renda i ne znam uopce od kud nekima takvo misljenje

Možda tisuću i jedan video na YouTubeu koji uspoređuje GTA sa Cyberpunkom, među kojima su se linkovi našli i na ovom forumu?

Fico Slažem se s Rendom. Od početka se zna da je CP2077 open world RPG. Nisam očekivao ništa slično GTA.
    Videi koji su se postali su bili usporedba AI-a, fizike i općenito interakcije igrača i NPC-a s svijetom.

Kolike su šanse da se većina ovih problema popravi kroz 2021.? Već sam rekao da me zanima ova igra i htio bih ju kupiti jednom za PS5. Znam da igra ima problema, ali ovo je užas.

StarFox_N

upravo to, usporedbe svijeta, interakcije, fizike, sitnih detalja, od onih najbazicnijih do suludih i slicnih stvari koje open world igre djele

Da, tek sad primjetio da postoji još jedna tema. Budem tamo bacio pogled.

zontra sanse su velike, jer su kao i vecina videa vani, 90% ovog videa bugovi i glitchevi.

Na PC imaš bugove i glitcheve no to je sve sitno i beznačajno. Sve ostalo je dosta dobro izvedeno osim lošeg AI i nekih drugih sitnica, no čak i da kojim slučajem imaš priliku igrati igru na PS5 sada kao što se vrti na PC, subjektivno bi igri dao čvrstih 9/10.

Kad PS5 verzija bude izašla imat ćeš sve updatee i quality of life nadogradnje te ruku na srce bit će ti jedna od najzabavnjnih i najzanimljivijih igara koje si odigrao, pogotovo ako te Cyberpunk stil privlači.

prayer Kad PS5 verzija bude izašla imat ćeš sve updatee i quality of life nadogradnje te ruku na srce bit će ti jedna od najzabavnjnih i najzanimljivijih igara koje si odigrao, pogotovo ako te Cyberpunk stil privlači.

Giphy - barack obama hope GIF by Obama

Biotechnica:

Their second discovery was kept in secret due it being illegal in majority of countries. In 2004, Francis Young was successful in human cloning experiments, however it wasn't until 16 years later in 2020 that he succeeded in producing the first self-aware fully functional human clone by implanting a construct personality.

Dakle, potencijalno riješenje V-ovog problema i odlična poveznica sa Crystal Palace!

ako netko hoce brze maxat Athletics pod Body skill treeom. Prvo maxat Body na 20, zatim instalirati Berserk cyberware kod drugog ripperdoca u Westbrooku:

1 / 2

I nakon toga aktivirati Berserk, te opaliti sprint, pa slide i tako stalno dok je Berserk on. Experience se puni dosta brzo.

renda Igra se reklamirala kao GTA i tako privukla hrpu normiea, i tu je CDPR sam sebe usosio. Crowbcat video linkan milijun puta ovdje i na drugim mjestima je skoro isključivo fokusiran na bugove i AI interakcije s nebitnim random NPC-evima i policijom na cesti, te se uspoređuje sa open world sandboxevima umjesto sa drugim immersive sim/fprpg-evima. Interesantno je kako ima jako malo questova i dijaloga u tom videu, ali i drugima koji blate igru. Kao da se radi o namjernom i brzo sklepanom klikbejtu bez prave kritike.

Razina argumentacije po netu je ovakva: U Witcheru 3 ne moš krast konje ko u RDR2. Shit game.

StarFox_N Znalo se, no potencijalno ne računate na dva važna aspekta. Prvi je od strane CDPR-a (njihova greška) i marketinga u kojemu su čak i trailere radili po uzoru na Rockstar. Drugi je od samih igrača. Puno je više igrača koji su kežualniji od nas. Osobno znam dosta ljudi koji igraju i vide da se može voziti auto odmah misle da je igra kao GTA. Isto se može primijetiti i na internetu u komentarima. Kada se na to doda utjecaj YouTubea, koji stvarno je uspoređivao jako puno s Rockstarovim naslovima, može se vidjeti zbog čega takve reakcije.

Ja stvarno mislim da je konzolaška verzija, i to ne samo prošlogeneracijska, jedna ogromna sramota za bilo koji tim, a kamoli tek jedan s mnogobrojnim članovima kao što je CDPR. Isto tako mislim da je puno ljudi se ukrcalo na vlak hejtanja jer je to vrlo jednostavno. Tako se može s puno ljudi složiti i samo se krene s hejtanjem, umjesto da se malo prizemljenije sagledaju stvari. Igra je dobro napisana i ima vrlo zarazan gameplay. Izgleda predivno i popraćena je jednako kvalitetnom glazbom i glasovnom glumom. Puno elemenata igre ima CDPR pečat koji su mainstream publici predstavili Witcherom 3. Međutim, izvedba igre je vrlo loša i očito je da je riječ o nedovršenoj igri. Ipak, to ne znači da je riječ o najgoroj igri ili pak o nekom drugom olako bačenom epitetu. Ovo je na konzolama proizvod koji nije smio ugledati svijetlo dana. Na PC-u je vrlo solidan naslov koji najbolje pokazuje nedovršenost po pitanju određenih featurea, no samostalno stoji kao zabavno i atmosferično iskustvo koje uz brzo peglanje bugova može postati odlična zabava.

Ne znam kako planiraju izvesti popravke na prošlogeneracijskim konzolama, no prema njihovom roadmapu je za očekivati da ćemo tek 2022. zaigrati igru kakva je bila planirana, barem najbliže moguće onoj viziji koju su imali. Igre mogu dobivati overhaulove, to smo vidjeli već puno puta u prošloj generaciji. Ubisoft je napravio nevjerojatan preokret s nekoliko igara. Vjerujem da CDPR može isto napraviti sa Cyberpunkom iza čijih nedostataka stoje vrlo čvrsti temelji kojima je posvećena nevjerojatna pažnja developera.

alexy Crowbcat video linkan milijun puta ovdje i na drugim mjestima je skoro isključivo fokusiran na bugove i AI interakcije s nebitnim random NPC-evima i policijom na cesti, te se uspoređuje sa open world sandboxevima umjesto sa drugim immersive sim/fprpg-evima.

Većina YouTube recenzija je napravljena na taj način, uključujući onu od Angry Joea. Borba za klikove dok pokušavaš uloviti popular hejt trend, naravno uz cover koji vrišti "igra je smeće / razočarenje / neispunjena obećanja / GTA 1 radi bolje" i sl.
            Ako ćemo tražiti nekakvu "objektivnu" sliku PC verzije koja je trenutno jedina u tehnički relativno OK stanju, to bi bilo sljedeće:

Average critic i user ocjena je čvrsta 8-ica.

alexy
              U videu takodje mozes videti izjave CDPR gde obecavaju naj zivlji svet, kustomizaciju, interaktivnos i mnoge druge stvari.
              Tih stvari nema.
              Plus sve ostale lazi.
              Tako da reko bi da je obuhvatio i to ne samo bugove i usporedjivanja.

AbelKOsMos istina, ali i ovaj video kao i vecina svoj fokus stavlja na bugove, kojih realno ima najvise na konzolama, pa je tako i materijal prilagoden.
                Ostale boljke ili bolje receno prazna obecanja su spomenuta, ali u drasticno manjoj minutazi. Jer tu nemas sta puno pricati i reci osim da su nesto najavili i to nedostaje.

Anyway, sinoc dobio Westbrook achievement, nije igra kriva, vec ja. Nakon razgovora sa Rogue, dobio sam jedan gig od nje i bas u Japantownu 🙈

Malo sam se vozikao gradom i razmisljam zasto su oni potrosili toliko truda na izgled, detalje auta? Mislim, auti su izmodelirani do bola, iznutra i izvana. Mozes otvoriti prednju haubu, gepek, imati stash u autu, nakrcati mrtvog npca i slicno. Interaktivni real time dashboard... I onda napravis jos solidnu i zabavnu voznju i useres promet u gradu. To stvarno moras biti genijalac 😂

Deadwalker Average critic i user ocjena je čvrsta 8-ica.

Apsolutno nebitno i lako izmanipulirano. Metakritik je cancer modernog doba ko i reddit.

AbelKOsMos naj zivlji svet, kustomizaciju, interaktivnos i mnoge druge stvari

Reći da Night City u trenutnom stanju nije najbolje i najdetaljnije napravljena distopija u igrama je potpuna nebuloza. Govorimo o igri gdje i najmanji gig ima minimalno 3 načina rješavanja za svakog mogućeg V-a. Hodaš ulicom i prođeš pokraj policije koja hologramski rekreira ubojstvo, onako kežjueli ispod reklame za orgazmičnu lažnu hranu. Količina ručno rađenih detalja i gigova je apsurdna, nakon 60 sati jedva 30 posto mape je istraženo. Lik kojeg vidiš jednom na dvije minute u jednom gigu ima svoj mocap, svoj glas, svoj dijalog koji uvažava i tvoje odabire i lifepath. Predaš nekome paket na njihovim vratima i vidiš im stan na jedva 30 sekundi, ali taj cijeli stan je izmodeliran i složen, skupa s mrgudom od vlasnika koji te mrko gleda jer si plaćenik. Al to se ne računa ko "živo", jelda? Interaktivno sam hakirao sve živo oko sebe da ne puknem ni jedan metak, ali šta će mi to ako krenem gazit ljude po pločniku sa svojom merđom, a ne vata me helikopter ko u Vice Cityu, naravno, to je bitno i interaktivno, jer se radi o open world igri. V-a sam složio na svoj način i rješavao sve na svoj način, ali sve je to đabe jer auto ne mogu obojat u rozo. Preem.

Jasno da su obećavali svašta jer moraju prodati proizvod. Kao i svaka druga igra na planeti zemaljskoj, rezali su stvari, pogotovo jer su bili prisiljeni izbaciti je na starom hardveru. Da su mi stvarno dali GTA klon, ja bi se prvi bunio ko i svi ostali sada. Nervira li me redikulozan stav većine prema igri zbog tupastih očekivanja? Je, nervira me, ali proć će i to.