Twillight Ekipa, na koji nacin da sad nadopunim wallet..cuo sam da se moze na Tisku al neznam ništa o tome trebao bi nadopuniti 100tinjak eura jer je došao Rise i 2 Persone + neke passove za FighterZ i Overwarch 2
vida112 Twillight iman ti ja 200 eura otprilike kodova prodam ti ih za 100 eura ako ti triba jos, ili znas li mozda nekoga kome triba?
Twillight ThaUrban ako uzmem u SD ili slicno jer moram cekat da mi stigne na adresu ili dobim kodove online?
ThaUrban Twillight Mislim da kod nas nemaš online kupovinu, preporučam odlazak u trgovinu i tamo dobiješ ispisano na računu.
buz Miro Radi odlično, neka te ne zbuni što je na Aircashu u eurima. Kad ukucaš u store, konvertira se automatski u kune po povoljnom tečaju 4.3358972.
buz Ako je neka igra u sklopu Extra pretplate i downloadana mi je. Kad ode s pretplate mogu li je dalje igrati ili ju više neću moći pokrenuti?
master_x Sorcerer Ja sam mislio da i save file nestane kad više nisi na pretplati.Znači save game nije vezan uz pretplatu.
Sorcerer master_x Save file bude spremljen u cloudu bez obzira jesi li igrao putem pretplatničke usluge Ovo je primjer ako igra napusti npr. Game Pass This ensures that should the player wish to continue where they left off, all they need to do is purchase the game, and install it. Once the game is booted up, players will be able to load their save files and continue their progress exactly as they left it. https://gamerant.com/xbox-game-pass-saves-leave-cloud-sync-intact/
DarkPunisher https://blog.playstation.com/2023/02/15/playstation-plus-game-catalog-lineup-for-february-horizon-forbidden-west-the-quarry-resident-evil-7-biohazard-and-more/?sf264277825=1 Svaka cast, ko ne kupuje puno ima se tu sta igrat.
master_x Ima li kakvih naznaka,hoće li uspjet ove godine konvertirat kune u eure,na tome PS Store-u? Ili gledaju način kako 550kn pretvorit u 60€ (452kn),da nas dodatno opljačkaju kako se to i radi kod nas u HR.
pravednik master_x Vidiš to si dobro napisao, sad imamo euro pa će igre morati pratiti EU cijene. Mada bi volio znati razlog kako je digitalni sadržaj kod nas bio 550kn a Njemačka 420kn , 450 ili 60 eure. Razlika PDV-a nije.
sanzo pravednik Mada bi volio znati razlog kako je digitalni sadržaj kod nas bio 550kn a Njemačka 420kn , 450 ili 60 eure. Razlog je da je to izmišljena činjenica koju jako lako možeš provjerit. Samo daj ime igre za koju misliš da je to slučaj.