Na popustu je?! O well damn...

Ah samo da daju napokon bilo koju AAA igru, bit ću zadovoljan! Nemam ništa protiv indie, zabavio sam se s Super Meat Boy prošli mjesec, al opet rado bi jednu AAA igru svako tolko!

Super meat boy mi je bio veliko razocaranje, ali sam zato Broken Age odigrao već dva puta... I to uz min. 50 sati GT6 u isto vrijeme :)

4 dana kasnije

Jeli vama stekao PSN?

Za PS4 :

Azijci imaju ovo za 11. mj.

Super Meat Boy (PS4/Vita)
Thief (PS3/PS4)
Mass Effect 2 (PS3)
Sumioni (Vita)
CatBlocks Vestial (Vita)

Uff taman jučer istekal PS+, treba obnovit! Gdi je kartica?!?! 

Baš sam se premišljal dal da obnovim! TWD bi baš legao!
Brzo pitanjce, kako utječe na igru to što nisam igrao 1. sezonu na PS4 već na PC? Znam da se odluke prebace ali ne znam koliko zapravo to znači...

A toliko ima tih mogucnosti da ne znam vise. Ali cini se da ce biti neka AAA igra. Walking Dead Season 2 ili Thief bi mi sjeli kao budali samar.

Ja bi killzone ili knack

S obzirom da MS ima odličnu postavu za kraj godine što se ekskluziva tiče, a SONY nema ništa, onda očekujem da bi se mogla pojačati PS+ ponuda kroz sljedeća dva tri mjeseca da malo nadoknade slabu ponudu igara do U4.
Ne znam kaj se čeka s tim Knackom, pa to su trebali odavno bacit na plus 

30.10., a oni još nisu objavili.
Vjerojatno šalju grupni mail indie devovima po principu "daj što daš". 

Kazu da bi trebalo oko 16 reci. Dajte nam taj Thief/TWD S2!

http://www.playstationlifestyle.net/2015/10/30/november-2015-playstation-plus-free-games-north-america-include-walking-dead-magicka-2/#/slide/1

https://youtu.be/L-sUMmIY1AA

Entering the Instant Game Collection

Magicka 2 (PS4)
The Walking Dead Season 2 (PS4)

Jel nama isto kao Amerima?
Većinom da.

Thief je bio na PS3 PS+ prije par mjeseci.

Onda je valjda velika vjerojatnost da i mi dobijemo TWD S2 :
I da, tek sam se nedavno sjetio da je Thief vec bio...

Za Magicku nemam pojma kaj je, al TWD je itekak dobrodošal...šteta kaj nije i prva u kompletu.

Makar, nije sad ni preskupa...95 kn...moglo bi se nabavit

Edit: Magicka malo vuče na Rainbow Moon...stavit će se i library pa ćemo vidit

Igrao sam prvu Magicku i bila je vrhunska zajebancija u coopu. Bilo bi to jebeno zaigrat s Tuheljom, Blaborom i Soulom.

Ček, daju TWD2 sada. Kaj je jedinica bila već prije il kaj? Men'se čini da nije?

Igrao sam prvu Magicku i bila je vrhunska zajebancija u coopu. Bilo bi to jebeno zaigrat s Tuheljom, Blaborom i Soulom.
Ja sam za :

Ček, daju TWD2 sada. Kaj je jedinica bila već prije il kaj? Men'se čini da nije?
Koliko se sjecam, nije...