fensisuperstar wooddiebone zanimljivo. Ovo mi izgleda kao neki cut content jer se u videu nalazi item quest item kojeg ja recimo već posjedujem.
Zero Deadwalker Dunkey to uvijek potencira u svojim videima, posebno s AC serijalom i sličnim metama sprdnje. Vjerujem da je situacija s Cyberom na PC-u sve bolja, ali ja bih radije čekao još par ili više mjeseci. Wow efekt se ionako neće izgubiti jer je na toj platformi uz odgovarajući hardver ionako jedna od najimpresivnijih igara i tako će vjerojatno biti još godinama. Baš se pitam koliko će to uspjeti podići i na next gen, odnosno current gen konzolama.
Deadwalker Zero pričekaj. Igra će i dalje izgledati vrlo impresivno, minus glitchevi i većina tehničkih problema trenutno. Možda poprave nešto AI, ako je to uopće moguće.
samurai82 AI definitivno moraju srediti, toliko gluposti ima u ovoj igri, da je to strasno, i u rangu s ps3 igrama.. Zalosno je da nisu to odma rijesili, ali vjerujem da hoce s vremenom..
fensisuperstar @Deadwalker to si slučajno obrisao post ili 😃? @wooddiebone to je granejd ovaj sa laserima ili?
fensisuperstar @chono7 @wooddiebone @Fico @Cole @maverick Nema spoilera. Čista rokačina. EDIT: yihaaaaaaaaaaaaw mothertrucker ova mi je najjača 😃 ahhaha