Ne živimo u pedesetima. Imaš baze podataka sa cijenama u nazad nekoliko godina za svaku igru i njenu cijenu u bilo kojem trenutku u razdoblju od kad su spremani podaci za neki store. Kažeš koja je igra u pitanju i lako provjerimo. Pratim uvijek za njemački store jer se stranica prije updatea nego za hrvatski i od kad sam kupio ps4 nije se ni jednom desilo da cijene i popusti nisu usklađeni za nešto šta sam provjeravao. Razlika je obično u par kn jer sony koristi neki random tečaj.
PS Store & PSN
Jel mi netko može uzet kodove za kupovat na Ps store,naravno uplatim mu koliko treba.
Hvala dečki,uspio sam.
Nisam do sad uzimao bonove pa nisam imao iskustva. Hvala momci,živjeli!
Prvi mi je put, dajte mi onaj jedan paketić što vam stoji pokraj blagajne.
Jel zanimaju nekoga ps bonovi iman za prodat par bonova, sve skupa oko 200 eura ima?! Mozete se javit na broj 0992007657
veigue imam ti ja bonove pa ako zelis dogovorimo se oko cijene
Lega, odgovaraš na post iz jebene dvijeipetnajste.
I, Jelash bi te stero u kurac ionako
Nešto mi govori da bi se trebali pripaziti ovih padobranaca koji prodaju PS bonove po akcijskim cijenama.
Je, opće nije čudno a?
Nego, oni popusti za PSPlus ne vrijede za US?
Samo naša regija?
Trebam obnoviti pretplatu i mislim uzeti premium, 120 dolara za 12 mjeseci.
Extra je sitno jeftiniji, 100 dolara, znači 20 dolara razlike. Premium daje game triale i classic igre za PS1,2 i 3 no preko streaminga. Obzirom na moj net neznam koliko bu to radilo.
Na kraju dana 120 dolara za godinu dana nije puno jer se nađe tu dosta AAA igri i skupe ekskluzive. Tak i tak bi 2 igre toliko platio.
Evo probao sam foru i radi.
Dakle, možete stackati PS plus obični 2-3 ili više godina.
Zatim uradite UPGRADE na PREMIUM za 77.78 USD(US store) za 2 godine ili malo manje od 120 USD za 3 godine do 10.03.2023. kada traje 35% popusta za postojeće korisnike.
Kome je dosta i extra izađe vas 51.85 USD za 2 godine.
Zanimljivo je znati jer PS plus PREMIUM košta 120 dolara za godinu dana. Ovak možete dobiti 3 godine.
Ili EXTRA 3 godine, 77 dolara.
Evo slike, za sada imam 2 godine, možda kupim još jednu godišnju karticu da riješim 3.
Na CDkeys PS plus essential 12 meseci je 46 EUR.
Meh. Meni je smislenije čekati svake godine da mi istekne pretplata te da potom bace neku akciju za obični PS+ u pola cjjene (što je bio dosad slučaj već 2 godine). Potom pri kraju godine eventualno za mjesec-dva nadograditi na extru i odigrati tih par zanimljivih naslova koji se nađu.