Deadwalker Zero pričekaj. Igra će i dalje izgledati vrlo impresivno, minus glitchevi i većina tehničkih problema trenutno. Možda poprave nešto AI, ako je to uopće moguće.
samurai82 AI definitivno moraju srediti, toliko gluposti ima u ovoj igri, da je to strasno, i u rangu s ps3 igrama.. Zalosno je da nisu to odma rijesili, ali vjerujem da hoce s vremenom..
fensisuperstar @Deadwalker to si slučajno obrisao post ili 😃? @wooddiebone to je granejd ovaj sa laserima ili?
fensisuperstar @chono7 @wooddiebone @Fico @Cole @maverick Nema spoilera. Čista rokačina. EDIT: yihaaaaaaaaaaaaw mothertrucker ova mi je najjača 😃 ahhaha
Deadwalker Jedna vrlo kul stvar iz igre koju sam osvjestio danas, pišem sve u spoiler tag budući da ima veze s krajom Judy storylinea. Odigrao quest Pyramid Song kojim završava Judy storyline. Osim što tako dobro zaokružuje njezin lik, naziv questa nosi ujedno naziv jedne jod mojih omiljenih pjesama od Radioheada. Što je najbolje, sama radnja tog questa ima pomalo veze s lyricsima te pjesme te još bolje, Judy kao tetovažu na ruci nosi stih iz te pjesme. Prokleti Poljaci, sve vam je oprošteno <3
wooddiebone fensisuperstar Ja sam 25. level, al ovaj klip je od frenda on je 43. Nisam ni skužio da se čujem na klipu hahaha.
wooddiebone Još malo igranja u photo modeu. Danas sam posjetio više sfere, neka skrivena mjesta, rastezao tetive samog enginea.