Izgleda da i dalje ne radi ja sad probao nesto kupiti ali nista.

Nisam vidio da je itko postao, ali eto mene Sony više voli od vas!

Nagrade

• 500 od Fenix

Meni je frend javil da je dobil mjesec dana free.

12 mjeseci je brutalno 😲😲

Je li još netko dobio nešto slično?

Ja sam dobio neki dan isto to.

6 dana kasnije

Ekipa, na koji nacin da sad nadopunim wallet..cuo sam da se moze na Tisku al neznam ništa o tome trebao bi nadopuniti 100tinjak eura jer je došao Rise i 2 Persone + neke passove za FighterZ i Overwarch 2

Twillight

Mislim da kod nas nemaš online kupovinu, preporučam odlazak u trgovinu i tamo dobiješ ispisano na računu.

ThaUrban Koliko sam upoznat u Instar možeš preko weba kupit kod pa ti ga pošalju na mail

Ili Aircash i to je to. 🙂 Sve se riješi za par sekundi.

Triba kupiti u ducanu u kojem ne uzimaju proviziju

Flipper

Za ovo nisan znao probati cu

Miro Radi odlično, neka te ne zbuni što je na Aircashu u eurima.

Kad ukucaš u store, konvertira se automatski u kune po povoljnom tečaju 4.3358972.

buz

Znan da me jebes ali neznan samo u kojen postotku🤣🤣

Bez ikakvog maila vidim da dobil godinu dana EA pretplate. Da nisam imal pojma o tome.

7 dana kasnije

Ako je neka igra u sklopu Extra pretplate i downloadana mi je. Kad ode s pretplate mogu li je dalje igrati ili ju više neću moći pokrenuti?

Sorcerer Ja sam mislio da i save file nestane kad više nisi na pretplati.Znači save game nije vezan uz pretplatu.

master_x

Save file bude spremljen u cloudu bez obzira jesi li igrao putem pretplatničke usluge

Ovo je primjer ako igra napusti npr. Game Pass

This ensures that should the player wish to continue where they left off, all they need to do is purchase the game, and install it. Once the game is booted up, players will be able to load their save files and continue their progress exactly as they left it.

https://gamerant.com/xbox-game-pass-saves-leave-cloud-sync-intact/