Boli njih kur… za jednu malu Hrvatsku.

Vjerovatno ce cekat do kraja tjedna da kuna umre zauvijek.

jel iko od vas ikad ima problema sa samim stavljanjem nove kartice na store. znači ne pokušavam ništa kupit (jer se ni ne može trenutno), al stara mi je istekla i pokušavam stavit novu na profil, al nema šanse. vjerojatno sve skupa ima veze sa ovom konverzijom (ili je ipak do mene)??

k Lako moguće da su samo ubili čitavu funkcionalnost dodavanja i provjere metode plaćanja dok ne pređu na euro. Lijepo je vidjeti da imamo državnu firmu sa sjedištem u SAD-u i Japanu.

Sramotno za PlayStation jer još nisu promijenili kune u eure na PS Store. Kada oni misle promijeniti kune u eure jer su ovime prekršili zakon

Sredit ćemo nešto 😆

Tužit cete ih za kaj točno? To da Vam kartice ne prolaze ili to da Vam ne zele ništa naplatiti?

Jbg imaš dučan…i iz izloga se vidi roba…ali su vrata zatvorena. 😃

9 dana kasnije

Izgleda da i dalje ne radi ja sad probao nesto kupiti ali nista.

Nisam vidio da je itko postao, ali eto mene Sony više voli od vas!

Nagrade

• 500 od Fenix

Meni je frend javil da je dobil mjesec dana free.

12 mjeseci je brutalno 😲😲

Je li još netko dobio nešto slično?

Ja sam dobio neki dan isto to.

6 dana kasnije

Ekipa, na koji nacin da sad nadopunim wallet..cuo sam da se moze na Tisku al neznam ništa o tome trebao bi nadopuniti 100tinjak eura jer je došao Rise i 2 Persone + neke passove za FighterZ i Overwarch 2

Twillight

Mislim da kod nas nemaš online kupovinu, preporučam odlazak u trgovinu i tamo dobiješ ispisano na računu.

ThaUrban Koliko sam upoznat u Instar možeš preko weba kupit kod pa ti ga pošalju na mail

Ili Aircash i to je to. 🙂 Sve se riješi za par sekundi.