod. Kao i svaka druga igra na planeti zemaljskoj, rezali su stvari, pogotovo jer su bili prisiljeni izbaciti je na starom hardveru. Da su mi stvarno dali GTA klon, ja bi se prvi bunio ko i svi ostali sada. Nervira li me redikulozan stav većine prema igri zbog tupastih očekivanja? Je, nervira me, ali proć će i to.