Deadwalker ma gledam te youtubere how to be immortal kao lik napuca 3000 armora na level 1 gdje ti neprijatelji ne rade praktički dmg i onda kao ISUSE IMMORTAL SAM. ja brate imam 3200 dođe mi pandur probuši mi bulju kao da sam ementaler u mikrovalnoj usred pakla. neprijatelji isto rastu. Treba naći načina kako demolirat boga oca isusa jbga 😃

a pazi nemam 1 pasivni za gun dmg, 18 tech 20 int

Bas su mi naletjeli na nisan

Zero mislim da je ovaj recenzija najbolja kombinacija bugova i glitcheva što sam ikada vidio u jednom videu

😃
    🙁
    1 / 2
    Prezabavno za pogledati (satira na mjestu), iako je očito video best of kompilacija CP glitcheva s interneta. Ja sam nažalost imao svega njih par u 30-ak sati igranja

fensisuperstar
    dobro, ti si i Divinity 2 rastavio na proste faktore, ovo je obično tražanje zabave pored mutavog AI-a 😃

Deadwalker
      da da. looney tunes tactics
      uzmes torbicu i telekinezom ju dodas neprijatelju:"hvataj Slavko!"
      Neprijatelj Slavko:"A nisi trebao"
      Neprijatelj Slavko ne zna da je u torbici samo dvadeset i pet tona bačvi.
      Neprijatelj Slavko sad ima rupu u plućima.

a man's gotta do what a man's gotta do!

Kak ti cyberpunk lijepo vizualnim putem objasni da je netko umro u autu 😃

wooddiebone zanimljivo. Ovo mi izgleda kao neki cut content jer se u videu nalazi item quest item kojeg ja recimo već posjedujem.

Deadwalker Dunkey to uvijek potencira u svojim videima, posebno s AC serijalom i sličnim metama sprdnje. Vjerujem da je situacija s Cyberom na PC-u sve bolja, ali ja bih radije čekao još par ili više mjeseci. Wow efekt se ionako neće izgubiti jer je na toj platformi uz odgovarajući hardver ionako jedna od najimpresivnijih igara i tako će vjerojatno biti još godinama. Baš se pitam koliko će to uspjeti podići i na next gen, odnosno current gen konzolama.

Zero jesi prosao prolog? Sta kazes na 20h uvoda?

Zero pričekaj. Igra će i dalje izgledati vrlo impresivno, minus glitchevi i većina tehničkih problema trenutno. Možda poprave nešto AI, ako je to uopće moguće.

AI definitivno moraju srediti, toliko gluposti ima u ovoj igri, da je to strasno, i u rangu s ps3 igrama.. Zalosno je da nisu to odma rijesili, ali vjerujem da hoce s vremenom..

chono7 bas to. Pa mgs4 i killzone 2 na ps3 imaju i dalje jedne od boljih AI u igrama.

chono7 onda u rangu ps2 😛.. Mislim, kako god bilo, oni to moraju srediti