A da ne mislite da smo zaboravili, također ćemo i povući Driveclub PS+ verziju iz ponude. Nakon što je kasnila samo 19 mjeseci, odlučili smo da bi bilo pretjerano da taj demo dijelimo besplatno zauvijek.
PS+ Edition je vani kolko ono? 4 mj. ak se ne varam. Ko si je skinuo, skinuo je.

https://youtu.be/HRodo08pS_A

Ti si onaj cudni lik u Deichmannu sto nije ni prodavac ni vlasnik, ali ipak ide po trgovini i potencijalne kupce "savjetuje" sto da kupe.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Jel ja nekog "savjetujem"?
Ne, al te zamišljam ko Big Bossa u Peace Walkeru, sa onim njegovim "ogorčena nadrkana seljačina" pogledom, kak lagano repetiraš gun čim se netko ne složi sa tvojim "savjetom".

Zanimljivo ti je pogledat trophy listu, cca 70% tih igara koje tako krvavo braniš si igral tako dugo i sa takvim žarom da imaš 0% trofeja u njima.
Al su "dobre i zabavne" :) , ipak ih SONY daje free, to je onda po deafultu.

Zanimljivo ti je pogledat trophy listu, cca 70% tih igara koje tako krvavo braniš si igral tako dugo i sa takvim žarom da imaš 0% trofeja u njima.
Al su "dobre i zabavne" :) , ipak ih SONY daje free, to je onda po deafultu.
Ja sem ih barem isprobao, dude. Dok većina vas ih se nije usudila ni skinut ( žalosno ) i samo zna srati ( još žalosnije ). + to ke imam druge igre za odigrat tak da ove čekaju reda. Go figure! Ajmo megla! :

Ja se stvarno radujem Broken Ageu. Pa to je Double Fine.

Poslano s mobilnog telefona S7

I ja isto. Mislija sam ga ubost kad je bija onaj popust, srecom nisam..

Ma mislim da nije problem u tome što igre nisu nužno dobre, nego što se uvijek radi o indie igrama.
Nije da se ja žalim na indie igre i da ih neću igrat (s nekima sam se dobro zabavio) nego takve igre bi najrađe igrao na Viti, a ne na PS4. Bilo bi vrijeme da počnu davat barem jednu AAA igru uz još jednu indie igru, svi bi bili zadovoljni tada.

Super Meat Boy je recimo odlična ponuda za ovaj mjesec, već dugo ga nisam zaigrao i baš se veselim opet crkavat non stop xD

Broken Age (PS4/PS Vita)
Super Meat Boy (PS4/PS Vita)
Unmechanical Extended (PS4/PS3)
Kickbeat (PS Vita/PS3)
Kung Fu Rabbit (PS Vita/PS3)
Chariot (PS3)
Broken Age - dostupno za Android/iOS
Unmechanical - dostupno za Android/iOS
Kung Fu Rabbit - dostupno za Android/iOS

Pola ponude znači da se svelo na to da dijele igre za mobitele.

7 dana kasnije

jel zna tko jel se još uvijek može onaj PS+ free trial dobit bez da traži broj kreditne kartice?
znam da se moglo s  brazilskim accountom al sad više nema tog 14 dana triala

jel zna tko jel se još uvijek može onaj PS+ free trial dobit bez da traži broj kreditne kartice?
znam da se moglo s  brazilskim accountom al sad više nema tog 14 dana triala
Japanski acc.

PSN se opet blesira. Party chat im ne radi.

Baš sam sam iznenadio, njima nešta ne radi, nemoguće

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

Ne radi nikome, opustite se pa nije prvi put da ovo vidimo od sony-a, a ni zadnji. Zapravo me začuđuje da je ovoliko dugo funkcioniralo bez nekog crasha.

Da stvarno.
Od onih napada kada nista nije radilo sve je sljakalo od poruka do partya dosta dugo. Tu i tamo koji down za citav PSN ali sad opet party nece uopce.

Ma živcira me to, ne sjećam se da je sa trojkom bilo toliko problema. Ali takva osnovne stvari bi im morale raditi

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

Meni od 3.0 opasno zna zatrzat. Vise definitivno nije fluidno kao prije. O Communityima necu ni govorit, vec tri dana mi loada nas FFA Community.

Ti si barem loadao Community,ja sam greškom ušao u Events i još čekam da mi učita prva slika.