doctorfreak Tužit cete ih za kaj točno? To da Vam kartice ne prolaze ili to da Vam ne zele ništa naplatiti? Jbg imaš dučan…i iz izloga se vidi roba…ali su vrata zatvorena. 😃
Twillight Ekipa, na koji nacin da sad nadopunim wallet..cuo sam da se moze na Tisku al neznam ništa o tome trebao bi nadopuniti 100tinjak eura jer je došao Rise i 2 Persone + neke passove za FighterZ i Overwarch 2
vida112 Twillight iman ti ja 200 eura otprilike kodova prodam ti ih za 100 eura ako ti triba jos, ili znas li mozda nekoga kome triba?
Twillight ThaUrban ako uzmem u SD ili slicno jer moram cekat da mi stigne na adresu ili dobim kodove online?
ThaUrban Twillight Mislim da kod nas nemaš online kupovinu, preporučam odlazak u trgovinu i tamo dobiješ ispisano na računu.
buz Miro Radi odlično, neka te ne zbuni što je na Aircashu u eurima. Kad ukucaš u store, konvertira se automatski u kune po povoljnom tečaju 4.3358972.
buz Ako je neka igra u sklopu Extra pretplate i downloadana mi je. Kad ode s pretplate mogu li je dalje igrati ili ju više neću moći pokrenuti?
master_x Sorcerer Ja sam mislio da i save file nestane kad više nisi na pretplati.Znači save game nije vezan uz pretplatu.